nas

(102 wyniki)
  • Z przykrością słuchałem Kaczyńskiego. Myślę, że bardzo wielu Polakom przypominało to, również projekty IV RP. /.../Kaczyński zapowiedział również m.in. ponowne połączenie funkcji Prokuratora Generalnego i ministra sprawiedliwości oraz powstanie instytutu wolności nauki. W programie PiS napisano też m.in. że po wygranych wyborach partia ta anuluje decyzję o odwołaniu Mariusza Kamińskiego z funkcji szefa CBA. "Będzie znów powiewała biało-czerwona flaga" Będzie znów nad nami powiewała...
  • to seryjny zabójca! Przypominam, że Jadwiga, śp., przeniosła się w zaświaty w wieku 86 lat. Średnia wieku kobiet (z wyższym wykształceniem) w Polsce to ... 83 lata. Pewnie w IV RPi$politej żyć się będzie wiecznie, będąc młodym, zdrowym i bogatym. My tu sobie gadu, gadu, a Jarosław K. szykuje się właśnie do SAMODZIELNEGO rządzenia. "[b]Zrobimy wszystko[/b], by przejąć władzę". Po trupach do celu, a wtedy Wolska stanie się rajem na Ziemi.
  • my lubim pomniki! [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/mb/ma/o33z/rMbNd8EUp2GhNdRc1B.jpg[/img] Z pozdrowieniami z Polski prowincjonalnej!
  • forum.gazeta.pl/forum/w,25619,58482216,,Gucio_ma_cukrzyce.html?v=2 a potem Gucio odszedł i ja Ci wkleiłam taki link z tęczą, a teraz już go tam nie ma:( chciałabym go jeszcze obejrzeć, śliczny był ten filmik ps. na nicku tristezza wchodziłam na fora depresyjne i zwierzęce. na politycznym bym się bała, że mi ktoś jako argument w sporze chorą głowę triumfalnie wypakuje
  • Tak mi się jakoś choć nie pamiętam kto, kiedy i dlaczego ;) PeeS - to po oświadczeniu tego Kaczora, który został...
  • nogi z gazu na chwilę nic nie da: www.tvnwarszawa.pl/stolica,news,policja-ma-nowy-sposob-mierzenia-predkosci,62285.html No to teraz my kierowcy mamy przechlapane Zlikwidowane blaszane zielone strzałki Wysepki na przejściach dla pieszych! Słupki w świetle jezdni: fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2013150,2,1,glupota-czy-rozmiekczenie-mozgu.html Słupki , zeby nie było gdzie parkować Cywilne radiowozy Radary i teraz: www.tvnwarszawa.pl/stolica,news,policja-ma-nowy-sposob-mierzenia-predko...
  • Zadałem wczoraj na FK publiczne pytanie Pragnąłem dociec przyczyny, dla której Rosjanie zatrzymali szczątki doczesne Pana Prezydenta Kaczyńskiego a do trumny zapakowali sowieckiego generała. Nie przekonały mnie te odpowiedzi, jakich udzielili uczestnicy forum i do późnych godzin nocnych gryzłem się z problemem. A jeżeli jednak Rosja ma jakieś niecne plany w stosunku do naszego kraju? Wielokrotnie wszak w historii dowiedli, iż potrafią całkiem niecnie knuć. Jak wielki szkody potrafią w ...
  • www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A4a_1UhwgFU
  • no były istotne powody dla przygarnięcia tej małej. będzie dzieciak u mnie po 8 - 10 listopada. Dama wie wszystko. biorę i piszę tu, a nie na Sośnie z powodu, że się lękam. sprawka może się nie udać albowiem. Nikusi w czasie choroby się porobiło: chce być ze mną zawsze, wszędzie, nawet w kiblu. wiem czemu: no bo koty nie pokazują, że je boli - zatem trzeba się wpatrzeć. a gdy się wpatrzy, to utulić. czy coś. tuliłam i tuliłam. no i się Niki rozkokosiła. już raczej nie boli - dzió...
