-
Wybieram się na objazd Lazurowego Wybrzeża, zdecydowałam się na noclegi w hotelach po 2/3 noce - dość atrakcyjnie cenowo wypadają te z sieci Premiere i moje pytanie - jaki jest ich standard? Czy lepiej np. wybrać Etap Hotel, czy ktoś z Was nocował w Premierach:-) ? Waham się nad noclegiem w Nicei i Awinion? Proszę o opinie. Pozdrawiam.
-
Witam
Planuję ze znajomymi wypad na 5 dni do Paryża na 2 auta. Chciałabym zarezerwować noclego w Hotel ibis Paris La Défense Centre, ale nie wiem, jak jest rozwiązana kwestia parkingu. Na stronie hotelu jest opis:parking publiczny. Czy może być duży problem ze znalezieniem miejsc parkingowych - ewntualny koszt an dobę ? Może ktoś był w hotelu i miał podobny problem. Z góry dziękuję za rady od bywalców. Dodam, że będziemy na początku sierpnia
-
Witam,
mam do Was prośbę pomoc w znalezieniu hotelu w Paryżu dla 2 dorosłych i 2 dzieci (4 i 6 lat). Zupełnie nie potrafię się odnaleźć na siatce meto i RER. Chciałabym aby łatwo było do niego dojechać z Disneylandu (tam mam najpierw noclegi) i do lotniska BVA bo bilety powrotne mamy na 9 rano, czyli na lotnisku powinniśmy być już o 7 rano. Najlepiej, żeby hotel był blisko metra żeby przez weekend udało się zobaczyć chociaż coś w Paryżu.
Przeglądałam już mnóstwo wątków ale co znajdę jaki...
-
Jadę w 2 osoby w maju do Paryża, turystycznie. Interesuje mnie nocleg na 5-7 dni. Lecimy samolotem - czy jeśli nie jestem zmotoryzowany to czy mimo to mogę skorzystać z oferty hoteli Formule 1? Czy jednak znajdę coś mniej "sieciowego" a tańszego? Cena oczywiście gra główną rolę, ale wystarczy by było czysto, była co najmniej umywalka w pokoju i dobra komunikacja (w centrum lub blisko metra). Co polecicie? Czy 80 zł/osobę (160/pokój) to możliwa cena za dzień? A może jest coś tańszego (tylko pr...
-
Wybieram sie w kwietniu do Paryza:) Szukam jakiegos hotelu w centrum Pazryza w tanich kwotach. Jesli znacie jakies hotele to piszczie. Bardzo prosze o pomoc:)
-
Na stronie:
www.hotelformule1.com/gb/hotel-2539-formule-1-hotelf1-paris-pte-de-montmartre/index.shtml
wypełniłem formularz rezerwacyjny podając nr karty kredytowej Visa oraz jest termin ważność (bez żadnych dodatkowych numerów).
Otrzymałem mailem od razu nr rezerwacji i to wszystko. Karta kredytowa nie została obciążona, nie dostałem już innego maila. Czy mam rozumieć że rezerwacją została dokonana bez obciążania mnie, tzn. czy rzeczywiście mam zarezerwowany pokój? Niestety nie mają żadneg...
-
Chcemy wybrać się w wakacje w kilka osób (z dziećmi) do Paryża a konkretnie do
Eurodisneylandu. Szukamy jakiegoś taniego hotelu. Czy ktoś był w polhotelu.
Czy warunki są tam znośne?
-
Wybieram sie do Paryza w połowie marca.
Jako,ze to forum to skarbnica wiedzy, chcę Was prosic o konsultację w sprawie hotelu:
wybrałam ten
www.etaphotel.com/pl/hotel-4982-etap-hotel-paris-la-villette-19eme/index.shtml
I moje pytanie: czy ta okolica nie jest przypadkiem niebezpieczna?
Jesli tak, to może jestescie w stanie wskazc, którą okolicę należy brac pod uwagę, a której nie w Paryżu?
Będę wdzieczna za odpowiedź.
M.
-
Witam,
w maju wybieramy się większą grupą do Paryża. Mamy wstepną rezerwację w Hotelu Etap Porte de Pantin. Czy ktoś z Was tam nocował? Czy dzielnica, w której sie znajduje jest bezpieczna? Jak daleko jest od hotelu stacja metra? Czy lepiej zmienić lokalizację? Jeśli tak, to który z ETAPÓW polecacie?
