Forum Turystyka Europa Francja
ZMIEŃ
      hotelu

hotelu

(213 wyniki)
    • Wybieram się na objazd Lazurowego Wybrzeża, zdecydowałam się na noclegi w hotelach po 2/3 noce - dość atrakcyjnie cenowo wypadają te z sieci Premiere i moje pytanie - jaki jest ich standard? Czy lepiej np. wybrać Etap Hotel, czy ktoś z Was nocował w Premierach:-) ? Waham się nad noclegiem w Nicei i Awinion? Proszę o opinie. Pozdrawiam.
    • Witam Planuję ze znajomymi wypad na 5 dni do Paryża na 2 auta. Chciałabym zarezerwować noclego w Hotel ibis Paris La Défense Centre, ale nie wiem, jak jest rozwiązana kwestia parkingu. Na stronie hotelu jest opis:parking publiczny. Czy może być duży problem ze znalezieniem miejsc parkingowych - ewntualny koszt an dobę ? Może ktoś był w hotelu i miał podobny problem. Z góry dziękuję za rady od bywalców. Dodam, że będziemy na początku sierpnia
    • Witam, mam do Was prośbę pomoc w znalezieniu hotelu w Paryżu dla 2 dorosłych i 2 dzieci (4 i 6 lat). Zupełnie nie potrafię się odnaleźć na siatce meto i RER. Chciałabym aby łatwo było do niego dojechać z Disneylandu (tam mam najpierw noclegi) i do lotniska BVA bo bilety powrotne mamy na 9 rano, czyli na lotnisku powinniśmy być już o 7 rano. Najlepiej, żeby hotel był blisko metra żeby przez weekend udało się zobaczyć chociaż coś w Paryżu. Przeglądałam już mnóstwo wątków ale co znajdę jaki...
    • Jadę w 2 osoby w maju do Paryża, turystycznie. Interesuje mnie nocleg na 5-7 dni. Lecimy samolotem - czy jeśli nie jestem zmotoryzowany to czy mimo to mogę skorzystać z oferty hoteli Formule 1? Czy jednak znajdę coś mniej "sieciowego" a tańszego? Cena oczywiście gra główną rolę, ale wystarczy by było czysto, była co najmniej umywalka w pokoju i dobra komunikacja (w centrum lub blisko metra). Co polecicie? Czy 80 zł/osobę (160/pokój) to możliwa cena za dzień? A może jest coś tańszego (tylko pr...
    • Wybieram sie w kwietniu do Paryza:) Szukam jakiegos hotelu w centrum Pazryza w tanich kwotach. Jesli znacie jakies hotele to piszczie. Bardzo prosze o pomoc:)
    • Na stronie: www.hotelformule1.com/gb/hotel-2539-formule-1-hotelf1-paris-pte-de-montmartre/index.shtml wypełniłem formularz rezerwacyjny podając nr karty kredytowej Visa oraz jest termin ważność (bez żadnych dodatkowych numerów). Otrzymałem mailem od razu nr rezerwacji i to wszystko. Karta kredytowa nie została obciążona, nie dostałem już innego maila. Czy mam rozumieć że rezerwacją została dokonana bez obciążania mnie, tzn. czy rzeczywiście mam zarezerwowany pokój? Niestety nie mają żadneg...
    • Chcemy wybrać się w wakacje w kilka osób (z dziećmi) do Paryża a konkretnie do Eurodisneylandu. Szukamy jakiegoś taniego hotelu. Czy ktoś był w polhotelu. Czy warunki są tam znośne?
    • Wybieram sie do Paryza w połowie marca. Jako,ze to forum to skarbnica wiedzy, chcę Was prosic o konsultację w sprawie hotelu: wybrałam ten www.etaphotel.com/pl/hotel-4982-etap-hotel-paris-la-villette-19eme/index.shtml I moje pytanie: czy ta okolica nie jest przypadkiem niebezpieczna? Jesli tak, to może jestescie w stanie wskazc, którą okolicę należy brac pod uwagę, a której nie w Paryżu? Będę wdzieczna za odpowiedź. M.