  • Bo po pierwsze naród w porę się ocknął i padła tzw IVRp. Po drugie Lech Kaczyński nie ma syna. Po trzecie Jarosław Kaczyński z racji, ze wiadomych powodów się nie rozmnaża. I dlatego nie grozi nam juz nic takiego: www.tvn24.pl/-1,1675750,0,1,pierwsze-zdjecie-nastepcy-dyktatora,wiadomosc.html ps.A pamiętacie jak prezio lubiAŁ defilować? www.990px.pl/wp-content/uploads/2010/04/4_000_Par1463054.jpg Fidyk miałby robotę
  • i rozpacz, bo frania nie zaznala ani jednego dnia samotnosci, wiec mycha przytulila kolejnego burasa. prosze panstwa, przedstawiam michaline - dla przykaciol mizialka img600.imageshack.us/img600/7673/19477575.jpg
  • i dzieci nam prusaczył!!! [b]Kto ty jesteś: Prusak mały?[/b] ... Rzeźba przedstawiająca Fryderyka II, jednego z inicjatorów rozbiorów Polski, wykonana przez 6-letnią wychowankę przedszkola, została nagrodzona w konkursie plastycznym zorganizowanym przez Muzeum Miejskie we Wrocławiu. Historycy podkreślają, że w tego rodzaju konkursach powinno chodzić o to, żeby wzbogacać wiedzę. W tym przypadku mamy jednak do czynienia z zamazywaniem prawdy i relatywizacją (...) (...) - Organizator ...
  • I to jak szyją: www.youtube.com/watch?v=ByRTWuncYM4 Aż by się chciało na jakąś prywatkę przy grzanej alpadze z goździkami...
  • chodzi oczywiście o tzw nową stronę graficzną Forów? Mnie to wyglada na celowe działanie w celu odstraszenia nas od pisania na forach GW. Nie wiem czy pamiętacie, ale juz raz przezyliśmy taki ekperyment, ze było bardzo dobrze i ktoś "poprawił " na "lepiej" i kilka lat ścigaliśmy się z uciekajacym kursorem! Teraz jest jeszcze gorzej, jak się pisze teść to litery sa tak cienkie i zagęszczone, ze oczoplązu mozna dostać, a jak się patrzy na litery na stronie z tytułami postów to są tak ma...
  • Tematem pisemnego egzaminu maturalnego z polskiego było "Omów.....coś tam coś tam". Na miejscu maturzystów oddałąbym pustą kartkę, ewentualnie z dopiskiem, że omówiłam dokładnie i szczegółowo, nie moja wina, że nikt nie słuchał. Dno i kupa mułu.
  • pani Szczypińska Jolanta rzecze, iż to objaw furii i albo głupoty lub szaleństwa : [i]Helsińska Fundacja Praw Człowieka interweniuje u lubelskiego kuratora oświaty ws. tablicy na stołówce w jednej z lubelskich szkół. Na tablicy wśród "Zasad kulturalnego spożywania posiłków" na pierwszym miejscu widnieje napis: "Pamiętam o modlitwie przed i po jedzeniu". [/i] wiadomosci.wp.pl/martykul.html?kat=1342&wid=15335703&ticaid=11010c no i nie może przyjąć argumentu, że takie napisy szkodzą dzi...
  • dopiero nadszedł rok 2008!!! Brawo, Agora S.A.! Dostałam OFICJALNY @, w którym to powtarza się kilkakrotnie > [i]Szanowni Użytkownicy Po wielu miesiącach prac wkrótce udostępnimy nowy serwis pocztowy. Moment ten przewidziany jest na 16 lutego[u] br[/u]. Nowa poczta w portalu Gazeta.pl jest przedsięwzięciem wykorzystującym technologię Google Inc. i w partnerstwie z tą wiodącą firmą internetową. W związku z tym zmianie ulegnie "Regulamin konta pocztowego użytkownika Gazeta.pl"...
  • Głosuję, choć początek dość pracochłonny :( www.new7wonders.com/?lang=pl Boszsz, co za konkurencja! Byle nie na "Moherowe Klify"! ps. instrukcja (dla pewności) > mazurycudnatury.org/jak-glosowac.html#c16
  • Zawsze, gdy po kolejnym dniu, albo całym tygodniu pracy chcemy sobie poleżeć z pilotem przed telewizorem to akurat wtedy nasze kobiety muszą trzepać garami w kuchni, albo odkurzać lub ścierać jakieś głupie kurze! Dlaczego one nam to robią? Nadeszła mnie taka refleksja w momencie kiedy nie usłyszałem kolejnego dialogu z telewizora.
  • W Austrii pracowici ludzikowie ukradli 21 ton musztardy i keczupu. Wiadomo, sezon grilowy w pełni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się