kot

(43 wyniki)
  • no no :))))) www.joemonster.org/art/10480/Jak_poznac_ze_Twoj_kot_wlasnie_kombinuje_jak_Cie_zabic
  • to ja polecam gierkę o niebanalnej tematyce (nawet śmieszna) o odrobaczaniu kota. Dodatkowo teraz zauważyłem ze jest rozgrywany konkurs (kto najwięcej punktów zbierze wygrywa). Do wygrania jest bodajże tengu www.odrobaczanie.pl/okielznajpazur/
  • Chciałam przedstawić wyniku moich długoletnich badan:): Koty uwielbiają pić z muszli klozetowej. W ogóle mają do niej jakiś dziwny pociąg. Kot moich rodziców, mimo, że ma do dyspozycji pitną wodę w misce, udaje się do WC, jak tylko go suszy. Schyla się i pije najspokojniej w świecie. Gdy zostaje przyłapany, a zdarza się to często, reaguje zdziwieniem na próby przeganiania go. Myślę sobie wtedy..fuuuj..czy on nie czuje zapachów, czy nie zjada czasem resztek domestosa;( Mój mały ...
  • błagam, pomóżcie mi wymyślić imię dla kota!!! to będzie kocurek
  • Czy ktoś wie? Czekam na odpowiedzi
  • Mój dziś całe rano walczył z centymetrem krawieckim. Czaił się na niego, skakał, zaplątywał się.... To trzeba było widzieć! Oprócz tego namiętnie poluje na wrony za oknem.
  • Oddam przemiłego kota w czyjeś pulchne łapki. Już nam nie potrzebny.
  • www.metacafe.com/watch/77460/talking_cats/...
  • ...tą posmarowaną częścią. Czy potrafi ktoś mi to wyjaśnić ?
  • zna ktoś? teledysk jest fantastyczny, ale nie znam tytułu piosenki :( dzięki za pomoc :D 2paco
  • www.youtube.com/watch?v=s13dLaTIHSg&feature=channel_page glodny kot próbuje zwrocić na siebie uwagę wlascicela, zeby dal mu jesc :) reszta filmów na stronie twórcy :D
  • Kuwety ze żwirkiem nie akceptuje.Temat żartobliwy ale może ktoś wpadnie na jakiś pomysł?
  • Pobawmy się w wieszczy. A zatem, co widzicie w roku pańskim 2009? Dajcie się ponieść szałowi wieszczemu i prorokujcie. Zaprawdę, powiadam Wam, wydaje mi się, że widzę, oczyma duszy mojej: 1) deszcz rudych kotów syberyjskich w parasolkach z jedwabiu, nad Polską południową w styczniu. Nad Polską zachodnią przelotne opady kociąt. 2) aferę na Pomorzu w lutym. Z jajek z jednej z obskurnych ferm kurzych wylęgają się dinozaury. 3) zabójcze przebiśniegi na Podlasiu w marcu. Każdy kwiat ...
  • o czym śpiewają panowie? www.youtube.com/watch?v=qL5oG5DaYvQ
  • miejscach? dlaczego zawsze odbija się w nich to samo? dlaczego mają taki szary kolor skoro deszcz jest przeźroczysty? dlaczego czasami kropelki deszczu "bombelkują" a czasami plumkają normalnie?
  • Akcja działa się przed trzema laty, kiedy jeszcze studiowałem, pracując jednocześnie. Było lato, patelnia 30-stopniowa, a ja szedłem właśnie z zajęć prosto do pracy. W pewnej chwili zatrzymałem się, żeby odebrać telefon. Na masce jednego z zaparkowanych na chodniku samochodów wygrzewał się kot. Kiedy tak rozmawiałem przez telefon, kot uniósł głowę i spojrzał na mnie. Gdybym mógł wyrazić w słowach to jego spojrzenie, brzmiało by mniej więcej tak: - I widzisz, jaki ty jesteś głupi? C...
  • www.youtube.com/watch?v=g8ctshbeWZE&mode=related&search=
  • Mój ulubiony to ten: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=52217903&v=2&s=0 wracam do niego co kilka tygodni a i tak za każdym razem odkrywam go na nowo:)
  • oczywiście to jakaś subiektywna selekcja - bo jest ich o wiele więcej, ale można się pośmiać, choćby z tego: W stanie Minnesota (USA) kobieta, która przebierze się za świetego Mikołaja może trafić do więzienia na 30 dni. wiecej na: kurde.pl/katalog/absurdy.php
  • Własnie ogladalem film dok. o grubasach i ich zabawy w basenie Szybkie zadanko Jest mały basen 10 m * 5 m i głębokości 1,50 m ale jest napełniony do poziomu 1,40m O ile podniesie się woda (a może się wyleje - jeśli tak to ile) jesli wejdzie 3 grubasów o łacznej wadze 450 kg (ich przyblizona objetość to też 450 l. Jak komuś się nie chce liczyć, to niech strzela, wyleje się czy nie? pzdr ;) tapety.tapety.glt.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna