hotelu

(61 wyników)
  • ITAKA(134)

Co dobrego o niej powiecie? Jakoś nigdy nie brałam ich pod uwagę przy zakupie oferty urlopowej, a może niesłusznie?
  • Witam. Czy ktoś może jechał do Grecji z biurem podrózy Grecos Holiday? Mają w swojej ofercie dwie wyspy Krete i Rodos. Zupełnie nie znam tego biura, a mają ciekawą ofertę.
  • Postaram się przestrzec wszystkich którzy planują urlop z biurem podróży Triada. Jeżeli możecie jeszcze zrezygnować róbcie to bez zastanowienia - inaczej Triada (czyt. Tragedia) zorganizuje wam "UCIECZKĘ OD CODZIENNOŚCI". A więc od początku. Zdecydowałem się wykupić ofertę Traf (szlag mnie TRAF- ia) Egipt(Hurghada, hotel 3*). W Częstochowie niestety nie dowiedziałem się co to będzie za hotel (zamotana Pani tylko głupio się uśmiechała i mówiła że nic nie wie) Jak się okazało w warsz...
  • Moja opinia o biurze podróży Adventure!!! Jeżdżę na wczasy od wielu lat w tym od trzech lat wyjeżdżam z ADVENTURE - kupuję wczasy przez internet. Trzy powody dla, których wybrałam to biuro podróży: bardzo dobry kontakt, szybka obsługa i uwaga - UCZCIWOŚĆ!!!! W ubiegłym roku zarezerwowałam hotel w Egipcie przez internet na ich stronie www. W ciągu kilkunastu minut skontaktowała się ze mną pracownica tego biura poinformowała szczerze ,że hotel nie cieszy się najlepszą opinią wśród...
  • Mam tylko jedno pyatnko, bo wybieram sie z Alfa Star do Egiptu, po przeczytaniu kilku informacji na forum mam co raz mniej ochoty na te wakacje, czy sa jacyś zadowloni klienci z pobytu w Egipcie z Alfą? Odpiszcie prosze nim im zapłace!!!
  • UWAGA, UWAGA - biuro podróży Sun&Fan oszukuje swoich klientów. Wystawiają na sprzedaż lepsze hotele a zakwaterowują tam gdzie im się podoba. Wykupiliśmy dwa tygodnie w hotelu Amphora W Egipcie w Sharm, wylądowaliśmy w nowo wybudowanym hotelu SaVita! Podpisując umowę z tym biurem napiszcie "NIE WYRAŻAMY ZGODY NA ZAMIANĘ HOTELU"
  • Wszystkich szukających dobrego organizatora wypoczynku ostrzegam !!! omijajcie z daleka AlfaStar . Jest to mój pierwszy przypadek naciągania klienta na imprezę turystyczną która nie warta była ceny ( prawie 3000 zł od osoby ) jak i pobytu w hotelu ( 3 gwiazdki - tylko w katalogu AlfaStar) Zaczęło się od opóźnienia wylotu na Teneryfe zamiast 16:10 wylot nastąpił w nocy dnia nastepnego około 2:30 (strata obiadokoloacji w hotelu, noclegu i sniadania ) nie wspominając frustrującego ...
  • BP Sun&Fun z bezczelną premedytacją oszukuje turystów! Pojechaliśmy na wakacje do Egiptu, będąc jeszcze w PL biuro wiedziało, że nie będzie dla nas miejsc w hotelu, w którym wykupiliśmy miejsca, a my dowiedzieliśmy się dopiero na miejscu o 23.00, byliśmy zmęczeni po podróży, a oni specjalnie okłamali nas, że tylko na 1 noc zostaniemy w hotelu o znacznie gorszym standardzie, niż w hotelu, w którym wykupiliśmy miejsca, ostatecznie zostaliśmy w tym hotelu cały pobyt! na spotkanie z Rezydentem,...
  • Witam, chciałbym przestrzec wszystkich przed tym biurem. Razem z narzeczoną wybraliśmy wymarzone wakacje w 4 gwiazdkowym hotelu w opcji all inclusive w ofercie last minute. Wylot miał by za 2 dni. Zapłaciliśmy, podpisaliśmy umowe i zaczeliśmy przygotowywac się to wyjazdu. NAstpenego dnia biuro Sun&Fun zadzwoniło do nas z propozycją "nie do odrzucenia" - albo rezygnujemy z wyjazdu albo jedziemy do "niby" takiego samego hotelu ale dalej 6km i troche dalej od plazy. Oczywisce oddaja nam...
  • Niestety bardzo się zawiodłam na Sky Clubie - rejs po nilu + odpoczynek w Hurghadzie. Pani Ula jak się nazwała pilot na rejsie nie umiała przekazywać podstawowych informacji tzn. nie informowała o zmianach w programie a były one codziennością, nic nie realizowała zgodnie z planem, wstawaliśmy między 5 a 6 rano bo tak sobie to pani pilot poukładała i na dodatek kpiła sobie ze wszystkich uwag jakie były jej zgłaszane. Cóż dziwne podejście do klientów zważywszy na to, że jak udało ...
  • TRIADA(45)

