Forum Turystyka Europa Włochy
ZMIEŃ
      hotelu

hotelu

(419 wyników)
    • czy ktos może udzielić rad oraz podzielić się opinia na temat HOTELU AUGUSTUS w miejscowosci GATTEO A MARE? Chcemy jechac z 3 letnim dzieckiem, chciałabym wiedziec jakie sa warunki, pozdrawiam
    • Chciałabym w tym roku wyjechać na wakacje w ten rejon Włoch,czy możecie polecić jakiś fajny hotel gdzie byłby plac zabaw basen animacje dla dzieci w miarę rozsądny cenowo i w miarę blisko plaży oraz miejsc godnych zwiedzenia....zwłaszcza pięknych plaż
    • Proszę o informacje na temat hotelu w tych rejonach, który ma w miarę "ładną" (płytko przy brzegu) plażę oraz czysty basen (dla dziecka). Planuję wybrać się z biurem podróży (samodzielny wyjazd nie wchodzi w grę). Przejrzałam dużo ofert, ale proszę o opinię kogoś kto może był w takim hotelu i mógłby coś polecić.
    • czy może mi ktoś polecić dobry, niedrogi hotel w Pisie? najlepiej ze śniadaniem. oprócz wieży co warto jeszcze zobaczyć ?
    • Czesc Czy ktoś był może z was w tym roku w hotelu venezia w san mauro mare, jakie są warunki i ogólnie jak sie przedstawia sytuacja wypoczynku tam.
    • Witam, Czy ktoś był w hotlu "Hotel Selinunte Beach"? Wybieramy się z rodziną do tego hotelu w sierpniu tego roku. Proszę o wszelkie informacje.
    • Witam, planuję wrześniową podróż na Sycylię w hotelu Capo Dei Greci. Proszę o opinie o hotelu-jakie pokoje, wyżywienie,obsługa, czy jest dostateczna ilość leżaków dla wszystkich chęnych. Jakie atrakcje w okolicy? Dziękuję i pozdrawiam.
    • kupilismy bardzo tanio bilety do Wenecji na pażdziernik, teraz szukamy hotelu w bardzo dobrej cenie, lądujemy na lotnisku Marco Polo może znacie jakiś po drodze do centrum Wenecji? tak max 300 złotych na nocleg 2 osob, bede wdzieczna za rady:)
    • W lipcu będziemy wracali z Livorno do Polski. Muszę znaleźć hotel wcześniej, bo jedziemy z dziećmi. Odległość od Livorno to maksymalnie 150 km. Nie udało mi się wpaść na trop żadnej sieciówki. Cała moja nadzieja w italofilach :-) Jeśli nie konkretny hotel to chociaż jak szukać, bo po wygooglowaniu mam 10000 hoteli(ków) w baaardzo dziwnych cenach. Aiuto!
    • Proszę o opinie odnośnie miejscowości Cesenatico, chodzi mi zwłaszcza o plaże, czy jest łagodne zejście, czysta woda itd. Czy plaże są przypisane do danych hoteli i nie można się wszędzie poruszać, czy jedynie nie można korzystać z leżaków danego hotelu? Proszę też o opinie na temat hotelu Eden, jakie jest położenie, dostęp do plaży, pokoje. Dziękuję.
    • Pytałam już o to, ale nikt mi nie odpowiedział, wobec tego spóbiję jeszcze raz może akutat ktoś wrócił z Antaresa. Czy większość pokoi ma tam balkony i co oznacza widok "na skałę", po za tym interesuje mnie cena auta, czy warto pożyczać w hotelu, czy może w Letojanni jest wypożyczalnia?.Jadę z Triadą więc dopytuję się o pokoje, bo wiem, że to biuro ma zwykle słabą pozycję w hotelu.
    • Bardzo proszę o Waszą opinię. Wybieramy się w sobotę na niezły TRAF :) Czyli 14 dni do hotelu, który poznamy na miejscu - TRAF HB 3* w Kalabrii.. Czy ktoś wie czego możemy się spodziewać? Chciałam także zapytać o miejsca warte odwiedzenia. Jaka jest najlepsza komunikacja i jakie ceny? Skąd najlepiej wykupić wycieczkę na Sycylię? Będę wdzięczna za każdą poradę.
    • Witam Mam prośbę, czy ktoś z Was był w hotelu Porto Ada w pobliżu Pizzo?, niestety przytrafił mi sie overbooking i zaproponowano mi ten hotel, ale nigdzie nie znalazłam o nim opinii. Czy daleko i jak dostać się z tego hotelu do Tropei? pozdrawiam Ola
    • Witam serdecznie, mam na pare dni wyjazd biznesowy do Latiny. Jako ze wakacje to jest pomysl zeby zabrac rodzinke i troche pozwiedzac po drodze (niestety po japonski, ale powiedzmy ze bedziemy to traktowac jako objazd potencjalnych miejsc na przyszle bardziej przemyslane pobyty;). Nie mniej po 3 dniach podrozy i dreptania, korzystajac z fakty ze Latina prawie nad morzem, to rodzinka z checia klapnie na lezaczki na plazy i/lub przyhotelowym basenie. Problem w tym ze Latina sama w sobie t...
    • Witam :) czy ktoś może mi polecić fajny, w miarę kameralny i niedrogi hotel lub pensjonat w Rimini? Najchętniej opcja z pełnym wyżywieniem, smaczną, lokalną kuchnią. Dziękuję i życzę Wszystkim udanych wakacji 2011!
    • Chętnie odpowiem na Wasze pytania. Było super:)
    • Czy ktoś z Was zatrzymywał się w w/w hotelach w Bolonii? Obydwa niedrogie (240-300 euro za 4 noce ze śnisdaniami), ale nie wiem, który wybrać. Taniej już się chyba nie da, chyba, że bardzo oddalony od miasta. Bologna ma tylko 1* a ten drugi 3*. Może ktoś je zna? Jestem dopiero na początku planowania wycieczki w sierpniu. Myślę, że Bolonia byłaby dobrym miejscem wypadowym do Florencji lub Wenecji. Szczególnie, że lot mam do Forli. W Wenecji nawet nie próbowałam szukać noclegów, wiem, że są ...
    • Proszę o informacje i wrażenia z hotelu-jakie jedzonko,jak daleko do miasteczka,czy busik do plaży chodzi faktycznie co pół godziny?Będę wdzięczna, bo na stronach zagranicznych są sprzeczne opinie.
    • Witam wszystkich.Znalazłem bardzo tani hotel, na tranzytowy nocleg, pod Salzburgiem-niedawno otwarty.Nocował może tam ktoś z Was? Ciężko znaleźć jakiekolwiek opinie na temat tego hotelu, ale wygląda na coś w stylu "etap". pozdrawiam ,Andrzej
    • zarezerwowałam przez strone oferujaca rezerwacja pokój we włoskim hotelu - nie mam e-maila do tego hotelu, nie moge znalesc strony nalezacej bezpośrednio do niego. Zaczynam sie zastanawiac czy nie zrobiłam głupoty? odwołac rezerwacje moge tak smao przez strone gdzie robiłam rezerwacje - ale nie mam netowego kontaktu z hotelem bezpośrednio, jest tylko nr telefonu. Rezerwował ktos w taki sposób? bez mozliwosci skontaktowania sie z hotelem bezpośrednio? Acha hotel istnieje nie tylko na tej je...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się