Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      hotelu

hotelu

(2435 wyników)
    • Może jestem jestem wariat, ale 3 rok z rzędu wracam z żoną do Tunezji do Riadh Palms . Po wojażach w Europie Turcja, Włochy, Grecja, Hiszpania jednogłośnie podjęliśmy decyzję, że jeżeli chodzi o wypoczynek to Tunezja IS THE BEST. Jeżeli ktoś ciekawy chętnie udzielę odpowiedzi na wszelkie pytania dot. Sousse i El Kantaoui byliśmy w sumie w 8 hotelach i zdecydowanym faworytem jest Riadh Palms.
    • Szukam hotelu w Tunezji w którym będą zjeżdżalnie i brodziki dla dzieci, najlepiej jakby w tym brodzikach były też jakieś atrakcje dla dzieci, typu mała zjeżdżalnia, fontanna itp. Co polecacie?
    • Poszukuję najświeższych informacji i opini o hotelu Khayam Garden Beach w Neabul. W PB podają, że w 2012 przeszedł całkowity remont. W necie prawie wszystkie opinie są sprzed tego roku. Może ktoś był ostatnio?
    • Jaki hotel z czystym sumieniem polecacie na 2 tygodniowy odpoczynek? sprawdzony: z all in(dobre jedzonko i warunki pobytu) i najlepiej jak by miał zjeżdzalnie.
    • Proszę o opinie na temat tych hoteli. Który z nich polecacie?
    • byl ktos w tym hotelu?? warto?? nie jest za drogi w stosunku do innych, stad moje obawy ze cos z hotelem moze byc nie tak?? a Monastir ciekawy, hotel podobno w centrum, jest cos ciekawego w tym miescie gdzie mozna pojsc pieszo, pozwiedzac, porobic zdjecia bez stresu ze cos nam sie moze stac?? no i SAHARA! wszyscy na forach wrecz obowiazkowo kaza jechac na dwudniowa sahare w Tunezji, wiec czy SAHARA w drugiej połowie sierpnia to dobry pomysł?? nie usmaze sie na pustyni?? to moj pierwszy raz...
    • Mam pytanie, czy któraś z was zna tego faceta. Byłam w tym hotelu z koleżanką w lipcu tego roku o on był tam kelnerem. Szalenie mi się podobał, miał na imię Anuar. Może któraś z was ma jego numer telefonu lub maila. Niestety koleżanka mi go odradzała i nie udało mi się z nim wymienić numerami tel. a był taki przystojny.
    • Jakie biuro polecacie do Tunezji i jaki hotel, chcemy jechać pierwszy raz w tamte strony z dziećmi, 11 lat i 2 lata, proszę bywalców o opinie ?
    • Byłam pare lat temu w Tunezji w drugiej połowie czerwca.Mieliśmy w pokoju indywidualną klimatyzację która "ratowała mi życie"Teraz chciałabym tam wrócić w drugiej połowie września.Przeglądam hotele i zauważyłam,że w większości z nich klima działa tylko do 15 września.Jakoś nie mieści mi się w głowie, że w tym terminie w Tunezji robi się już tak zimno na zewnątrz.Proszę napiszcie mi bo może się mylę i faktycznie ta klimatyzacja jest zbędna.Może znacie hotele w których jest w tym czasie klima z...
    • 23 sierpnia Monastir Hotel Saadia leci ktos?
    • Wybieram się do Tunezji na przełomie września i października. Jest to mój pierwszy wyjaz do tego kraju dlatego mam pytanie jaki hotel wybrać, najbardziej zależy mi na ładnej hotelowej plaży z łagodnym zejściem do wody. Zależy mi na tym najbardziej ponieważ najwięcej czasu spędzam na plażowaniu i kąpaniu się w ciepłym morzu.
    • Był ktoś w tym hotelu? Jakie wrażenia, interesuje mnie również jak działa animacja prowadzona przez Itakę?
    • Witam,czy w w/w terminie leci ktoś do Sousse? Wakacje z dziećmi.
    • Proszę polećcie mi proszę hotel spełniający następujące warunki: - położenie tuż przy plaży - zjeżdżalnie wodne - najlepiej takie i dla małych dzieci i dla dorosłych - fajny plac zabaw - gdyby był zacieniony to już byłoby super - posiadający animacje dla dzieci a przynajmniej mini disco - dobry standard zakwaterowania Będę wdzięczna za każdą podpowiedź
    • Mam pytanie czy ktos był ostatnio w hotel Samara , prosze o wypowiedzi, dziekuje z góry
    • Jak w temacie... Gdzie kupic pobyt w hotelu all,bez przelotu??? Przelot juz mam,nie z Polski,ale szukam hotelu.
    • cześć wszystkim otóż 2 dni temu przyjechałem właśnie z tego hotelu , jeżeli macie jakieś pytania odnośnie hotelu , to proszę pytać.:) pozdrawiam
    • Witam serdecznie, czy ktoś z forumowiczów był ostatnio w hotelu Thapsus w Mahdii ? Jeśli tak proszę o opinię o hotelu, z góry bardzo dziękuję.
    • prosze poleccie jakis fajny hotel, tylko all inclusive, krotki transfer z lotniska, moze w Sousse? kiedys bylam w Rosa Beach w Skanes ale teraz nie maja opcji all... koniec lipca, 2 doroslych plus trzylatek
    • Witam Sezon turystyczny rozpoczęty Czy któs już był w Hotelu El Mouradi Skanes Beach w Tunezji? Proszę o wszystkie informacje - szczególnie dot. pokoi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się