Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      hotelu

hotelu

(45 wyników)
    • Witam chciałbym wykupić lot poprzez wyszukiwarke pewnej strony internetowej, wyskakuje mi dobra cena ale przylot do Dubaju jest 1 marca o 23 a wylot w dalszą częsc podrozy 2 marca o 3 nad ranem. Czy w takim wypadku linia Emirates ( lub kazda inna w podobnym przypadku) dadzą na ten czas hotel na swój koszt? Wazne nię będę mial wizy wieć wyjśc z lotniska nie mogę!
    • Witam Moje pytanie jest następujące: kiedy mogę ubiegać się od lini lotniczej o zwrot pieniędzy za hotel z powodu odwołania lotu ? w piątek 18 kwietnia odwołali mój lot z Frankfurtu, przenieśli go na sobotę i ponownie odwołali. Wspólnie ze znajomymi hocowaliśmy tą noc w hotelu - w sobotę Ryan potwierdził odwołanie kolejnych lotów więc wróciliśmy do Polski. ok 3 lat temu miałem podobną sytuację we Frankfurcie - Hahn. Wizzair zwrócił nam pieniadze za hotel. Odwołanie lotu b...
    • Hej, czy znacie prawo dotyczace tego rodzaju sytuacji? : Kupujecie, u przewoznika, ktory nie robi lotow laczonych, dwa bilety, przewidujac przesiadke. Okazuje sie, ze pierwszy lot jest spozniony, wiec tracicie te przesiadke, i musicie gdzies spac. Wiec moje pytanie jest takie: czy przewoznik musi wam zwrocic za hotel, czy nie? Chodzi o Easyjet, ktory, jak mowilam, nie sprzedal mi lotu do miejsca C, ale sprzedal dwa loty, jeden z A do B, i potem z B do C. Nie poczuwa sie on tedy d...
    • Witam mam pytanko? W listopadzie będę wracał z Bangkoku przez Dubaj do Wiednia . Do Dubaju przylatujemy o 24 a wylot do Wiednia jest o 9.Czy w takim wypadku linie lotnicze zapewniją hotel.Lecimy liniami Emirates czy ktoś leciał jakie wrażenia? W zeszłym roku lecieliśmy z Royal Jordanian i zapewniali spanko w Ammanie
    • cześć, znacie może godny polecenia hotel w pobliżu Berlina Tegel, który spełniałby następujace warunki: parking na min. 14 dni wliczony w cenę, bezpłatny transfer na lotnisko, cena do 100 Euro za pok. 2-os. ze śniadaniem. Sprawdzałem w internecie, ale jakoś nie znajduję takowego... Dzięki za pomoc, Bartek
    • Za parę tygodni lecę do Grecji i mam przesiadkę w Atenach. Przylatuję wieczorem z Londynu na drugi dzień rano lecę dalej. Czy ktoś zna może jakiś przyzwoity hotel, blisko lotniska i i dobrze skomunikowany z lotniskiem?
    • Witam Wszystkich, Chciałam was prosić o pomoc i rady, moźe macie większe doświadczenia... zakupilam bilet na lot 12.02.2010 Berlin Schonefeld / Palermo z przesiadka w Mediolam Malpensa oraz powrot na 16.02.2010 Palermo / alpensa / Berlin Schonefeld. 16.02 udałam sie na lotnisko, lot był opozniony z 16:55 na 19:20, gbybym nim poleciala nie zdazylabym na przesiadke w mediolanie, zmieniono mi oba bilety z tym ze z powodu przesiadki i braku innego polaczenia mialam czekac 10h!. Nastepneg...
    • Noclegi mam w Bolonii a wylot z Forli o 08.50 więc do odprawy najpóźniej muszę być ok.07.50. Mozna tam przekimać na lotnisku w poczekalni(mając bilet na wylot)?????????
    • Ktos juz moze ma to za soba? Chodzi mi o komunikacje lokalna, bez wynajmowania auta. Dzieki z gory za wszelkie wskazowki!
