motywacja

(7 wyników)
  • moje problemy z jedzeniem trwają już od ok 8 lat. zaczęło się niewinnie: chciałą troszkę schudnąć poprzez sport i ograniczenie słodyczy....potem była anoreksja, następnie bulimia, i znów anoreksja...a teraz bulimia. W sumie 8 lat cierpień i walki ze sobą. Wcześniej miałąm wielką motywację aby próbować przynajmniej żyć normalnie, uczyłam się, uprawiałam sporty...itp.Niestety coraz częściej myślę sobie,że to nie ma sensu...że właściwie to po co się starać??? Niedawno o bulimii powie...
  • motywacja(14)

nie umiem się zmobilizować. Chcę już mieć normalną wage, ale ciągle coś staje na przeszkodzie. Zjem i zamiast się cieszyć, to czuję że przesadziłam, że mogłam sobie odmówić. Dlaczego mam tak słomiany zapał?!
  • tak są moją motywacją do działania...Boże...nienawidze siebie...czasem zastanawiam sie jak ja mogę chcieć być anorektyczką? strace wszystko dosłownie wszytko...możne anwet życie...ale ja chcę...chcę być anorektyczką...kocham na nie patrzeć...są dla mnie objektem podziwu...nie umie zrozumie co sie ze mną dzieje...czytałam tyle artykułów...widziałam tyle zdjęć...ale mnie to motywuje...chcę być jedną z nich...:(dlaczego:( za jakie grzechy ja...:(
  • Bo wszedzie czytam ze kazdy walczy, ma motywacje, szuka pomocy a ja...Nie potrafie odpowiedziec mojej psycholog czy przyjde na kolejne spotkanie..Nie moge opanowac mysli o tym jaka jestem ohydna...Nic mnie nie uczy..Wspomnienia o majowym weekendzie nad morzem ktory przez ciagle myslenie o zarciu byl koszmarem..Wiele cudownych chwil ktore przez zarcie nie dawaly mi tego co powinny..przyjemnosci Od lipca mialobyc inaczej..Normalnie..A tu jakby gorzej..Juz nawet nie mam napadow..Nie chce ...
  • Ja mam swój sposób na schudnięcie. Jest nim prawdziwa i wielka MOTYWACJA. Jeżeli czegoś się tak naprawdę i ogromnie chce, to się to osiągnie.Jestem tego przykładem. Jeszcze 1 lipca br. ważyłam 96 kg. przy wzroście 164 cm. Byłam potworem, ale poczułam, że tak bardzo mi brak ładnych ciuchów, a w butikach największy rozmiar to 42, a ja miałam 50.Zapragnęłam tego rozmiaru 42 tak bardzo jak kobieta, która pragnie dziecka i wszystko zrobi aby go mieć. Zastosowałam dietę 1200 kal.Notesik i co ...
  • Bulimia zniszczyła moja psychike,bulimia zniszczyła moja osobowosc,moja cala radosc z zycia,zniszczyla moja rodzine przezywajaca w tej chwili tragedie chudej i bladej bulimiczki ciagle trzesocej sie za jedzeniem.Jedzienieeeee mniam! mój narkotyk. uzaleznienie..gorsze niz heroina gorsze niz najgorszy z najgorszych koszmarow..wciaz obrzygana zarzygna...w moim domu nie ma juz chyba naczynia do ktorego bym nie zwymiotowala,nie ma rzeczy ktorej bym nie lubila..wsysam wszystko jak odku...
  • ..w styczniu zapisałam się do lekarza z K-wa....termin - środek maja!!....i powiedział,że nie może mi pomóc....nie widzi u mnie motywacji.....a ja od stycznie czekałam jak na wybawienie.........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się