-
Witam szukam fajnego hotelu z większym aquaparkiem żeby nie trzeba było nigdzie dojeżdżać wszystko na miejscu .
Mały lubi zjeżdżalnie i w tym roku wybraliśmy Bułgarię ale tylko w miesiącu czerwcu możemy dostać urlop to jest początek sezonu nie wiadomo jak z temperatura w tamtym roku byliśmy u nas nad morzem ale jak porównywałem temperatura była taka sama jak u nas i nawet deszcze też były .
Poproszę o jakieś propozycje hotele blisko plaży z aquaparkiem to zrobię rezerwację w jakimś b...
-
Witam,
szukam hotelu na pobyt w czerwcu dla rodziny z dziećmi, niestety w Paradise Beach nie ma już wolnych pokoi.
Dziękuję za rady
-
Wybieram sie w wakacje samochodem z dziecmi do Bułgarii
Prosze o adresy kwater lub hoteli .Czy samochodem wyjdzie taniej niz samolotem
dla czteroosobowej rodziny?
-
Byłam z BP Alfastar, bardzo porządne biuro, wszystko zorganizowane na czas
(transfery z / na lotnisko), rezydent kompetentny, naprawdę znał kraj, miły,
sympatyczny, chętny do pomocy (oryginalny Bułgar, który studiuje w Polsce).
Hotel jest nowy, czysty, pokoje codziennie sprzątają sympatyczne kobitki (co
prawda mówią tylko po bułgarsku, ale bez większego problemu można zrozumieć o
co im chodzi). Klimatyzacja działa sprawnie, w pokoju jest TV cyfrowa i
lodówka (niestety brak jakichko...
-
ktos byl w tym hotelu, jakie wrazenia ??
-
Czy ktoś był lub wybiera się w najbliższym czasie do hotelu Globus?
Będę tam od 24 lipca i jestem ciekawa opinii o samym hotelu oraz
jego oklicy.
-
Czy ktoś był? Jakie wrażenia?
-
był ktoś może w hotelu Plamena Palace w Primorsku w 2012 lub 2011r.? Jak wrażenia?
-
Wybieram sie w tym roku z rodziną do hotelu Silver koło Złotych Piasków. Wiele opini, które przeczytałam trochę mnie przeraziły. Jednak nadal mam nadzieję, że będzie dobrze. Może ktoś ma świeże informacje i był tam w 2012 roku. Dodam, że jade z Neckermanna z dojazdem własnym. Jak z parkowaniem przed hotelem? Plażą? I ogólnym wrażeniem. Będę wdzięczna za każde informacje a także fotki. Dodam, że mamy termin 12 - 22 lipca i wyjeżdżamy z okolic Poznania.
-
Witam wszystkich przed kolejnym sezonem urlopowym.
W tym roku wybór padł ponownie na Bułgarię Czy ktoś był może w hotelu St.George Palace w Sv.Vlas?
Proszę o pomoc i wszystkie możliwe info na temat tego hotelu i jego położenia ..
Pozdrawiam
Jack
-
Witam serdecznie!
Wybieramy się do w/w hotelu w drugiej połowie czerwca, typ wjazdu: rodzinny. Czy może ktoś z Was również się tam wybiera w tym okresie? Jeśli tak proszę o kontakt, możemy wymienić się wszelkimi informacjami na temat samego hotelu, przewoźnika lotniczego bądź innych wiadomości dotyczących samego wyjazdu.
Pozdrawiam gorąco
Paweł
-
Który z w/w hoteli będzie najlepszym wyborem w czerwcu dla rodziny z pięciolatką?
-
Witam. Już wstępnie zarezerwowałem HOTEL KORAL Św. Konstantin w opcji ALL z biura TUI.
W związku z tym mam kilka pytań do osób które tam były. Mianowicie:
- czy w opcji ALL leżaki i parasole przy basenie są płatne?
- jak daleko jest faktycznie do morza,
- jaka jest plaża tzn. czy szeroka,
-czy na plażę od hotelu z dziećmi można czymś dojechać,
- jak wygląda wogóle opcja ALL, jakie alkohole, jedzenie dla dzieci,
- czy woda w basenie jest ciepła?
i jakieś inne praktyczne rady. poz...
-
myślimy nad tym hotelem na przyszły rok mam kilka pyt do osób co juz tam były :)
1.czy hotel jest dobry dla dzieci ? chodzi o baseny , łagodne zejście do morza itp
2 czy wszystkie restauracje sa na terenie ośrodka bezpłatne ? tak samo napoje i drinki są w cenie czy trzeba płacić coś dodatkowo ??
-
Witam. Zamierzam udać się na wakacje 2013 r. do hotelu Perla Sun w Primorsku. W związku z tym mam prośbę do osób odwiedzających ten hotel najlepiej w 2012 roku, głównie chodzi o to jaką opcję wybrać ALL czy śniadania i kolacje. Proszę o udzielenie informacji co znajduje się w ALL, czy są ciasta, lody, jakieś przekąski typu pizza itd. Ponadto jakie alkohole są w ALL czy tylko piwo czy też drinki i inne mocne alkohole, czy są soki i napoje gazowane dla dzieci. Słyszałem też że przez rzekę można...
-
witam wybiera sie ktos do hotelu Diamond 18.08.2012??
-
Witam jestem zainteresowana rezerwacją hotelu w Bułgarii w Obzor lub gdzies indziej - bezpośrednio w hotelu bez pośrednika i dodatkowych opłat najchętniej w all inclusive. Czy ktoś już tak robił, czy macie jakieś ciekawe adresy hoteli?
-
Witam,
Czy był ktoś z Itaki w hotelu Fenix? Czy mogę prosić o jakieś opinie.
Mam zamiar wybrać się z mężem i z 2 letnią córeczką.
Pozdrawiam
Aga
-
Szukam jakiś informacji o Hotelu Grand Primorsko. Proszę o jakieś informacje bieżące czyli z zeszłego roku lub tego jeszcze lepiej. Wszystkie tematy były trochę jakby nie aktualne. :) Potrzebuję parę zdań co jest dobre, co złe na co zwracać uwagę. Z góry dziękuję.
-
Czy ktoś zna ten hotel i może mi coś o nim powiedzieć??
Wiem że to mały hotel i znajduje się w południowej części Słonecznego przy drodze głównej.
Mają fajną ofertę w REGO-BIS w tym hotelu i nie wiem czy warto
Może ktoś był, ktoś go widział??