Proszę o opinię o tym biurze, ze znanych mi to jest chyba najtrudniejsze do oceny, bo opinie słyszę skrajnie różne.
  • Byłam z nimi na wycieczce sylwestrowej - 3 stolice: Wiedeń, bratysława, Budapeszt. Dostaliśmy jakiegoś starszego, niechlujnego przewodnika, który - mimo, ze miły - wydaje mi się, że mówił nam niezbędne minimum. W umowie było zastrzeżone, że przez okres świąteczny, niektóre zabytki mogą być zamknięte. Ale: wjeżdżaliśmy krętą i niebezpieczną drogą na najwyższy pagórek wiednia, aby wejść do podobno pięknego kościółka oraz zobaczyć wspaniałą nocną panoramę. A tu figa, bo kościółek z...
  • Specjalizacja: Turcja, Grecja - zapodajcie jak wypadają w waszych ocenach, czy ta wąska specjalizacja daje coś na plus?
  • Poszukuję informacji o tym biurze, czy warto jechać z nimi do Tunezji?!
  • Właśnie wróciłam z nart i ABSOLUTNIE NIE POLECAM....jeżdżę dość często z różnych biur, ale niestety TO BIURO jest potwierdzeniem tego o czym przestrzegają w mediach. Sam szef, Pan Janusz jest niesamowicie uprzejmy i obiecujący, ale tylko do momentu otrzymania wpłaty na konto i dnia wyjazdu. Potem- tam na miejscu- wszystko wychodzi na jaw. Po pierwsze nieoczekiwana zmiana programu wyjazdu!!! Po drugie brak zainteresowania ze strony niekompetentnej, "zmęczonej" swoją pracą i leniwej pilot...
  • Korzystałam w 2004 roku z ich oferty do Egiptu. Mają ciekawe warianty, w zasadzie najwięcej do zaoferowania, włacznie z rejsami po Nilu. Ich oferta znajduje się w bardzo wielu katalogach innych biur. Dobre pod warunkiem nie kupowania od nich dodatkowych atrakcji. Maja wysokie marże na wycieczki, które na miejscu ożna kupić o 20-40% taniej. Rezydenci są pomocni w przypadku zaprezentowania sporej namolności, niestety ich pomoc nie gwarantuje uzyskania oczekiwanego efektu (np.:w prz...
  • W czerwcu br byłam z Ecco Holiday na Majorce. Rezydent traktował nas jak zło konieczne. Biuro oczywiście nie miało tej Pani nic do zarzucenia. Niektórzy z turystów widzieli rezydenta na lotnisku w dni przylotu a nastepnie w dniu wylotu.Jesli cokolwiek się Państwu stanie podczas wyjazdu proszę liczyć tylko na siebie i radzę wykupić dodatkowe ubezpieczenie KL i NW.
  • Polecam biuro podrozy Pegas,jest uczciwe,nie ma najmniejszego problemu,rezydentka jest praktycznie zawsze dostepna w godz.rannych.Jesli masz jakis problem pomoze ci go rozwiazac.Wlasnie byłam z tym biurem w Egipcie w Sharm El Sheikh.Pojechałam z Ewakacje,hotel super.pokoje tak jak wszedzie nie trzymaja *****ja daje ****ale to u nich normalne,nie polecam hoteli z ***bo moze byc tragicznie,lepiej wybieracwyzszej klasy hotele,bardzo polecam hotel Rojan Rojana w Sharem El Sheikh jes...
  • Przeklejam swój post z forum Turystyka, widzę, że o tym biurze jeszcze tutaj nie było: "Na początku października wróciłam z objazdówki po Włoszech z biurem Mediterraneum z Poznania - program Donatello www.mediterraneum-group.pl/opis.php?id=244 i mam sporo zastrzeżeń: 1. Brak rzetelnej informacji - zarówno u warszawskiego agenta, gdzie wykupowaliśmy wycieczkę, jak i bezpośrednio w Mediterraneum nikt nie potrafił udzielić zadowalających odpowiedzi na podstawowe pytania dot. po...
  • witam. razem z zona planujemy odbyc podróz zycia do zjednoczonych emiratów arabskich z triada hotel hilton resort and spa w Ras Al Khaimah poniewaz kosztuje to bardzo duzo a o triadzie sa bardzo rozne opinie na forum to zaczynamy miec watpliwosci czy wybrany 5* hotel z triada w emiratach nie zapewni niezapomnianych przezyc czy triada potrafi organizowac wycieczki na poziomie z marzen czy lepiej szukac innego biura a jesli tak to jakiego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się