Forum Turystyka Europa Rumunia
ZMIEŃ
      hotelu

hotelu

(29 wyników)
    • może się komuś przy wystarczy wpisać datę przyjazdu wyjazdu miasto system pokaże wszystkie dostępne pokoje w hotelach wraz z cenami można sortować po cenie , popularności itd, mapki , opinie gości
    • Witam, Planuję wybrać się z rodziną w okolice gdzie moża przeprowadzić kurację błotną - Eforie Sud, Terchigia. Czy ktoś może polecić jakieś hotele, pensjonaty 3*, 4* w Eforie Sud nad morzem ale jednocześnie blisko błota? Nie znajduję w biurach podróży ofert ;-( Pozdrawiam ant
    • Prosze o polecenie hotelu w Bukareszcie w poblizu Romexpo, chodzi mi o łatwy dojazd(sam lub taxi)Co muslicie o Minerva hotel Str.Gheorghe Manu 2-4, 010445 Bucharest ? Prosze o opinie
    • Skoro nik nic nie pisze, to ja coś znowu rzucę na taśmę. Tym razem wiadomość "bez krwi". Evenimentul Zilei donosi, że w Balea Lac w Górach Fogoraskich (Muntii Fagaras) otwarty został pierwszy w Europie Wschodniej hotel w całości wykonany z lodu. "Ice hotel", bo tak sie ten przybytek nazywa, ma 8 dwuosobowych pokoi, bar i recepcję. Noc kosztuje ok. 20 Euro. Goście przebywają tam w temperaturze od -2 do +2 stopni, a napoje chłodzące można pić ze specjalnych naczyń wykonanych także ...
    • planuje wyjechac do Rumunii szukam jakis adresow internetowych hoteli-chcialabym przed wyjazdem zarezerwowac hotel
    • proszę o polecenie ciekawego, wypróbowanego hotelu w centrum
    • Witam, wybieramy się w tym roku do Rumunii, do hotelu Amiral w Mamai. czy to dobry wybór? lecimy z 4-latkiem.
    • Witam stałych bywalców :) Usiłuje się wybrać w czerwcu w okolice Mangalii - Saturn stąd moje pytanie: - Jak tam wygląda morze i plaże? - Co można zobaczyć ciekawego w okolicy ?(powiedzmy do 100km.) - Ogólnie, jaką walutę zabrać i jaki są koszty utrzymania? Pozdr.
    • Mam zamiar przejeżdżać trasą transfogarską. Czy są tam miejsca noclegowe? Gdzie? i jakie ceny?
    • Chcialabym pojechac do Moldawii czy mozna sie z Rumunii dostac do Moldawii,jakie trzeba miec papiery i.t.p?
    • interesuje mnie morze czarne: czy warto tam się wybrać. Koszty: dojazdu noclegu-kwatery wyżywienia inne
    • Miałam okazję za nieduże pieniądze spędzić tydzień w Eforie Nord,nad Morzem Czarnym w Rumunii.A ponieważ było nam tam dobrze,chcę zachecić do wczasów nad morzem w Litoralu.Skorzystałam z oferty promocyjnej biura turystycznego z Constanty/płaciłam na miejscu kartą Visa/ i za 6-dniowy pobyt w hotelu *** z klimatyzacja,WC,TV,balkonem i lodówka płaciłam 999 000 lei czyli ok.110zł/osoba.Dodatkowo za 2 posiłki w pensjonacie obok hotelu/super jedzenie!/ 300 000 lei/osoba/dzień,co razem na ...
    • być może moja prośba nie jest 1wszą tego typu...ale szukałem i nie znalazłem.. Uprzejmie proszę kogoś litosciwego z koneksjami w krainie Draculi o radę; gdzie sie zatrzymac w Bukareszcie na parę tygodni w styczniu. Link z rozsądnymi ofertami? Nie dormitorium. Nie lux hotel.. Oferty które znalazłem są w okolicach 3tysi miesięcznie za kawalerkę - przypuszczam ze w rzeczywistości można znaleźć coś za 1/2 tej ceny? Wolałbym nie lecieć w ciemno, bo z językiem jestem na bakier.. Chyb...
    • Witam! Wróciłem z urlopu a więc najwyższy czas zacząć planować kolejne wakacje :) i pomyślałem o Rumunii. Po przeglądnieciu niniejszego forum nie udalo mi się znaleźć praktycznie żadnych info o forumowiczach spędzających/planujacych spędzić urlop na rumuńskim wybrzezu Morza Czarnego.Wnioskuję z tego,że tam nie ma po co jechać.Za moich lat dziecinnych i młodzieńczych(czyli lata 70-te) bardzo popularne były wyjazdy właśnie tam.Jeśli ktoś ma jakąś wiedzę na ten temat-proszę,podziel się,...
    • Wybieram się w połowie czerwca do Braszowa. W tym terminie lepiej wcześniej rezerwować nocleg przez internet (opcja nienajtańsza - co najmniej 30 euro za dwójkę nawet bez łazienki), czy zdać się na osoby proponujące kwaterę prywatną na miejscu. Czy takie osoby znajdę na dworcu w Braszowie w tym terminie? Z góry dziękuję za odpowiedź.
    • Mamy zamiar dojechać do Rumuni przekraczając granicę węgiersko-rumuńską i zatrzymując się na nocleg w mieście Oradea. Dostałam kilka informacji, że Oradea jest dośc nieprzyjemnym przygranicznym miastem, pełnym przemytników, zebraków i nieprzyjemnych typków i że należy jak najszybciej przejeżdzać przez to miejsce, broń boże nie zatrzymując się na nocleg. Czy ktoś moze mi potwierdzić to opinię? Czy faktycznie lepiej wjechać od razu w głąb kraju i tam się zatrzymać?
    • Poszukuje noclegów dla 14 osób w okolicach Sibiu by na następny dzień wyruszyć trasą transforgańską do Bułgari
    • Podajcie nazwiska znanych wokalistów lub nazwy piosenek rumuńskich, których warto posłuchać..Pozdrawiam i dziękuję.
    • Mam plan, żebyw wybrac się tam na kilka dni. W związku z tym prośba. 1) Czy wiecie może w jakim terminie odbywa się tam ffestiwal średniowiecza? (pytam bo podobno wtedy są tam jakies masy turystow" 2)znacie jakieś fajne noclegi(gorna granica około 100-130 zl za pokoj dwuosobowy). Bylo by milo gdyby ktoś mi poradzil. Z góry dziękuję
    • Ceny(12)

Nic mnie rozumiem z tego co tu piszecie..jedni mówią taniej inni drożej niż w Polsce..ja planuje przez Transylwanię jechać nad morze a potem brzegiem do delty..na 9 dni no ale 2 na dojazd..ile kasy powinnam wziąć..po odliczeniu paliwa..tak rozsądnie bez 5 gwiazdkowych hoteli..? ??????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się