orgazm

(32 wyniki)
  • Witam, nie wiem czy dobrze trafiłam, ale czas pokaże... Mam 25 lat i jestem juz w kilkuletnim związku. Mam czułego i kochającego męża. Nigdy nie miałam orgazmu. Nie potrafię sama go spowodować, a co dopiero z mężem. Zawsze, gdy chcę poprzez masturbację się doprowadzić to czuję tylko łaskotanie , nawet przy tych najprzyjemniejszych pieszczotach i po długim czasie nie czuję nic poza przyjemnością przypominającą głaskanie czy łaskotanie. Ostatnio zauważyłam, że podczas seksu chcę pra...
  • Ja potrafię dojść do orgazmu w 3 sekundy.
  • Moja dziewczyna /mamy po 30lat/ w czasie dochodzenia do orgazmu zachowuje się "normalnie" z wszytkimi oznakami na niebie i ziemi.Ja już czuję, że właśnie osiąga szczyt a w tym momencie ona dostaje ataku śmiechu.Zmroziło mnie takie zachowanie. Ona co prawda owiedziała od razu , że to nie ze mnie się śmieje tylko, że tak ma... przyjąłem do wiadomości. Nie ukrywam, ze zbaraniałem!!! Jeśli ktoś coś wie poporosze o komentarz do takiego zachowania...
  • pytanie mam bo założyłem sie z dziewczyną (moją) że przez rok doprowadze ją do stu orgazmów. (ja mam lat 16 wtedy miałem 15) czy to znaczy że jestem zboczony/niewyżyty lub coś innego?
  • przeżyć życie nie wiedząc, że coś takiego istnieje - wielka strata dlatego na fali podstępnego altruizmu rzucam linką: www.szansaspotkania.net/?pageid=2122 godne wytłuszczenia: "Orgazm jest jednym z najbardziej intensywnych ludzkich przeżyć, dlatego odwołując się do tego doświadczenia, najłatwiej można wyobrazić sobie wieczny stan szczęścia ludzi zbawionych." kto nie wierzy - niech sprawdzi
  • Mam duuży problem z orgazmem. Mam25 lat. Jestem z chlopakiem już od 2 miesięcy (iest on moim 2 partnerem seksualnym) i nie potrafi lub nie może doprowadzić mnie do orgazmu. Dodam że raczej nie mam zachamowań co do pozycji itp., kochamy sie dosyć często i pare razy dziennie. Co mam robić, czy tak ma być ? Dziekuję za wszelkie za podpowiedzi:) Pozdrawiam.
  • zapalić papierosa - dobrze posilić się - dobrze pogładzić swą siwą brodę - dobrze pierdnąć - wulgarnie mieć orgazm - wulgarnie pierdnąć orgazm - wulgaryzm do kwadratu istota Wulgaty Vulva Wulgata
  • Mam intymne pytanie do wszystkich Pań... Jak to jest z Waszym orgazmem, czy wogóle go przeżywacie, a jeśli tak, to kiedy najczęściej? Czy szczytujecie podczas stosunku, czy też przy seksie oralnym? A może przy jednym i drugim? Ciekawi mnie to, bo sama chyba jestem jakaś dziwna. Jest mi niezwykle trudno przeżyć orgazm podczas stosunku, za to wariuję przy seksie oralnym... Dlaczego tak jest, że penetracja sprawia mi przyjemność, ale niestety nie doprowadza mnie do rozkoszy, czy można...
  • Postanowiłem podzielić się z wami wiedzą o tym, jak jest na prawdę z tym babskim orgazmem. MOje doświadczenia z kobietami są bardzo obszerne i wiem na pewno, że lepsza kochanka to taka, która okazuje, że ma przyjemność z seksu, nie ważne czy jest świeżo zarwaną laską, prostytutką, czy żoną. W ogóle problem babskiego orgazmu jest sztuczny, wytworzony przez feministki, żeby odebrać facetom przyjemność z seksu. Feministki nie umieją czerpać radości z oddawania swojego ciała w posiad...
  • No wlasnie, dlaczego? Kocham mojego partnera, uwielbiam sex z nim, pociaga mnie fizycznie ....ale nigdy nie osiagnelam orgazmu...
  • Mam problem. Mam 21 lat. Masturbuję się od kilku lat. Różną ilość razy na dzien (od 1 do 4). Masturbacja przebiega normalnie. Sypiałem z kilkoma kobietami, lecz dziewczyne z którą teraz jestem nie mogę zadowolić. Dochodzę dosłownie w minutę (moze z racji za dużej fascynacji Nią). Później mój członek już nie jest w wzwodzie i cięzko go pobudzić ponownie. Czasami się udaje ale mimo wielkich starań (nawet kilkunasto minutowych) partnerka nie ma orgazmu. Czy tak szybki orgazm moze byc wy...
  • Wczoraj w wiadomosciach oprocz masy ponurych informacji podano wiadomosc iz zadwa lata w sklepach bedzie dostepna czekolada ktora bedzie wywolywala orgazm zarowno u kobiety jak i mezczyzn. Co o tym myslicie oprocz tego ze grozi nam wszystkim cholerna nadwaga??? Czy wplynie to pozytywnie czy negatywnie na nasza seksualna przyszlosc.
  • mojej jest tak dobrze, że wszelkimi sposobami ucieka od orgazmu, chce przedłużać w nieskończoność zabawy.
  • 8 sierpień ....fajny dzień co? Wszystkim życże fajnego orgazmu..co najmniej 15 min długiego....:))))
  • czy głos obiektu pożądania może być wystarczającym bodźcem do osiągnięcia orgazmu przez kobietę
  • Natchnął mnie wątek na Forum Uzależnienia o uzależnieniu od masturbacji... Jestem wieloletnią forumowiczka, od lat pod zupełnie innym nickiem i piszącą na zupełnie innych forach. Ale zawsze miałam problem. Napisałam o tym na Uzależnieniach, ale czytając i to forum, myślę, ze może kto.ś mi coś podpowie. Zdaję sobie sprawę, że mnóstwo będzie głupich komentarzy, pamiętam afery z komandosem itp. I to mnie akurat nie obchodzi, ale mam nadzieję, że może znajdzie się jakiś pomocny mi po...
  • feminizm! Mało, że mamy robic kariery zawodowe, mało, ze stoimy przy garach, to jeszcze potrzebne nam wielokrotne orgazmy i partner, który pomoże dobrać zasłonki. No to ja się z tego bym chętnie wypisała. Zasłonki dobiorę sama, zamiast ugotować, pozwolę się zaprosić do knajpy, a nawet prezes był łaskaw dostrzec, że praca w mym życiu gra rolę trzecioplanową. Natomiast wielokrotne orgazmy są OK.
  • Nareszcie ktoś o nas pomyślał!! portalwiedzy.onet.pl/4868,11122,1343038,1,czasopisma.html
  • Może ktoś tutaj pomoże mi rozwiązać mój problem.. Otóż od jakiegoś czasu(nie pamiętam dokładnie od kiedy, ale chyba dość długo) śnią mi się perwersyjne sny, o tematyce seksualnej, bardzo "zboczone". Nie są to zwykłe, erotyczne sny, są one bardzo przykre, czasem wręcz przerażające- oczywiście z moim udziałem. Bardzo "wyszukane". Co dziwne, zwykle budzi mnie orgazm. Po przebudzeniu jestem zniesmaczona, nie chcę, żeby takie rzeczy mi się śniły, bo to bardzo nieprzyjemne, ogarnia mnie obrzydzeni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się