-
witajcie, proszę o informacje na temat hotelu lti grand azure, jakie są pokoje w standardzie, czy warto dać dolce w paszport, jakie jedzenie, ?
lecimy 11.06 para i 7 latek, dziękuję wszystkim pozdrawiam
-
Witam,
Nie bylem jeszcze nigdy w egpcie dlatego nie wiem za bardzo gdzie co
i jak stad pytam jaki hotel bylby w miare dobry zalezy mi na dobrych
warunkach w pokoju,czysto i zebym sie czuj swobodnie:) blisko jakies
imprezy,w miare duza i czysta plaze,ewentualnie niedaleko raf.Cena
tak do 2300zl.Chcialem leciec na koniec sierpnia
Z gory dzieki za info
-
Witam. Proszę o najświeższe info o tym hotelu. Oczywiście przeglądam wszystkie strony o tym hotelu i martwię się, bo rezerwując wcześniej, opinie miał dobre i bardzo dobre. Czerwiec tuż, tuż a tu niepokój coraz większy, czy słusznie wybraliśmy?
Za wszelkie info /dobre i złe / z góry dziękuję.
-
Zastanawiam się nad dwoma hotelami
Rehana Royal Beach czy Stella Makadi Garden
Rehana Royal Beach jest przy plazy z folderów ładniejsze baseny .
Stella Makadi Garden niestety druga linia brzegiwa, ale nowszy bo z 2011 i lepsze opinie.
Pomóżcie w wyborze i dlaczego właśnie ten ?!
-
witam, mam pytanie , był moze ktoś w tym hotelu w tym roku, ja wybieram sie tam na przyszłe lato i chciałabym poczytać wiadomości z pierwszej reki z gory dziekuję za wszystkie odpowiedzi
-
......
-
Nie wiedziałam, że to będzie takie trudne znaleźć hotel w Egipcie. Mam 3 priorytety:naprawdę b. dobra jakość usług (czyli nienaciągane 5 gwiazdek), bezpośrednio przy morzu i piaszczystej plaży oraz z Aquaparkiem.
-
witam
wybieram się do h. Marriott w Tabie. prosiłbym o info dotyczące hotelu (na priv kola.alok@interia.pl) oraz o cenach przejazdw do Nuweiby, Taby i blisko wyspy Faraona.
-
Mam prośbę,szukam taniego,solidnego **** hotelu przy plaży,w Hurghadzie ,wybieram się z osobą starszą .Może polecicie mi ,który jest wart polecenia.
Pozdrawiam
Myszka
-
Wybieram się w do Hurgady w październiku. Bardzo zależy mi na hotelu z ładną plażą, łagodnym zjeściem do morza, gdzie nie trzeba używać butów do wody z względu na rafę. Przeglądałam różne informacje o hotelach ale nadal nie mogę się zdecydować. Bardzo proszę o pomoc.
-
jak w tytule-do plazy wozi bus a piechotą? jak daleko?pozdrawiam
-
jakies opine na temat tego hotelu ? jak rafa pray hotelu ? jak tam z obsluga i jedzeniem?
z gory dziekuje za wpisy.
-
Witam.
Wybieram się w zimie do Sharm el Sheikh i mam pytanie do osób, które były w tym rejonie w miesiącach zimowych. Jaki hotel polecacie? Interesuje mnie hotel z zatoką, ładną rafą oraz smacznym jedzeniem:)
Pozdrawiam
-
nie ma żadnych opinii- przynajmniej ja nie znalazłem ;). wybieram sie tam w lecie i prosze o jakies informacje dotyczące tego hotelu: jakie jedzenie, all, pokoje animacje itp.
dzieki
-
jak w temacie - poszukuję świetnego hotelu w Marsa Alam - pytanie do znawców bo nigdy w Marsa nie byłem, do tej pory Sharm 2 razy a we wrześniu będę w Hurghadzie. Okazało się,że może uda mi się wygospodarować tydzień wolnego w listopad/grudzień więc chciałbym polecieć do Marsa ze względu na wspaniałe rafy. Czy naprawdę warto? I do jakiego hotelu? Pozdrawiam
-
Witam,
wybieram się za 3 tygodnie do hotelu Harmony Makady Bay i gdzieś przeczytałam, iż od maja jest prowadzony remont MINI Clubu dla dzieci. Bardzo proszę o info osoby, które niedawno wypoczywały w tym hotelu.
dziękuję
-
Prosz o radę, który hotel fajny pod kątem dziecka, no i pod katem dorosłych rzecz jasna też:)
Iberotel Aquamarine
Alf leila Wa Leila ( tu niestety plaża daleko)
Serenity Fun City Aqua Park
Aqua Blue
Te mi na raie zaproponowano... Lecimy do Egiptu pierwszy raz, chcielibysmy fajny standard . Fajnie by było, by hotel tez był przy plazy, z tych czterech tylko aquamarine ma plażę... Prosze o jakieś wskazówki
-
Witam, chciałam zapytać czy ktoś z Was był w Hotelu Pyramisa Sun Set Pearl w Sahl Hashish w Hurghadzie. Wybieram się tam w lipcu lecz nigdzie nie mogę znaleźć opinii. Bardzo proszę osoby które tam były o wyrażenie swojego zdania na temat hotelu.
-
Wróciłam z hotelu Sofitel w Tabie , jestem pod wrażeniem , hotel jak z bajki , chętnie odpowiem na pytania . Polecam ten hotel wszystkim .
-
witam, poproszę o info nt. hotelu ( Jak w temacie) może ktoś wybiera się tam w najbliższym czasie?