Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      hotelu

hotelu

(73 wyniki)
    • Witam! Poszukuję ładnego hotelu,najlepiej blisko morza z romantyczną atmosferą.Jeśli ktoś mógłby mi coś polecić....Z góry dziękuję.
    • Znacie może jakieś Hotele SPA nad Morzem Bałtyckim?
    • Zastanawiam się nad zarezerwowaniem pobytu w Baltic Plaza w Kołobrzegu. Opis na stronie bardzo zachęcający, ale... no właśnie, hotel ma być otwarty dopiero w tym sezonie, w internecie tylko wizualizacje, brak zdjęć, w związku z tym mam pytanie - czy ktoś wie, czy hotel faktycznie istnieje i czy jest szansa, żeby faktycznie wyglądał tak bajkowo, jak wg opisu? Czy rzeczywiście jest tam szansa na "prawie bezludą plażę i otwarte (czyste) morze"? Może ktoś już rezerwował pobyt w tym hotelu i dowie...
    • tak przeglądam forum i w ogóle internet i teraz prawie każdy hotel nad morzem ma w nazwie 3 magiczne literki....S P A, które to cenę podbijają okrutnie;/ szukam czegoś na przyzwoitym poziomie, czysto, z dobrą kuchnią, blisko plaży, ale też żeby było gdzie pospacerować, wyjść do lokalu, raczej nie dla dzieci/ sorry rodzice młodzi, ale potrzebuję paru dni ciszy:)/. Ja polecam Panoramę w Trzęsaczu - jeździłabym tam co roku, gdyby nie rozkrzyczane tłumy maluszków. Ale tak poza tym jest świetny, d...
    • Witam, zwracam się z prośbą o informacje dotyczące tego hotelu. Przeszukałam forum gazety i inne serwisy, ale znalazłam tylko jedną opinię. Chciałabym się dowiedzieć czy mają oni przyzwoite warunki i czy wyżywienie jest smaczne. Planuję wyjazd z dzieckiem i zależy mi na dobrym jedzeniu. Z góry dziękuję Agata
    • Pojawia się wiele rekomendacji ośrodków, ale w wielu z nich basen jest na zewnątrz (Polaris Krynica, Neptun Łeba, etc). Będę wdzięczna osobom wtajemniczonym za podpowiedź. Jestem zainteresowana wyjazdem z rodziną w okresie noworocznym (bez balu sylwestrowego). Pani Wąż
    • Czy ktoś tam był? Jeżeli tak, to bardzo proszę o opinie. Pozdrówka Stella
    • witam,chciałbym w tym roku wybrac sie z małozonką do Kołobrzegu ,do któregos z hoteli spa-które polecacie z własnego doswiadczenia? przegladałem propozycje i rozwazam Aquarius SPA lub Ledę SPA.O Divie SPA słyszałem raczej niepochlebne komentarze.Moze Sand SPA? Budują zaraz przy plazy cos fajnego nowego Hotel Marine,ale chyba to gotowe w tym roku jeszce nie bedzie.Zalezy mi przede wszystkim na wysokim standardzie usług(wyzywienie,obsługa)+oczywiscie róznorodna rekreacja(kilka rózny...
    • Najlepiej w pasie od Łeby do Helu. Dzięki za wszelkie info!
    • Wybieram się z żoną na przedłużony weekend. Szukamy spokoju, komfortu i dobrej kuchni. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym hotelem ? Będę wdzięczny za odpowiedź. Przejrzałem stare wątki ale żadnych konkretów nie znalazłem, poza tym że jest fajnie położony. Pozdrawiam Wojtek
    • szukam jak w temacie hotelu, pensjonatu z basenem najlepiej krytym, mam obawy co do pogody wiec najlepiej byłby basen kryty a jak nie to chociaz odkryty, z jedzeniem oczywiscie dzięki
    • GRAND HOTEL SOPOT - mam zamiar zarezerwować dla znajomych z zagranicy tydzień w w/w hotelu. Czy warto? Jak sądzicie?
    • Szukam ciekawego miejsca na urlop, zależy mi na spokoju, miejscu gdzie jest szansa że nie trafię na ludzi z wyjącymi psami i małymi dziećmi. Nie miejcie mi tego za złe, swoje już odchowałam do wieku nastoletniego i teraz bardzo irytują mnie płacze i wrzaski maluchów. Mam to na co dzień gdyż w pobliżu mojego domu jest duże prywatne przedszkole. Więc na urlopie chciałabym po prostu od tego odpocząć. Uwielbiam dzieci, żeby była jasność, ale w rozsądnych ilościach i nie na wczasach, 24 god...
    • szukam hotelu lub apartamentu nad samym morzem, standard- wysoki,
    • w okolicy od kołobrzegu do władysławowa najchętniej z krytym basenem, co polecacie ?!?!
    • Czytałam wątki przestrzegające przed pieknymi ofertami na stronach internetowych. Wiele razy rzeczywistość odbiegała bardzo od zachwycającej oferty. Przyznam, jestem troche skołowana. Na miejsce weekendowego pobytu wybrałam hotel. Na hotelach chyba nie mozna się zawieść?? Faltom przypadł mi do gustu ze względu na mozliwośc skorzystania z basenu (bo pogoda już nie taka) i wielu innych atrakcji za dośc niska cene jak na hotel tej kategorii. A może to nie taka kategoria? Był ktoś w ty...
    • Witam! w związku z zaleceniami lekarskimi chcielibyśmy wyjachać z 4,5 letnim dzieckiem nad morze. Interesują nas głównie spacery urokliwą plażą a później wypoczynek i relaks w dobrym hotelu. Rozważałam Dom Zdrojowy w Jastarni lub Senator w Kołobrzegu, ale może polecicie sprawdzone miejsca na pobyt z dzieckiem? Pozdrawiam Emma
    • Poszukuję hotelu/agroturystyki dla rodziny 4 os. nad morzem. Czekam na oferty. Pozdr.
    • Czy jest ktos kto mógłby cos powiedzieć na temat tego hotelu? Oferta zachęcająca, ale czy jest adekwatna do ceny? Proszę o informacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się