Będę wdzięczna za odpowiedź.
Pozdrawiam
Edyta
-
Lepsze warunki są w Etap hotel czy w Formuła1 ,chodzi mi o pokój trzyosobowy ? . Czy pokoje są z łazienkami ? Mam na myśli hotele na rue de Babinski w Paryżu , Montmartre.
-
Witajcie,
ktory z ponizej podanych hoteli sieci Ibis polecilibyscie mi na 4dniowy wypad
do Paryza. Szukam czegos dla rodzicow (spokojna i ladna okolica, dobre
polaczenie z centrum i atrakcjami Paryza). Z gory dziekuje. Propozycje innych
hoteli (cos na poziomie Ibisa) mile widziane. Pozdrwiam Blazej.
www.ibishotel.com/pl/hotel-3298-ibis-paris-porte-de-clichy-centre/location.shtml
Hotel Ibis Paris Porte de Clichy Centre
15, boulevard Victor Hugo Place des Nations-Unies - 92110 - CLI...
-
Witam, chciałabym się upewnić jak liczyć cenę noclegu w hotelu.
Zaznaczyłam w rezerwacji, że zależy mi na pokoju dwuosobowym a czas
pobytu to 4 doby. Kwota do zapłacenia to 420 euro. Czyli to 420 euro
to kwota za wynajęcie pokoju dwuosobowego za dwie osoby na 4 doby?
Czy też cena od osoby za te 4 doby? dziękuję za pomoc
-
[b]Już raz dawałam podobne ogłoszenie. Jednak pech dotknął mnie
znowu, więc sytuacja się powtarza. Poprzednią rezerwację sprzedałam
właśnie za taką samą cenę.[/b][b][/b]
allegro.pl/item1125318208_3_noclegi_hotel_w_paryzu_2os_24_27_07_paryz.html
Marzy Ci się kilka romantycznych dni w Paryżu tanim kosztem?
To oferta właśnie dla Ciebie!
Dojeżdżasz sobie do Paryża samochodem, autokarem lub pociągiem.
Udajesz się do hotelu jaki Ci proponuję i masz całe 4 dni na
zwiedz...
-
Witam!!
Mam dwa pytania. Czy przy hotelu Santa Fe znajduje się parking? I jeżeli przyjadę do Disneylandu o 12 to mogę dostać bilety o tej godzinie, pomimo tego, że doba hotelowa zaczyna siię o 15?
-
w centrum Paryza. Chodzi mi o pokoj z łazienka. Moze ktos mi cos
polecic. Szukałam na stronach oferujacych pokoje hotelowe ale ceny
były okolo i ponad 200 euro. Bede wdieczna za pomoc.
-
Witam kochani :)
Szukam hotelu z parkingiem w Paryżu. Jest z tym chyba kłopot bo w większości
hoteli np na booking.com to parking jest na sąsiednich ulicach a nie
"hotelowy". Czy macie jakieś sprawdzone namiary?
Pozdrawiam :)
-
Moze ktos ma namiary na niedrogi pokoj lub hotel w Paryzu tak aby
było w miare blisko centrum.Bede wdzieczna za informacje
-
Zastanawiam się który hotel wybrać:
1) Kyriad Paris La Villette
Adres 147 - 151 Avenue De Flandres, 19. Buttes-Chaumont
2) Hipotel Belgrand
Adres 60 Rue Belgrand, 20. Ménilmontant
3) Est Hotel
Adres 49 Boulevard Magenta, 10. Gare du Nord
- najważniejsza jest dla mnie lokalizacja (dobry dojazd również
wieczorami do centrum oraz mozliwosc dostania się transportem
miejskim z lotniska CDG w nocy, bo ląduje o 23) oraz czystość
- czy wiecie jak w maju kursuje metro w...
-
no właśnie, jak znajdujecie hotel
potrzebuję w październiku na 5 dni
dla dwóch osób, cena niewygórowana
a co myslicie o Paryżu w październiku, nie będzie za zimno?
pozdr.
-
mam pytanie. Z tego co wyczytałem na forum poza godzinami pracy personelu, do
hotelu można wejśc za pomocą karty kredytowej, którą się rezerwowało nocleg.
Czy wymagany jest PIN do tego?