Forum Turystyka Polska Jeziora
ZMIEŃ
      hotelu

hotelu

(15 wyników)
    • Odradzam!!! To hotel max. na 3*. Nie wyśpisz się w nim-ciągłe imprezy. W hotelu było przez to tylko kilku gości, którzy tak jak ja następnego dnia się wynieśli do innych olsztyńskich hoteli-widziałem je w nowym hotelu. Nie było ciepłej wody i nikt mnie nie poinformował o awarii. Brak mydła, szamponu, kart w ang lub niemieckim, nieskończony balkon. Hotel nieukończony. A kierowniczka traktuje Cię jak intruza. Każdy dzień jej pracy to wyrzucona kasa w błoto. Pozostała obsługa robi...
    • Mam pytanko czy ktoś wie jak jest z kąpielami w tym jeziorze? Czy można się kąpać i czy woda jest względnie czysta? A przy okazji może ktoś był w Hotelu Tanzanit w Jesionce i może się podzielić jakimś opiniami na jego temat?
    • na weekend z dziecmi? czy ktos ostatnio był i moze się podzielic wrazeniami?
    • szukam dobrego, przyjaznego dzieciom (plac zabaw etc) pensjonatu lub hotelu w ładnym miejscu nad jeziorem, lasy. Może byc troszkę drożej. Jeśli ktoś był w takim miejscu i może polecić to będę wdzięczna. Z góry dziękuję Aniela
    • To co się dzieje ostatnio w necie jest straszne!!! Bzdurne komentarze wypisywane przez zawistną konkurencje, idiotyczne komentarze pisane przez niezadowolonych ,,turystów" którym się nie pozwoliło na przykład na dewastacje obiektu a którzy próbują nas zastraszać ,,ja cie opisze w necie" Tym osobom wydaje się że są anonimowi , podpisując się jednorazowym nickiem.Godzą w dobre imie naszej firmy od której zresztą płacimy dużo większe podatki niż zwykły, przysłowiowy Kowalski .Ludzie , nie da...
    • Pogoda jest jak jest, wiec nie chcemy ryzykować. Szukam jakiegoś hotelu z krytym basenem, tak, żeby można było bez względu na pogode spędzic miło czas 9popływac, pozjeżdząc ze zjeżdżalni). Chcieliśmy sie wybrać we czwórke z dziećmi (2+2). znam takie 2 miejsca: Gołębiewski w Mikołajkach i Mrongovia w Mrągowie, ale dla 4 osób to juz jest koszt powyżej 600 zł za dobe (śniadania + obiadokolacje). Ciekawe, ze dużo łatwiej pojechac w 3 osoby, bo wtedy bierze sie pokój 2 osobowy z dostaw...
    • Poszukuje fajnego, przytulnego, wyjatkowego hotelu (pensjonatu) nad jeziorem. Czy znacie takie miejsca? - bede zobowiazany pozdrawiam anatol
    • Wyjeżdżam na kilka dni w czerwcu z rodziną do Mikołajek. Poproszę o pomoc w wybraniu hotelu/pensjonatu. Cena przystępna ale bez przesady. Z góry dziekuję.
    • A był ktoś tam? Jakie wrażenia, bo marzy mi się Tropikana. Czy naprawdę warto?
    • Bardzo proszę osoby które kiedyś przebywały w tym ośrodku o wszelkie opinie,czy lepiej zamieszkać w hotelu czy w domkach,czy jest tam plaża piaszczysta tak aby mogło pobawić się dziecko?Na stronie nie ma jeszcze aktualnego cennika,ale ile tak faktycznie kosztowała doba z wyżywieniem w mijającym roku?Z góry bardzo dziękuję za wszelkie info.
    • poszukuję na przyjęcie hotelu/pensjonatu nad samym jeziorem, z ładnym tarasem na którym mozna zorganizowac przyjęcie. Małe, ale wytworne. Nie chce czegoś w stylu chatki z barankiem, tylko coś nowoczesnego ale tez nie snobistycznego. Czy znacie takie miejsca?
    • Czy może ktoś zaproponować jakiś fajny hotel/pensjonat na Mazurach, gdzie można się zatrzymać w drugim tygodniu Listopada? Chciałbym tam wynająć jakiś rower i pojeździć trochę po lesie. No i żeby był jeszcze w hotelu internet i chociaż sauna;-)
    • Witam serdecznie, nie byłam nigdy w tym miejscu (jedynie jako dziecko ale średnio pamiętam) poszukuję przyjemnego i interesującego miejsca na pobyt 3-4 dniowy na mazurach, myślałam o Mikołajkach ze względu na ilość atrakcji i alternatywy od rozkoszowania się wodą, jedziemy dwie osoby dorosłe plus 2 dzieci poniżej 2 roku życia, na luksusach nam nie zależy. Czy Mikołajki to dobry wybór, nie chcemy wylądować na totalnym odludziu, tak żeby bez samochodu wybrać się na plazę, na jakiś d...
    • szukam jakiegos romantycznego miejsca na Mazurach - dworek albo jakis naprawde fajny pensjonat macie jakies namiary? z gory dziekuje Masia :)
    • Chciałabyś wyjechać na Wielkanoc z rodziną, szukam miejsca z klimatem, żeby odpocząć. Może znacie jakieś hotele godne polecenia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się