hotelu

(336 wyników)
  • Planujemy letni wyjazd do Czarnogóry ( pierwszy raz) i zastanawiam sie nad hotelem Sentido Tara w Budvie. Czy ktoś był w tym hotelu? Na forach i holidaycheck praktycznie nie ma żadnych informacji o nim. Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje.
  • Proszę o info o hotelu Villa Otrant, jest w ofercie RT z opcją soft all, może ktoś był z tą opcją tam, i może podać ceny alkoholi, czy napoi w barze na plaży i w lobby.
  • Czy był ktoś w ubiegłym roku w tym hotelu? Na stronie wygodatravel.pl opisują, że był otwarty w 2011 roku, więc prawie nie ma opinii. Jak jest z dojściem na plażę i wyżywieniem w tym hotelu?
  • Dzien dobry, jestem zainteresowana sierpniowym wyjazdem na wyspe Korcula do hotelu Bon Repos z biurem podrozy Test Tour. Bardzo prosze o opinie osoby, ktore mialy okazje uczestniczyc w tego typu wyjedzie.
  • Dobry hotel to podstawa wypoczynku. W tym roku nie pojedziemy do Egiptu powodu sytuacji politycznej. Szukamy innego hotelu. Czy Chorwacja ma cos do zaproponowania,czy jest atrakcyjna destynacja, czy mamy wybrac Turcje ? Nasze wymagania sa takie: -bogata infrastruktura dla dzieci -duza powierzchnia basenow -minimum trzy zjezdzalnie -czysta piaszczysta plaz,absolutnie wykluczona plaza kamienista i zwirkowa -bardzo dobre jedzenie -ultra all inclusive -minimum cztery gwiazdki -bogate animacj...
  • Proszę o informacje o hotelu Komodor**. Jeśli ma ktoś jakieś zdjecia z tego hotelu proszę o przesłanie na maila ewelina988@vp.pl z góry dziekuje za wszystkie informacje ;]]
  • Czy ktoś wie, dlaczego do tej pory nikt nie odnowił tych hoteli ? Miejsce bardzo ładne, w rejonie Dubrownika poza tymi hotelami odbudowano wszystkie zniszczone i ograbione przez Serbów hotele przewodnik.onet.pl/foto/chorwacja-kupari-zatoka-umarlych-hoteli,5311006,13181161,foto-duze.html
  • Czy ktoś był w tym hotelu w 2011 r- podobno jest po remoncie i ma dobry standard.
  • Witam, chcielismy jechac w te wakacje do hotelu arkada, jednak ten filmik na youtube www.youtube.com/watch?v=xAxzgFV2ids troche mnie odstraszyl:) wiem ze tą cene luksusow nie mozna sie spodziewac, ale czy ktos kto byl w tym hotelu moze sie do tego odniesc? pzdr
  • Witam! Może nie takie banalne pytanie, bo piszecie o wszystkim, ale zapytam poszukuję hotelu całe wybrzeże Chorwacji, Czarnogóry/ hotelu nie apartamentu/ przy plaży, najlepiej z drobnymi kamyczkami, z widokiem na zachód Słońca z okna,parkingiem w cenie do 1000 Euro za tydzień /2 os + 2 dzieci/termin od początku sierpnia do 25 sierpnia 2012. odpowiedzi typu booking. com i podobne już znam. Jeśli ktoś ma namiary na coś co warto to proszę o podpowiedz.
  • Witam. Czy był ktoś w tym roku w którymś z tych hoteli i mógłyby mi napisać kilka słów na ich temat. Z góry dziękuję
  • Poszukuję aktualnych informacji i opinii o tym hotelu
  • Wybieram się do Czarnogóry i chciałbym się zatrzymać w tym hotelu proszę o opinie i namiary z jakim biurem podróży.Podobno Czeskie biura mają taniej.
  • Natknąłem się na info w internecie dotyczące hotelu Dubravka w Baska Voda w ofercie Triady i Funclubu. Wbrew informacjom obu biur kłamliwie podających, iż obiekt jest *** to standratowy ** hotel przed prywatyzacją. W zeszłym roku mieliśmy z małżonką nieprzyjemność bycia w nim poprzez biuro Funclub. hotel-dubravka.2baskavoda.com/ Powyżej oficjalna strona internetowa obiektu. Hotel położony jest za ulicą, która oddziela go od plaży - nie polecam go dla rodzin z dziećmi. Oddzielająca ulic...
  • czy ktoś był z RT w hotelu Princess w Czarnogórze. Wybieram się tam w sierpniu br. proszę o uwagi i wrażenia
  • Witam, proszę o opinie na temat hotelu Punta, czy rodzice z dziećmi 5 i 7 moga liczyć na miły odpoczynek?? jak z jedzeniem, pokojami miejscem parkingowym?? z góry dziękuje za wszelkie informacje. Pozdrawiam Piotras_28
  • Witam ! Chcielibyśmy pierwszy raz wybrać się do Chorwacji i trochę zobaczyć. Wśród miejsc które wydają się obowiązkowe jest na pewno Dubrovnik. Interesuje nas pobyt w hotelu ***+ do ***** z opcją All i koniecznie przelot samolotem. Bardzo proszę o informacje co do biur i miejsc które polecacie - może konkretne hotele. Wyprawę planujemy na wrzesień ( czy tam jest w tedy pogoda do wypoczynku?) Dodam że jesteśmy rodzina 2+1 (dziecko 5 lat) Zależy nam na pięknym hotelu w pięknej okolicy z ogro...
  • Witam. Szukam namiarów (Istria) na hotel z : pełnym wyżywieniem (All Inclusive), basenem , klimą i parkingiem dla samochodów. Jedziemy z dwójką dzieci (5 i 8). Miejscowość jest nam obojętna, ale najchętniej w pobliżu jakiegoś miasteczka, w którym mozna znaleźć atrakcje dla dzieci. Kto był i wrócił zadowolony niech pisze namiary. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.
  • macie jakies sprawdzone,z atrakcjami dla dzieci,bede z 8,3 i 1miesiecznym dzieckiem:)wiec musze miec zabawy dla starszych :) gdzies dosc blisko,nie poludnie....dzieki
  • Pierwszy raz wybieram się do Chorwacji, szukam hotelu dla rodzin z dziećmi w północnej Chorwacji lub na wyspach ( nie chcemy jechac zbyt daleko). Myślałam o hotelu z wyżywieniem, z basenem, placem zabaw, może jakimś kortem lub boiskiem dla starszego niedaleko plaży w fajnej miejscowości. Mogą być oczywiście bungalowy. Może będziecie mogli coś polecić bardzo na to liczę. W biurach podrózy są oferty ale te które dostałam z Neckermanna i TUi poniżej 8.000 nie schodzą + dojazd i robi się 1...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się