Forum Nauka i edukacja English only
ZMIEŃ
      nauczyciele

nauczyciele

(62 wyniki)
    • Cześć Postanowiłam bardzo dobrze nauczyć się języka angielskiego. Dotychczas uczyłam się go samodzielnie, teraz chciałsbym zapisać sie do szkoły językowej lub znależć sobie prywatnego nauczyciela. Jak myślicie co lepszym wyjściem szkoła językowa czy nauczyciel? Kiedyś miałam juz prywantne lekcje i bardzo mi pomogły w opanowaniu podstaw języka, nigdy jednak nie chodziłam do szkoły językowej dlatego nie mam porównania. Gdzie moge się więcej nauczyć? pozdrawiam
    • Byłam zmuszona przenieść się ze studiów dziennych na NKJO na zaoczne (st.anglistykę). Wiem, że na zaocznych trudniej jest nadrobić, wiem, że jest ciężko, nie ma się tak często kontaktu z językiem, jednak patrzę na to z innej strony. Nigdy nie byłam zbyt pilna, ale angielski to moja powołanie, to coś co potrafię i lubię.. zakładam ten watek aby ktoś doradził mi jak wygladają moje szanse i czy mam szanse być dobrym anglistą, czy może nigdy nie uda mi się "dogonić" tych z dziennych? :(((
    • Właśnie poradźcie jak znaleźć dobrego nauczyciela, gdzie się oni ogłaszają? Z góry dziękuję Pozdrawiam
    • CZY KTOŚ POLECI MI DOBREGO NAUCZYCIELA ANGIELSKIEGO Z KRAKOWA BŁAGAM POMOCY Z GÓRY ŚLICZNIE DZIĘKUJE
    • bardzo proszę o Waszą opinię i podzielenie się doświadczeniem, jeśli możecie??!! jestem z wykształcenia, m.in., nauczycielem języka angielskiego (Kolegium), mgr zrobiłam z innego kierunku. W zawodzie pracowałam jedynie przez jakichś czas po studiach, potem zatrudniłam się w firmie na etacie. Dobrabiam sobie prowadząc zajęcia z angielskeigo z jedną grupą w pewnej firmie. Chciałabym powrócić do zawodu i skupić sie tylko na nauczaniu angielskiego. Lubię to, odnoszę w tym sukcesy, ku...
    • szukam nauczyciela angielskiego do 4 letniego dziecka. Prosze o opinie czy to nie za wczesnie? Jak znaleźć takz osobę? A moze lepsza byłaby szkola językowa?
    • witajcie, jakie trzeba miec uprawnienia zeby nauczac jezyka angielskiego za granica? czy wystarczy u nas byc nauczycielem w panstwowej szkole? pozdrawiam!
    • Witam, mam pytanie do nauczycieli jezyka angielskiego z dosc duzym doswiadczeniem. Jestem studentka anglistyki i od niedawna udzielam korepetycji ale jak dotad byli to uczniowie szkol podstawowych i ponadpodstawowych. Niedlugo bede prowadzic zajecia z grupa trzyosobowa ktorzy nie uczyli sie wczesniej tego jezyka a za kilka miesiecy wyjezdzaja do Anglii. Prosze o pomoc w doborze metody nauki, ktora ma byc bardziej nastawiona na mowienie rzecz jasna. Jednak prosze o wiecej szczegolo...
    • w Bielsku-Białej,Żywcu,Tychach,Mysłowicach 0607445636, callaneducation@op.pl
    • ILE CZASU POTRZEBA, ŻEBY OPANOWAĆ W MIARĘ DOBRZE (na poziomie średniozaawansowanym) JAKIŚ JĘZYK? Chodzi mi o rzetelną informację. Z góry dziękuję.
    • SZUKAM TANIEGO A DOBREGO NAUCZYCIELA Z KRAKOWA.
    • interesuje mnie nauka 1 na 1 czy też "face to face" - zwał jak zwał :-) proszę o kontakt na maila gazety
    • szukam nauczyciela angielskiego w Warszawie, najlepiej aby dojeżdzał do domu 2 razy w tygodniu po 90 min
    • sluchajcie mam problem. Ja i moja kumpela chcemy wziac sobie prywatnego nauczyczyciela angielskiego, poniewaz po przeczytaniu opinii o szkolach wlos zjezyl nam sie na glowie.Normalnie koszmar. Poza tym z moim przypadku nie moge sobie pozwolic na stacjonarne kursy gdyz pracuje zmianowo.Napisze w skrocie jakiego nauczyciela chcemy i mam nadzieje ze ktos z was mi kogos poleci i poda namiary ... 1/ najlepiej cudzoziemiec (szczytem szczescia by byl Amerykanin) 2/ musi miec doswiadczeni...
    • Czy podpisujecie jakąkolwiek umowę ze szkołą na początku roku szkolnego, czy tylko wystawiacie rachunki?
    • CZesc, szukam dobrego, niezbyt drogiego nauczyciela... kiedys umialam angielski, mam 4 lata przerwy w uzywaniu go! duzo blokade na mowienie...i prawie nie pamiatam gramatyki musze szybko sobie przypomniec potrzebuje kogos naprawde dobrego! moze ktos chcialby mnie uczyc albo moglby mi kogos polecic, prosze! pozdrawiam kejt@gazeta.pl
    • how to say it in english????? context:kazdego roku nauczyciele sie zmieniali
    • Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego nauczyciela języka angielskiego, najlepiej Anglika (lekcje indywidualne). Chodzi mi przede wszystkim o to, aby nauczyć się MÓWIĆ po angielsku, poprawna wymowa itp. Z góry dziękuję.
    • Witam!Chciałabym uczyć metodą Helen Doron i w związku z tym mam parę pytań.Jak Wy zaczęliście uczyć w placówkach Helen Doron, sami się zgłaszaliście,z ogłoszenia,przez znajomości?Jakie macie kwalifikacje, czy wszyscy są po filologii angielskiej?Czy uczestniczyliście w kursie przygotowującym do nauczania tą metodą?Ile on trwa i jaka jest jego cena?Czy po zakończeniu tego kursu można od razu podjąć pracę?Pracujecie codziennie,ile godzin dziennie?I ostatnie pytanie czy macie umowę o pracę ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się