Gość: ASZ IP: 77.222.241.* 01.09.09, 22:38 Poszukuję opinii na temat państwowych przedszkoli w okolicy Grójeckiej. Czy możecie polecić jakieś przedszkole? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tata przedszkolaka Re: przedszkole ochota IP: 82.210.163.* 01.09.09, 23:50 70 na Rokosowskiej jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmek3 Re: przedszkole ochota IP: *.aster.pl 02.09.09, 14:56 Polecam 100 na Częstochowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama 3latka Re: przedszkole ochota IP: 212.76.37.* 28.09.09, 23:28 polecam 248 przy Dickensa, syn chodzi od wrzesnia, jestem Bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
sea-rch Re: przedszkole ochota 30.09.09, 12:16 Gość portalu: mama 3latka napisał(a): > polecam 248 przy Dickensa, syn chodzi od wrzesnia, jestem Bardzo > zadowolona czy to jest to piętrowe przedszkole, na którym znajduje się reklama zakładu pogrzebowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joa Re: przedszkole ochota IP: *.acn.waw.pl 29.09.09, 18:50 Polecam Przedszkole nr 99 przy Siewierskiej 3. Przedszkole jest dobrze wyposażone, ma piękny ogród, ale najważniejsze, że ma fantastyczną kadrę. Wychowawczynie mojego syna są nie tylko dobrymi pedagogami, ale też naprawdę kochają dzieci. Za to serdecznie odradzam przedszkole przy Częstochowskiej. Zabrałam stamtąd syna po dwóch latach i żałuję, że nie wcześniej. Przez ciągłą krytykę wychowawczyń zamknął się w sobie, bał się. Rozmowy z paniami nic nie pomagały. W nowym przedszkolu (na Siewierskiej) po prostu rozkwitł - ma przyjaciół, nagle okazuje się, że jest kontaktowy, ciekawy świata i nie ma z nim problemów. I za to gorąco dziękuję Pani Danusi i Pani Marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: przedszkole ochota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 18:39 Znam kilka mam, które zabrały dzieci z Częstochowskiej. Jedno dziecko nabawiło się tików nerwowych, a drugie wpadło w nerwicę, gdy panie nie potrafiły go wspomóc w ciężkiej sytuacji rodzinnej. Odpowiedz Link Zgłoś