nas

(106 wyników)
  • Wczoraj połozyliśmy się do łóżka, mieliśmy już zakładać gumkę, ale spojrzelismy sobie prosto w oczy i oboje wiedzielismy co mamy na mysli... Kochaliśmy się bez gumki, bez tabletek, bez żadnych ograniczeń i było pięknie. Rano dolalismy, bo podobno do formy trzeba dolewać:) Coprawda to pierwszy dzień po skonczonym okresie i szanse na dzidziusia sa małe, ale nie zamierzamy poprzestać w naszych staranich. Jesteśmy zaręczenie, planujemy ślub a dziś jesteśmy oboje bardzo szczęsliwi, że ...
  • Pekla nam prezerwatywa. To byl 5 dzien cyklu, moj ukochany twierdzi ze nie mial wytrysku ale i tak sie strasznie boje. Jakie jest prawdopodobienstwo ze zostaniwmy rodzicami? Dodam ze mam cykle 32-34 dniowe. Dziekuje za pomoc.
  • Mam problem podczas stosunku zsunela sie mojemu facetowi prezerwatywa-to bylo jedyne zabezpieczenie nasze. W tym czasie do tego czasu ani on ani ja nie dostalismy orgazmu, czy grozi mi ciaza?: ( Prosze o szybka odpowiedz,bo sie boje:(
  • Hej dziewczyny! Mam straszny problem, jestem ze swoim kochanym chlopakiem juz ponad rok, teraz postanowilismy zaczac wspolzycie, jestem zabezpieczona antykoncepcja, ale byly juz jakies 3 podejscia i nie wychodzi nam to !!!! To jakis koszmar, moj chlopak sie frustruje, ja sie w sobie zapieram i go nie puszczam, nie mam pojecia co robic:(((((( Tak bardzo bym chciala to zrobic, ale panicznie booje sie tego strasznego bolu itd, mam jakas bariere:( Chwilami byl juz bliski przebicia blo...
  • przeciez piszac na forum o swoich problemach oczekujemy odpowiedzi przede wszystkim od pani, pomijajac oczywiscie zapytania typu "dobry ginekolog w ..." bylo by mi milo, gdyby zechciala pani odpowiadac na pytania wiekszosci z nas, bo przeciez nie piszemy tedo bez celu pozdrowienia
  • witajcie! interesuje mnie czy ktos z was stosuje naturalne metody planowania rodziny? a może znacie kogoś takiego? nie chodzi mi o kalendarzyk małżeński (tzw. watykańska ruletka;) - tylko raczej o metody bardziej nowoczesne, jak metoda wieloobjawowa prof. Roetzera. wiem, że na Zachodzie kobiety stosują tę metodę ze względów ekologicznych !!! (a nie teligijnych ) - bo naturalnie, bez ingerencji w organizm czy jakichś tam lateksów...;) jestem ciekawa waszego zdania na ten temat...
  • Pierwszy raz od ponad roku ... Trzeba teraz skądś zdobyć pieniądze i truć się postinorem.Nie chcę nawet pytać, czy mogę mieć dni płodne czy nie, bo zawsze można zajść w ciążę... Załamka całkowita, chyba nie będziemy się kochać przez parę miesięcy po tym wydarzeniu!
  • Czesc dziewczyny, wczoraj rano zrobilam sobie test i pierwszy raz w zyciu zobaczylam 2 kreski. Od razu wybralam sie na wizyte, pani doktor zrobila mi USG i powiedziala, ze jak na 7-my tydzien ciazy (ostatni okres zaczal mi sie 1-go kwietnia), to pecherzyk jest zdecydowanie zbyt maly i wyglada na max. 4-ty tydzien. Poniewaz mialam od ponad pol roku problemy z okresem, bardzo nieregularny, sztucznie wywolywany, trudno mi stwierdzic kiedy miala ostatnio owulacje i kiedy moglo dojsc...
