nas

(57 wyników)
  • Ratuj się,kto może śnieżyca na dworze mnie już zasypało po horyzont biało mój kocur jest w szoku od tego widoku chciał wyjść,lecz zawrócił śnieżek z sierści zrzucił teraz czyści miski a ja? piję whisky.:-)
  • bo, mało już nam tego lata zostało. youtube.com/watch?v=LSSIlx9hiu8
  • a gdzież ona,no gdzie?qrwa jej mać? w tivi oglądam "dwójkę" Mann za chamstwo ma też dwójkę nie znoszę tego faceta bo kultura mocno nie ta!
  • ...zobaczysz w papier otulona mysl, Ze sie pamieta Ciebie z posrod ludzi Tak jak to, by oddychac i isc.
  • tymczasem Ruda tutaj bryluje na Wierszykach ruda psina tematyki to przyczyna zwierzątka już trzy wątki mają one mocno się trzymają może zmiany nadszedł czas jak myślicie?pytam was:)
  • będziemy chodzić z czipem w dupie i każdy dech nasz i pierdnięcie będą znane ,czy osobno czy też w grupie se będziemy gdzieś przebywać i oddychać. już się rodzi czyn z idei,pomysł rząd ma znakomity aby lekarz ginekolog zgłaszał ciąże każdej kobity. błeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • po pierwsze zdrowia,ten punkt się nie zmienia po drugie szczęścia z kochaną osobą niech amor skrzydlaty zawsze będzie z tobą a pani fortuna niech niezmiennie sprzyja zaś świstak w sreberka prezenty zawija;)
  • spieszę naprawić paskudny błąd, nie zaprosiłem przyjaciół stąd, choć ogłaszałem wobec i wszem - lecz tutaj także wypada - wiem... :D Zatem zapraszam na osiemnastą jutro w Kurniku nie damy zasnąć... otóż szykują się nam balety :D no więc niniejszym - rozdałem bilety :D
  • Tu się można poużalać i na innych winę zwalać gdy spotkało Cię coś złego na tym wątku pisz, kolego!
  • wciąż się kłócą, każdy rwie sie do wycieczki Inny chłopczyk łebek świni se przytargał zamiast teczki. Zgiełk i hałas w piaskownicy, a my stojąc na poboczu Myślim czemu kurna,pasek leci nam do oczu.
  • Doradźcie jaki ułżyć wierszyk do laurki dla babci na 100 urodziny. I żeby nawiązywał do telewizora na jaki się wspólnie złożyliśmy.
  • do liceum z nią chodziłam w "naszej-klasie" ją spotkałam na Wierszyki namawiałam nie wiem, czy tu wnet zawita może chociaż nas poczyta.
  • tu przybywaj już się w Danii nie ukrywaj... Rozmawiałam dzisiaj z Matką i tu nie jest to zagadką że o Haśce była mowa (może Hasia jest znów zdrowa?) Matka nasza ma znów psa lecz w jej oku ciągle łza gdy tak Pućkę wspominamy..:-( oczko w głowie naszej mamy Hasiu,rączo tu przybywaj już przed nami się nie skrywaj Czy pamiętasz,teraz kultowe do Matki pisane"wiersze chujowe"? podobno Matka je przechowuje czasami nimi się delektuje..;-) może je jednak udostępnimy historię naszą tu ...
  • [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rb/qa/wzpg/WraTIgjzdHw1ez9vrB.jpg[/img] Mieszkańcy oraz sympatycy Nikiszowca związani z Programem Centrum Aktywności Lokalnej w Nikiszowcu oraz Stowarzyszeniem „Razem dla Nikiszowca” i Parafią św. Anny w Katowicach Nikiszowcu zapraszają na: Jarmark na Nikiszu który odbędzie się w dniu 7 grudnia 2008 r., w godzinach 11.00-17.00. W programie imprezy między innymi: ...
  • Przyszedł do mnie mały duch, szepnął "ach",sapnął"uf" żąda tylko garść łakoci, bo inaczej mi napsoci.
  • O!(9)

Jesień przyszła, jak to ona se usiadła nie strwożona by rozłożyć swoje dary jabłka, gruszki Nie do pary też ziemniaki i buraki. Myśli,że nie będzie draki. Lecz my wiemy, że za chwilkę zieleń stanie sie badylkiem. Wysuszonym, poszarzałym. Na nic jej się dary stały. Przyjdą wraz z nią mokre chłody i pozbawią świat urody.
  • choc nikomu nie przysralam z takim przyjęciem sie spotkalam ze zrejterowalam. (vide - post Alice i Cynammon w moim wątku)
  • Przesunęli koniec świata jest już nowa lepsza data nawet mi to odpowiada że sobie jeszcze pogadam... 2012 --> 2025 strefatajemnic.onet.pl/przepowiedni-na-2011/proroctwa/nadchodza-ciezkie-czasy-dla-kosciola,1,4093982,special-art.html
  • z lękiem się mierzę. Przegrać z nim - nie uchodzi. Magiczne słowo: [b]wierzę.[/b] i już przestanę brodzić po bagnach lepkiego potu gdy drżące nogi i dłonie. [b]Wierzę[/b], że zło odejdzie bo samo piekło go wchłonie. Od kiedy w życie gramy istnieje swą czarną otchłanią. Istnieje i będzie...w nas samych.
  • Wierszyk piszę z wyprzedzeniem bowiem w piątek będę leniem. Z całą moją rodziną bawimy się dziś z Krystyną a nie są to imieniny lecz mej cioci urodziny. Ciocia ta w Polsce kiedyś mieszkała lecz wyszła za mąż i wyjechała. Jej mąż Holendrem jest z pochodzenia kocha swą Krysię, no i docenia, że kraj dla niego swój porzuciła i z nim w Holandii gniazdko uwiła, jednak co roku tu przyjeżdżają i część wakacji z nami spędzają. A dzisiaj Krysi są urodziny z całego serca jej więc życz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się