    • Witam, w maju wybieramy się większą grupą do Paryża. Mamy wstepną rezerwację w Hotelu Etap Porte de Pantin. Czy ktoś z Was tam nocował? Czy dzielnica, w której sie znajduje jest bezpieczna? Jak daleko jest od hotelu stacja metra? Czy lepiej zmienić lokalizację? Jeśli tak, to który z ETAPÓW polecacie? Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam Edyta
    • Lepsze warunki są w Etap hotel czy w Formuła1 ,chodzi mi o pokój trzyosobowy ? . Czy pokoje są z łazienkami ? Mam na myśli hotele na rue de Babinski w Paryżu , Montmartre.
    • Witajcie, ktory z ponizej podanych hoteli sieci Ibis polecilibyscie mi na 4dniowy wypad do Paryza. Szukam czegos dla rodzicow (spokojna i ladna okolica, dobre polaczenie z centrum i atrakcjami Paryza). Z gory dziekuje. Propozycje innych hoteli (cos na poziomie Ibisa) mile widziane. Pozdrwiam Blazej. www.ibishotel.com/pl/hotel-3298-ibis-paris-porte-de-clichy-centre/location.shtml Hotel Ibis Paris Porte de Clichy Centre 15, boulevard Victor Hugo Place des Nations-Unies - 92110 - CLI...
    • Witam, chciałabym się upewnić jak liczyć cenę noclegu w hotelu. Zaznaczyłam w rezerwacji, że zależy mi na pokoju dwuosobowym a czas pobytu to 4 doby. Kwota do zapłacenia to 420 euro. Czyli to 420 euro to kwota za wynajęcie pokoju dwuosobowego za dwie osoby na 4 doby? Czy też cena od osoby za te 4 doby? dziękuję za pomoc
    • [b]Już raz dawałam podobne ogłoszenie. Jednak pech dotknął mnie znowu, więc sytuacja się powtarza. Poprzednią rezerwację sprzedałam właśnie za taką samą cenę.[/b][b][/b] allegro.pl/item1125318208_3_noclegi_hotel_w_paryzu_2os_24_27_07_paryz.html Marzy Ci się kilka romantycznych dni w Paryżu tanim kosztem? To oferta właśnie dla Ciebie! Dojeżdżasz sobie do Paryża samochodem, autokarem lub pociągiem. Udajesz się do hotelu jaki Ci proponuję i masz całe 4 dni na zwiedz...
    • Witam!! Mam dwa pytania. Czy przy hotelu Santa Fe znajduje się parking? I jeżeli przyjadę do Disneylandu o 12 to mogę dostać bilety o tej godzinie, pomimo tego, że doba hotelowa zaczyna siię o 15?
    • w centrum Paryza. Chodzi mi o pokoj z łazienka. Moze ktos mi cos polecic. Szukałam na stronach oferujacych pokoje hotelowe ale ceny były okolo i ponad 200 euro. Bede wdieczna za pomoc.
    • Witam kochani :) Szukam hotelu z parkingiem w Paryżu. Jest z tym chyba kłopot bo w większości hoteli np na booking.com to parking jest na sąsiednich ulicach a nie "hotelowy". Czy macie jakieś sprawdzone namiary? Pozdrawiam :)
    • Moze ktos ma namiary na niedrogi pokoj lub hotel w Paryzu tak aby było w miare blisko centrum.Bede wdzieczna za informacje
    • Zastanawiam się który hotel wybrać: 1) Kyriad Paris La Villette Adres 147 - 151 Avenue De Flandres, 19. Buttes-Chaumont 2) Hipotel Belgrand Adres 60 Rue Belgrand, 20. Ménilmontant 3) Est Hotel Adres 49 Boulevard Magenta, 10. Gare du Nord - najważniejsza jest dla mnie lokalizacja (dobry dojazd również wieczorami do centrum oraz mozliwosc dostania się transportem miejskim z lotniska CDG w nocy, bo ląduje o 23) oraz czystość - czy wiecie jak w maju kursuje metro w...
    • no właśnie, jak znajdujecie hotel potrzebuję w październiku na 5 dni dla dwóch osób, cena niewygórowana a co myslicie o Paryżu w październiku, nie będzie za zimno? pozdr.
    • mam pytanie. Z tego co wyczytałem na forum poza godzinami pracy personelu, do hotelu można wejśc za pomocą karty kredytowej, którą się rezerwowało nocleg. Czy wymagany jest PIN do tego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się