  • witam mam pytanie moze ktoś pomoze pracuje w sklepie kosmetycznym moja kolezanka ma grzybicę paznokci jest nas cztery dziewczyny czy mozemy się od niej zarazić tym swinstwem tą grzybicę ma na paznokciach dłoni prawie od 9 miesięcy ale umiała to kamuflować teraz obsługuje praktycznie dwoma palcami bo jej ręka przypomina rękę faceta z dystryktu 9 koszmar czy moze w tej chwili pracowac z nami dotykajac róznych produktów .okropne niemogę nic znalezć w necie bo wiekszosc to grzybice paznokci stóp
  • :) śmieszny artykuł ale cała idea bardzo dobra, trzeba dla zdrowia zrzucać nadwagę, ja tak miałam w tamtym roku i brałam tabletki odchudzające formoline plus musiałam wykupić karnet na basen, żeby trochę się rozruszać. Z dietą miałam problemy, podjadam... Ale naprawdę polecam schudnięcie, człowiekowi lżej i lepszy się ma humor :)
  • Jejku juz nie wiem co robić,seks mógłby dla mnie nie istnieć odkad stosuję antykoncepcję hormonalną:( Najpierw brałam pigułki Azalia podczas karmienia przez parę miesięcy,a teraz stosuję plastry Evra i jest fatalnie... Mąż robi mi wyrzuty,że jestem oziębła itd.,tłumaczyłam mu to przed chwilą,ale chyba nie dotarło:( Dziewczyny co robić? Boję się zastosować wkładkę,bo chcemy mieć jeszcze jedno dziecko (mamy dwoje),a słyszałam,że to raczej dla kobiet,które już dzieci mieć nie chcą.....
  • Polecam link z forum uroda - zaczęło się niepozornie...: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=27225371&a=27225371
  • jak w prawie każdym wątku odpowiedzi: - Idź do lekarza - poszukaj w googlach Uważam, że na pytanie jeżeli mam coś do powiedzenia, to piszę, a jak nie, to ignoruję, a nie wypisuję co mi pod klawisz podejdzie.:) Jedna tylko prośba o NIE DUBLOWANIE wątków.
  • hej dziewczyny.. mój M właśnie odebrał wynik badania nasienia... to było tylko podstawowe badanie ale już mnie troche zmartwiło... daje wam wyniki napiszcie coś.. objętość 2ml ph 8,0 liczba plemników w ml 0,5ml/ml liczba plemników/ejakulat 1ml kolor biały ruch A40% B10% żywotnosć 75% morfologia 60%prawidłowych staramy się o dzidziulka jakiś rok z kawałkiem... ja po moitoringu wszystko ok. narazie bez zadnych leków i badan hormonów... ale to nasionko :( czy z takim wyni...
  • Oj tak, z talerzami to prawda, ze szklankami na pewno też... Jadę na zakupy po nowe naczynia :-)
  • Moje drogie, Chciałam sie dowiedziec mniej więcej, ile nas jest - tych nietabletkowych dziewczyn. Brałam troche tabletki, ale przez liste efektów ubocznych długą jak litania byłam zmuszona odstawić po ponad roku. muszę więc stosowac inne metody antykoncepcji, lekko nie jest, ale jakos sobie radze i przynajmniej jestem zdrowa ;-)) Więc która jeszcze jest z tej grupy? Mam nadzieję, że nie jestem sama Pozdrawiam wszystkie forumowiczki!
  • www.lekka.pl
  • chce zapytac ktora z was stosuje tylko gumke i czy znacie przypadki ze ktos "wpadl" stosujac tylko te metode,bo niestety nie moge brac hormonow a boje sie ze gumka to za malo.bardzo prosze o odpowiedz
  • Kobietki, pisze bo moze ktoras byla w podobnej sytuacji. Ze wzgledu na stan zdrowia nie powinnam zachodzic w ciaze. Jestem po powaznym wypadku i ewent. ciaza moze mnie posadzic na wozek inwalidzki. Razem z mezem zdecydowalismy ze w zw. z powyzszym nie bedziemy miec wlasnnych dzieci, jakby nam sie strasznie zachcialo, to bedzie to adopcja. Od jakiegos roku mam totalna fobie-schize przed wpadka. Dodam ze jestem trzydziestolatka, nigdy nie swirowalam, zawsze ufalam antykoncepcji hormon...
  • wszytkiego dobrego kobiety wam zycze przede wszytkim zdrowia zebysmy mogly wreszcie powiedziec ze nic nas nie boli i nic nam nie jest.kajaja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się