hotelu

(98 wyników)
  • Witam wszystkich. Znajomy przedsiębiorca z UE chce po raz pierwszy pojechać do Moskwy w celach biznesowych. Poprosił mnie o pomoc/radę, jaki hotel wybrać, aby miał przyzwoity standard - poza czystością chodzi chyba o dostosowanie do potrzeb biznesu - czyli internet w pokojach, punktualna i sprawna obsługa, względny spokój w hotelu (czyli raczej towarzystwo innych biznesmenów), szybki dojazd taksówką do centrum biznesowego, może mała salka konferencyjna? itp.). Jeżeli chodzi o ...
  • Byłam przez 2 tygodnie w tym hotelu z biurem podróży Rainbow Tours(20 lipiec- 3 sierpień).Uprzedzam ze jadac do tego hotelu nalezy dodatkowo zaopatrzyć się w prusakolepy lub pułapki na karaluchy.Pokoje ładne, ale w nocy kiedy trzeba było otworzyc balkon bo było goraco a hotel nie miał klimatyzacji,to z balkonu do pokoju wchodziło stado karaluchów!! Także balkon w nocy zamykaliśmy i dosłownie dusiliśmy sie w pokoju! Można oczywiscie było balkon zostawić otwarty i sie wietrzyc ale gr...
  • Gdzie zatrzymać się we Lwowie - hotele ? jakie ? , kwatery ? - jak się ich szuka ? Chodzi o raczej tani nocleg , ale bez skrajności :-) Pozdrawiam.
  • Czy ktoś był w tym hotelu w Jałcie? Wiecie jakie są tam warunki, czy wogóle warto sie tam wybierać? dzięki za wszelkie informacje
  • Czy ktos zna i moze zarekomendowac jakis hotel/hotele w Moskwie, w miare w centrum, w granicach 50-80 USD za pokoj? Dzieki z gory
  • Witam ! Pilnie poszukuję informacji i opinii na temat hotelu Rila w Kraniewie. Z góry dziękuję za pomoc ! Pozdrawiam
  • Lecimy 21 sierpnia do Bułgarii do Hotelu Briz II z biura Itaka, czy ktos z was tam był?? Bardzo jestem ciekwa co to za miejsce, i jaki hotel- czy taki jak na obrazkach, hihihi . Ciekawe czy bedzie mi tak wesoło po powrocie.... Bardzo porsze o wszelkie opinie i uwagi. Pozdrawiam
  • Wybieram sie w lipcu do Bulgarii (hotel Spartak ), z biurem podrozy Skarpa, prosze szanownych panstwa o jakiekolwiek informacje na temat miast, hotelu i biura podrozy... zgory dziekuje.
  • Wybieram się do HOTELU SANTA ELENA z ITAKĄ. Czy ktoś może tam był. Czy to jes dobre miejsce iczy hotel jest w porządku?
  • Byłem z Tramp Travel w Słonecznym Brzegu W hotelu Nimfa/Rusałka.Warunki kiepskie.Brudne tapety ze śladami rozgniecionych owadów, poplamiona pościel i ręczniki-poprosiłem o ich wymianę,ale otrzymałem odpowiedź,że to mój "drug" poplamił masłem,a jak chcę mieć czyste to powinienem się przenieść do hotelu wyższej kategorii.Posiłki podawane jak na półkoloniach za Gomółki-napoje w plastikowych kubkach,gulasz w głębokich obtłuczonych talerzach a mleko mocno ochrzczone wodą.Bezpłatne korz...
  • Hotel continental w Bułgari z Marco prosze o jakies informacje czy ktos go widzial albo bul
  • Jedziemy na wakacje na Krym i dla oszczędności czasu lecimy samolotem do Odessy. Chciałabym tam spędzić co najmniej jeden dzień/noc, a że to pierwsza moja noc na Ukrainie, to wolałabym mieć jakąs rezerwację - potem na samym Krymie rozumiem, ze babuszki róznego rodzaju rozwiązują problem zakwaterowania. Stąd pytanie: czy ktoś zna jakiś czysty, rozsądny cenowo hotel w Odessie, gdzie by się dało łatwo (= po angielsku i np. mailem) zrobić rezerwację? Byłabym strasznie wdzięczna za pom...
  • cześć! Ktoś może był w tym miejscu i moze coś o nim powiedzieć? Jak tam jest i czy lepiej spać w hotelu czy korzystać z prywatnych kwater?? pozdr. kaska
  • Słyszałem, że jeśli jedzie się na Białoruś mając wizę G (oznacza ona, że jedzie się do kogoś w odwiedziny), a mimo to rejestracji pobytu dokonuje się w hotelu, to można mieć nieprzyjemności - z mandatem włącznie. Ktoś coś wie na ten temat? Z góry dziękuję.
  • Witam! Za kilka dni wybieram się do naszych wschodnich sąsiadów i mam kilka wątpliwości natury formalnej. Planuję poruszać się po całym kraju, a na dłużej zatrzymać się w Mińsku. Przejrzałam informacje o Białorusi na forum, ale nie znalazłam odpowiedzi na wszystkie nurtujące mnie pytania. Może ktoś z Państwa zechce mi wyjaśnić następujące kwestie: 1. Rejestracja - ile kosztuje na milicji/w OWiRze? - czy istnieje możliwość "alternatywnej" rejestracji - biura podróży, hotele - ewe...
  • mam byc moze głupie pytanko: ile wziąć kasy na wypad na syberie? (chodzi mi o samo przeżycie- bez przejazdów /za bilet na kolej, czy noclegi). czy z 500 plnów(oczywiscie zamienione na dolce), starczy-na 3 tyg? jakie są mniej więcej ceny w tamtym rejonie. pytanie może z serii tych dziwnych, ale to dosyć istotne dla mnie. dzieki za odpowiedz.
  • Wybieramy sie do Rosji na BN i potrzebowalabym jakis praktycznych wskazowek, tzn gdzie w centrum tych miast mozna niedrogo przenocowac (jakies podpowiedzi? bede rezerwowac przez internet), gdzie mozna dobrze zjesc, jak wygladaja sytuacja z pociagami miedzymiastowymi (bezpiecznie?), jak moze byc z pogoda (bardzo zimno?), czy w Swieta restauracje dziaja normalnie, czy moze sa zamkniete, jak ogolnie tubylcy itd.. Bede wdzieczna za wszelkie rady i podpowiedzi, za ktore z gory dziek...
  • Witam, Ma ktoś może jakieś namiary na jakieś w miarę niedrogie noclegi na Białorusi??? Interesowałyby mnie główne miasta: Grodno, Mińsk... Czy funkcjonuje tam instytucja tzw. 'babuszek', które załatwiają noclegi?? ---------- ...skwak?
  • w polowie wrzesnia lece do Almaty i wyglada na to ze bede mial jeden dzien "dla siebie". Chcialbym wybrac sie w gory, czy mozecie cos polecic?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się