-
witam Was
byłem w Egipcie kilka la temu w listopadzie - nie będę opisywał jakie rzeczy brałem ze sobą;
proszę o radę ponieważ lecimy w sierpniu z żonką, teściową i 8 letnią córeczką - jakiego typu ciuchy mamy zabrać? proszę o poważne rady - kilka fakultetów lokalnych, z cięższych tylko KAIR i safari Abu Galum. Nie chcemy walizek obciążać niepotrzebnymi ciuchami. Aha - jedziemy na dwa tygodnie. Przy tych upałach czy brać po kilka koszulek na zmianę czy prać sobie na miejscu? Jakieś rady dla ...
-
Za 2 tygodnie wylatujemy do El Malikia (czyli ex Sol Y Mar). Jako, że pierwszy raz lecimy do Marsa i to z czwórką małych dzieci to byłabym wdzięczna za wszelkie rady i wskazówki. Wiem, że wątków o Sol Y Marze było już na forum sporo, ale może wraz ze zmianą własciciela coś się zmieniło?
Wiem już, że nie ma bezpłatnej butelkowanej wody przynoszonej do pokoju i dobrze zabrać cos na wodę z dystrybutorów - dla mnie to ważna informacja, bo 2 najmlodszych uczestników pije jeszcze mleko i je kaszki...
-
Witam
Chciałbym zasięgnąć opinii na temat możliwości snurkowania i jakości rafy przy następujących hotelach:
Hotel Resta Reef Resort
Hotel Blue Reef Resort
Hotel Oriental Bay Marsa Alam
Hotel Best Western Solitaire Resort
Hotel Resta Grand Resort
Hotel Kahramana Marsa Alam Resort
Dzięki za info
pozdro
-
hej, witajcie
rzucccie prosze garscia rad z pierwszej reki....
lecimy z 5-latkiem w polowie lutego do Sharme, hotel Laguna sea Beach, to nasza pierwsza wyprawa w takie klimaty, o czym powinnismy wiedziec, a czego nie przeczytam w przewodniku itd
dzieki
lilypie.com/first_birthday.php?
"Dziecko to miłośc, ktora stała się widzialna..."