Forum Regionalne Mazowieckie Ciechanów
ZMIEŃ
      nauczyciele

nauczyciele

(141 wyników)
    • Czy może ktoś polecić jakiegoś dobrego nauczyciela angielskiego z doświadczeniem dla dorosłej osoby, który nauczy "żywego" języka. Interesują mnie tylko zajęcia indywidualne nastawione na konwersację.
    • Jedna podwyżka, druga podwyżka, nauczyciel dyplomowany bierze do ręki ok. 2300 zł + 13 pensja, nie wiem czy jeszcze gruszy nie mają. Do tego ferie , wakacje, przed świętami wolne, długie weekendy, wycieczki za darmo z dziećmi. I oni jeszcze chcą więcej!!!! PO TAKICH WYNIKACH EGZAMINÓW W PODSTAWÓWKACH TO GROSZA NIE POWINNI DOSTAĆ PRZEZ CHOCIAŻ 3 LATA!!!!!!!!!!!!! [b]WSTYD!!!![/b] Szkoła nr 7 tak wypromowana, super nauczyciele, modnie się ubierają, młode Panie z animuszem do pracy i co z teg...
    • biznes.onet.pl/pedagodzy-bez-podwyzek,18563,5162474,1,prasa-detal
    • Czy coś wiadomo w tej sprawie w Ciechanowie??
    • czy widzieliście już ile za 18 godzinną harówę dostaną nauczyciele? mi słów w gębie zabrakło, cóż mogę powiedzieć też chciałabym pracować tyle godzin,byczyć się 2 miesiące, nie wspomnę o innych feriach i dostawać tyle pieniędzy.... i żeby nie było też mam studia wyższe i muszę się porządnie naza.....lać żeby zarobić 2000 zł natablicy.pl/podwyzki-dla-nauczycieli-wrzesien-2011-zobacz-ile-beda-zarabiac-nauczyciele,artykul.html?material_id=4e27d27716f1da9341000000
    • "Dzień lenia" - któremu nie chce się nauczać, a chce zarabiać!!! Może za mało mają wolnego????
    • Witam, poszukuję nauczyciela gry na gitarze elektrycznej najlepiej w okolicach centrum miasta, Aleksandrówka, Jeziorko, Kanadyjki. Posiadam swoją gitarę i piec. Proszę o podanie numeru do jakiegoś nauczyciela w odpowiedzi. Z góry dziękuje
    • Nauczyciele. Czy dostaliście już podwyżki wrześniowe? Kiedy je wypłacono? Zależy mi na odpowiedzi. Pozdrawiam.
    • Zarząd Województwa Mazowieckiego i Związek Ceramików Polskich zapraszają nauczycieli z Mazowsza na Kurs ceramiki dla nauczycieli Program warsztatów obejmuje: 1. Podstawowe metody kształtowania ceramiki (formowanie z bryły, formowanie z plastra, metoda wałeczkowa). 2. Zdobienie ceramiki (ryt wklęsły, wypukły, płaskorzeźba). 3. Malarskie potraktowanie samodzielnie wykonanej pracy (użycie angob). 4. Malowanie wypalonych wyrobów (biskwitów) farbami wodnymi. 5. Wykorzystanie emalii do z...
    • Czy uważacie że praca nauczycieli w szkołach podstawowych jest bardzo wyczerpująca.
    • Po przeczytaniu wpisów o 'oszustwie' w szkołach, chcę prosić wszystkich nauczycieli o zastanowienie się, czy chcą brać udział w studniówce. Ja gdybym był jednym z Was, odrzuciłbym zaproszenie, żeby potem nie zostać obrzucony błotem. Żal mi Was, że za swoją pracę nie jesteście należycie doceniani.
    • mam dwoje dzieci jednego syna w szkole podstawowej a drugiego w gimnazjum. To co widzę w szkole i poza nią co się dzieje z autorytetem nauczyciela po prostu mnie szokuje, czy jeszcze wogule on go posiada? w obu szkołach zauważyłam podobny stosunek dzieci do nauczyciela - po prostu absolutny jego brak. za moich czasów nauczyciel to był ktoś,wspomnienia z tamtego okresu wywołują u mnie westchnienie i tęsknotę za tamtymi czasami.Co się takiego dzieje,że już się nie mówi o jego autorytecie...
    • mam dwoje dzieci jednego syna w szkole podstawowej a drugiego w gimnazjum. To co widzę w szkole i poza nią co się dzieje z autorytetem nauczyciela po prostu mnie szokuje, czy jeszcze wogule on go posiada? w obu szkołach zauważyłam podobny stosunek dzieci do nauczyciela - po prostu absolutny jego brak. za moich czasów nauczyciel to był ktoś,wspomnienia z tamtego okresu wywołują u mnie westchnienie i tęsknotę za tamtymi czasami.Co się takiego dzieje,że już się nie mówi o jego autorytecie...
    • Mam pytanie chcę iśc do tej szkoły jak wam sie tam uczy? jakie jest podejście nauczycieli? z góry dzięki za namiary pozdrówko
    • Czy nie uważacie, że ktoś taki jak Fu$o nie powinien uczyć - widziałam go dzisiaj na deptaku z puszką piwa w ręku, nogi z tatuażach, rzucał bluzgami na prawo i lewo. Według mnie ktoś taki nie powinien uczyć młodzieży.
    • Afera z Beger to pryszcz. W szkołach ciechanowskich i nie tylko (cały kraj) zaczęła się akcja zbierania funduszy na "Dzień Nauczyciela" To jedna WIELKA KORUPCJA. O jakich pieniądzach mówimy ...? Średnio uczeń daje 5 zł Ucznów w klasie 30 =150zł od klasy - razy ilość klas - razy ilość szkół = DUUUUUUUUUżO!!!! Poza tym faktem będzie jeszcze jeden czyli tzw. "WOLNY DZIEń" - oczywiście PEłNOPłATNY (nauczyciele dostaną gratyfikacje, nagrody...) BęDZIE KTOś WAżNY PRZEMAWIAł, PRZ...
    • Kto jest waszym zdaniem najlepszym (pod wieloma różnymi względami) nauczycielem w I LO im. Zygmunta Krasińskiego w Ciechanowie. Piszmy może inicjałami bo jest ochrona danych osobowych ;). Moim zdaniem są to: A.S. <biologia>, J.N <fizyka>, H.L. <matematyka>. Pozdrawiam!
    • Czy ktoś zna jakiegoś kompetentnego nauczyciela tego przedmiotu? Moje dziecko chodziło do gimnazjum w Ciechanowie a teraz poszło do liceum na profil z rozszerzoną fizyka , ponieważ miało piątkę i nigdy nie było problemów.Teraz ma jedynkę wystawioną na półrocze i jest załamane. Uczy się fizyki codziennie a jak jest zapowiedziana klasówka to całą noc nie śpi tylko rozwiązuje zadania. jest ambitna i nie chce słyszeć o przeniesieniu na inny profil ,zresztą fizyka będzie jej potrzebna...
    • A co nasi gorsi od 4? zaczynamy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się