Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      hotelu

hotelu

(3456 wyników)
    • Dzis wrocilam bardzo zadowolna z Hotelu Bitez Garden Life i chcialabym zdementowac niektore opinie. Bardzo ładny hotel.niska zabudowa bunaglowy 2 pietrowe z balkonikami w pieknym ogrodzie,4 baseny,blisko morze i wlasna plaza ktorej uzycza nam hotel Manuela,droga na plaze oznakowana strzalkami,na plazy tegoz hotelu bezplatne lezaki i parasole,nie trzeba tam zamawiac czegokolwiek jesli ma sie opaske z Bitez Garden Life,reczniki mozna pobierac w hotelu nieodplatnie na specjalna karte jaka dso...
    • Polećcie niedrogi a w miarę fajny hotel dla rodziny 2+2 w Turcji z opcją all inclusive. Poszukuję wyjazdu po zakończeniu roku szkolnego 27.06, początek lipca na tydzień. Dzieci w wieku szkolnym 11 i 8 lat więc dobrze byłoby żeby miał zjeżdżalnie.
    • Hotel Luna Blanca Resort and Spa-ktoś był?
    • Czy ktoś był ostatnio w tym hotelu i może podzielić się swoimi wrażeniami. Zarezerwowałam tam wakacje w lipcu - 2 osoby dorosłe + 2 dzieci.
    • Po raz kolejny proszę o pomoc i mam nadzieje że znowu mnie forumowicze nie zawiodą :) Wybraliśmy następujące hotele na wyjazd po 20 czerwca i do końca tyg chcemy dokonać rezerwacji .Jesteśmy rodziną z 7 letnim dzieckiem, ale będą z Nami znajomi z 13 latkiem. Hotele ma w swojej ofercie tui i są zbliżone cenowo. 1. Onyria Claros 2. Club Yali 3.Eftalia Village 4.Meryan
    • CO poleciacie - dosyc sporo ofert a opinie o hotelach dosc odlegle w czasie na stronach - wybieram sie moze pod koniec tych wakacji lub za rok - interesuje mnie jaki hotel polecicie - cena 2500-3500 za 7 dni za osobe ( lece z dzieckiem 2 lata ) wylacznie ALL INC -Pozdrawiam i dziekuje za odp. Ps. nie sugerujcie abym czytal forum bo czytam ale jestem ciekaw bezposrednich opini od Was wystarczy napisac nazwe hotelu a ja sobie juz sprawdze go na necie - kwestia aby ktos POLECIL i to w miare...
    • Jakiś fajny hotel szukam w tych miejscowościach, dla rodzin z dziećmi ze zjeżdżalniami, animacjami, dobrym jedzeniem , blisko do morza. Jedziemy pierwszy raz i wydaje mi się, że te miejscówki będą najlepsze. Proszę o sprawdzone propozycje. Pozdrawiam Darek
    • Witam miedzy 5 a 22 października chciał bym wybrać się z dziećmi 3 i 5 lat do turcji Jaki polecali byście hotel ponieważ jest ich mnóstwo te co mi sie podobają nie mają aktualnych opinii i nie chciał bym ryzykować wtopy. Interesuje mnie rejon riwiery tureckiej hotel przy plaży zjeżdżalnie cena za 2 os dorosłe + dzieciaków 7 tys max 8 I jeszcze jedno pytanie dla tych co byli w pazdzierniku jakich temperatur mogę się spodziewać
    • Czy ktos w nim byl po remoncie?, szukal na forum same stare opinie, i jedna z 2013r, moze ktos cos wiecej napisac o tym hotelu... Szukam czegos na 2 polowe czerwca, w tym roku padlo na Turcje. Moze polecicie jakis fajny hotel dla rodziny z dziecmi :-)
    • Witajcie! Wybiera się ktoś może do tego Hotelu? My mamy wylot 25 czerwca :)
    • Czy ktoś wybiera się do tego hotelu w Side, ma być otwarty na sezon 2011, może ktoś wybiera się przed czerwcem? Jeste ciekawy jakie wrażenia, ja jadę 29 czerwca z Sun&Fun
    • Czy ktoś był w tym hotelu i może coś opowiedzieć o warunkach (zwłaszcza łazienki) i plaży? W internecie praktycznie nie ma żadnych opinii :( Z góry dziękuję :)
    • na stronie internetowej hotelu jest wpis ze oferuje on bezpłatny dowoz do centrum miasta ,czy to prawda ,w jakiej cenie sa lezaki na plazy
    • Czy był ktoś i może coś napisać o tym hotelu??
    • Witam, wybieram się do tego hotelu i mam pytanie czy ktoś może ma informacje odnośnie stanu prac budowlanych, zdjęcia, linki, cokolwiek ;) Jestem spokojna o otwarcie (jadę w połowie lipca), ale ciekawość jest silniejsza - jak hotel wygląda w realu a nie na komputerowych aranżacjach. Jeśli ktoś ma jakieś informacje niech się podzieli :)
    • Witam Wykupiłam wycieczkę do tego hotelu a teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłam. Zamiast zdjęć jest tylko wizualizacja i teraz ogarnął mnie lęk czy będzie tak faktycznie. Bardzo proszę o jakieś informację-czy ktoś już wrócił z tego hotelu??? Zdążyli wszystko wybudować, czy te wszystkie atrakcje dla dzieci są???
    • Możecie coś polecić tak do 7-8 tysięcy Al. najlepiej na 10-11 dni hotel na wyjazd we wrześniu 2+1( dziecko 4 lata), odległość od lotniska jest ważna, chociaż 2 lata temu mieliśmy transfer 2,5 godzinny z 2 latka i jakoś nie było źle,wtedy byliśmy w Lonicera World.
    • Witam czy ktos leci z Poznania do tego hotelu? 26.06.2013 lecimy z córka 12 lat:)
    • możecie polecić jakieś fajne hotele w Turcji Egejskiej w których byliście? i które miasto najlepiej wybrac na wakacje w TURCJI EGEJSKIEJ? z góry dziekuję za opinię :-)
    • Witam Poszukuje hotelu rodzinnego w Turcji na wczasy z 2 latkiem. W kwocie 5000 na rodzinę (2 dorosłe osoby, dziecko do 2 lat nie płaci). Najważniejszy jest bliski transfer z lotniska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się