radom

(4 wyniki)
  • Dzień dobry! Moja córka ma 8 m-cy i ma naczyniaka płaskiego na bioderku. W tej chwili jeżdzimy z nią na śniegowanie ( zabieg miała wykonany 3 razy)ale nie widac żadnych efektów. Prosze o rade czy dalej jezdzic z nią na te zabiegi i czy to prawda że po takim zabiegu pozostają blizny? Dodam że naczyniak jest duży ok. 5 na 5cm. Czy w jej wieku można już usunąc go laserem? Czy ktoś moze mi polecic dobrego dermatologa specjaliste od naczyniaków w okolicach Gliwic? Z góry dziękuje za odp...
  • Czy to prawda ze poprzez działanie na naczyniaka płaskiego zostaje blizna (?) albo jakaś porowata powierzchnia?? W sumie to lepsze niż...czerwona plama...ale myślałąm ze lasery są idealne. Niech ktoś powie coś na ten temat...co zostaje po usunięciu naczyniaka płaskiego laserem?
  • Witam! Wróciałm właśnie z wizyty kontrolnej od pediatry i pani nam powiedziała , że naczyniak którego ma Mały na lewej dłoni(nad kostką nad palcem wskazującym) jest taki , ze trzeba by było pomyśleć o zabiegu chirurgicznym:( Jest to naczyniak żylny. Baaaaaardzooo się boję takiego zabiegu,boję się o swoje dziecko... Taki zabieg jest pod znieczuleniem ogólnym prawda?A tyle sie czsami słyszy o znieczulaniu małych dzieci...O wypadkach lekarzy... Nie chcę tu nikogo straszyć, po prostu j...
  • witam serdecznie chcialabym zapytac gdzie panstwo macie zarezewowany nocleg w gdansku dzwonilam po roznych pesjonatach ale jak popatrzalam na mape to wszedzie jest bardzo daleko do medicover a nie wiem czy pozniej damy rade trafic tam autem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się