    • hey, pierwszy raz lecę z Berlina z niemieckiego TUI. lot liniami TUIFly, może ktoś leciał, jakie wrażenia? szukam też parkingu koło Tegla. znalazłem ofertę w necie, ale może coś mi jeszcze polecicie? no i mam pytanie: czy to prawda, że jak zarezerwuje się chciaż jeden nocleg w hiley Mercure koło Tegla to parking na czas podróży jest darmowy? pzdr
    • Mam pytanie. Do Weeze przylatuje poznym wieczorem ok. 00:00 a nastepny odlot mam ok.9 rano nastepnego dnia. Z tego co mi wiadomo lotnisko zamykane jest na noc. Gdzie moge sie podziac przez te kilka godzin. Czy wokol lotniska jest jakis hotel/hostel(jesli tak to prosze o adres i nazwe). Bardzo prosze o pomoc!!!
    • Witam mam pytanie do wszystkich osob ktorym zdazyly sie opoznienia badz odwolania tanich linni lotniczych. Wiem jakie mam prawa jesli lot jest odwloany lub opozniony ( np. vouschery na posilki, hotel itp) Ale jak to jest realnie jak linie lotnicze do tego podchodza?Prosze nie pisac co powinny robic linie ale jak robia realnie. Do tego mam pytanie: jesli jestem za granica gdzie mam sie udac aby wywalczyc vouscher lub zmiane rezerwacji? Zawsze na lotnisku jest przedstwiciel np RyanAir lub Wi...
    • Czy ktoś wie ile kosztuje parking w Berlinie Teglu na lotniskuna 2 tyg. Jak załatwić to najtaniej
    • Witam, mamy lądowanie na tym lotnisku w okolicach 11 września-wracamy z wakacji, ryanair....i nie mamy jak się wydostac(albo nie umiemy nic znaleźc) do Polski. Mozemy co najwyzej przenowcowac na lotnisku w oczekiwaniu na poranny lot do Polski, albo w którymś z hoteli-ale tej opcji wolelibyśmy uniknąc bo zdaje się ze to będzie spory wydatek jak na nasze nadwątlone wakacjami budżety. Czy jest jakieś połączenie o ktorym nie wiemy, tak żebyśmy nie musieli spędzac tam nocy?
    • witam, mam krotkie pytanie. Kupilem w ramach jednej rezerwacji bilet na lot tam i z powrotem do Dortmundu - jedna rezerwacja, Wizzair. Lot w sobote powrot we wtorek. Co w przypadku jesli lot powrotny we wtorek zostanie odwolany? Czy skoro jest to jedna rezrwacja Wizzair powinien zapewnic mi powrot do kraju? Czy tez zwraca za bilet i nic go nie obchodzi (czy zwraca wszystko?) Pamietam ze jest taki przepis ze przewoznik w przypadku przerwania podrozy pasazera (np. odwolanie drugiego pol...
    • Szukam w miarę taniego i przyzwoitego noclegu w lipcu na jedną noc w pobliżu lotniska.Czy macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
    • kreta(5)

Czy ktoś z Was leci na Kretę 30 czerwca z Itaką? Czy wiecie może jakie to będą linie lotnicze?
    • Orientujecie się może jak spędzić przyjemnie i tanio nockę na lotnisku w Zurichu lub w jego pobliżu?
    • Skad i jakimi liniami mozna najtaniej leciec na Kube??? Mozna tam podrozowac samemu i spac w hamaku lub przydroznych hotelach.? Chce przejechac cala wyspe, sprobowac rumu, cygar i kubanek, bo wlasnie rozstalem sie z jedna latynoska i mam mnostwo czasu od stycznia..:(
    • Witam! W grudniu alitalia odwolala mi lot na trasie palermo-rzym. zapewnili mi przelot dopiero po 24 godzinach....pisalm do niech o doszkowanie lecz bezskutecnie.... czy ktos z was skladal skarge na odwolany lot do prezesa urzedu lotnictwa cywilnego? jak to wyglada w praktyce? dziekuje za info

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się