radom

(6 wyników)
  • Drodzy podróźnicy czy możecie mi wskazać jakieś dobre praktyczne rady co do "bycia" w Mińsku/Białorusi. Wybieram sie na tydzien. W zamian za porady bardzo dziękuje! Pozdrawiam SENQ
  • Chciałam spędzić urlop w Bułgarii _ jest tańsza niż Włochy, ale czy warunki podobne? Chcę jechać z dziećmi i proszę o opinie osób które tam były, może polecą mi jakiś sprawdzony hotel albo domek. Pozdrawiam
  • Pytania do tych co byli w tym roku, lub poprzednim. Pieniadze - czy lepiej zabrac Euro lub Dolary i tam wymieniać czy też sieć bankomatów pozwala na spokojne podrózowanie tylko z kartami płatniczymi ? Potrawy - jakieś lokalne specjały godne polecenia ? Na co jeszcze zwrócić uwagę, zabrac z Polski bo tam nie ma itp. Z góry dzieki za wszelkie informacje Pozdr.
  • Hej, ma ktos taka wiedze? Chce wybrac sie w tym roku koleja trnssyberyjska, ale nie wiem, czy przy moim wzroscie, dam rade tych kilka dni... a jak to wyglada w 2.klasie? Dzieki za Wasze opinie! Piotr
  • Czy warto? Niestety nie możemy zaplanować urlopu w innym terminie, a przeczytałam tu w paru wątkach, że w lipcu i sierpniu ceny bardzo idą w górę i o kwaterę trudno. A może ktoś by mi polecił jakąś mniejszą miejscowość - nie Odessa i nie Jałta - w której będzie mozna spokojnie znaleźć tańszy nocleg? Myślę o wydaniu góra 5-10 USD na osobę. Bedziemy autem, więc wypady na zwiedzanie możemy sobie robić tak czy inaczej.
  • Zastanawiam sie czy brac cyfrowke... (ze wzgledu na bezpieczenstwo) Jak bylo z Wami? Braliscie? Albo nie wzieliscie i zalowaliscie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się