Forum Turystyka Polska Jeziora
ZMIEŃ
      radom

radom

(4 wyniki)
    • Nigdy nie byłam na Mazurach i w tym roku chciałabym tam pierwszy raz na kilka dni pojechać. Które ze znanych mazurskich miejscowości (np. Mikołajki, Mrągowo, Giżycko) są waszym zdaniem szczególnie przyjazne turyście, mają fajną atmosferę, miejsca spacerowe, sympatyczne lokale gastronomiczne, itp. Nie pragnę gwaru i tłoku jak na Krupówkach w Zakopanem, ale nie chcę też zaszyć się w głuszy na odludziu. Dziękuję za wszelkie sugestie.
    • Witam serdecznie, nie byłam nigdy w tym miejscu (jedynie jako dziecko ale średnio pamiętam) poszukuję przyjemnego i interesującego miejsca na pobyt 3-4 dniowy na mazurach, myślałam o Mikołajkach ze względu na ilość atrakcji i alternatywy od rozkoszowania się wodą, jedziemy dwie osoby dorosłe plus 2 dzieci poniżej 2 roku życia, na luksusach nam nie zależy. Czy Mikołajki to dobry wybór, nie chcemy wylądować na totalnym odludziu, tak żeby bez samochodu wybrać się na plazę, na jakiś d...
    • Witajcie, nigdy nie byłam na żadnym spływie kajakowym. Wraz z przyjaciółmi chcemy się nań wybrać latem Jednakże ja jestem kompletnym laikiem w tej materii. Czy możecie mi udzielić jakichś cennych rad?
    • Chciałabym cos zwiedzić w okolicach Malborka. Czy znacie jakieś ciekawe miejsca. Z góry dziękuję za pomoc :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się