radom

(24 wyniki)
  • Witam zaczełam swoja diete wiem że bedzie ciężko ale wyjazd z pracy na gorące żźródełka z dzieckiem mnie mobilizuje aby chociaż troche lepiej wyglądać mam nadzieje że podołam dzisiaj mój drugi dzień startuje z wagą 72kg masakra przez zime 7kg przybyło .Trzymajcie kciuki bede zdawała relacje z mojego mam nadzieje ubytku kg:)Buziaczki
  • Witajcie, od jakiegoś czasu obserwuję Wasze forum i wczoraj postanowiłam, że 26 ruszam. To mój debiut na kopenhaskiej. Bardzo proszę o rady, uwagi, linki i co Wam przyjdzie do głowy dla nowej, ale zdecydowanej koleżanki. Liczę na Was, pozdrawiam anna
  • byłam już na DK,ale po kilku dniach i namów mamy abym zaprzestała tej diety poddałam się. :( jak mogę przetrwać kryzys kiedy myślę o tym,że to na marne i chce mi się jeść? pomóżcie po bardzo mi zależy aby szybko schudnąć a ta dieta wydaje się ostatnią deską ratunku.! :((
  • Witam:) Dziś rozpoczynam i mam nadzieję, że wytrwam. Boję się jedynie dwóch rzeczy. Pierwsza dotyczy porannej, śniadaniowej kawki... Otóż mam dziwną przypadłość i wymiotuje po kawie w związku z czym jej nie piję. Ale spróbuję się poświęcić. Dzisiejsza oczywiście została zwrócona ale mam nadzieję, że organizm się przyzwyczai. Druga sprawa to brak soli, która uwielbiam i konieczność jedzenia wołowiny, której nie znoszę. No ale 13 dni to nie tak długo więc liczę na t, że wytrwam:) Może jes...
  • wiecie, przymierzalam sie 3 razy do tej diety i 3 razy poleglam, to nie mozliwe, ze komus sie udalo... fakt, przez 3 dni zrzucilam 3 kilo, ale pozniej wracaly :(
  • Mnie naciąga przy kolejnym kęsie, czy myslicie że efekt zależy od zjedzenia wszytskiego czy wystarczy troszke?
  • witam wszystkie zdeterminowane :) jak w temacie, tzn. dzis jest tylko jeden posilek (herbaty nie wliczam bo dla mnie to zaden posilek) i staram sie zjesc go jak najpozniej zeby w nocy nie miec problemow. Slaniam sie juz z glodu, jest mi slabo i ogolnie jestem 'rozedrgana wewnetrznie' :( Szkoda mi przerwac bo jestem na polmetku, a z drugiej strony mam ochote zakonczyc te meczarnie... Dziewczyny, powiedzcie jak sobie poradzic z objawami fizycznymi bo glod jest nie do pokonania, ...
  • hej,po tym jak ostatnio stanęłam na wadze mam silne postanowienie zacząć diete od jutra! 10 kg do zrzucenia! trochę się boję czy dam radę,ale muszę... może ktoś też zaczyna? zawszy to razniej :-)
  • Hej! Dziś mój 7 dzień, tylko herbata i kawałek grillowanego mięsa ... na obiad nic, chyba zdechnę z głodu :-) Mam nadzieję, że wytrzymam, dziś najgorszy dzień diety. Czy ktoś tak jak ja ma dziś 7 dzień? Proszę piszcie i mówcie jak dajecie radę.
  • przygotowuję się na razie psychicznie :).to bedzie moja powtórka sprzed 2 lat, już nie mogę się doczekać, ale wcześniej nie mogę zacząć.Zrobiłam już liste niezbędnych produktów jakie mam zakupić i czekam, może jeszcze jakoś się przygotuję dietowo przed startem:)
  • może jakiś koleś spróbuje ze mna bedzie rażniej albo kobitka:) pzdr
  • Witam, zaczęłam wprawdzie od niedzieli i jak na razie nic, ale efekty przyjdą, zawsze przychodzą, nie ma jak niezawodna kopenhaska. Troszkę sobie pofolgowałam ostatnio, zmiana pracy, duza latte na śniadanie, słodkości wiele, pyszne kolacje i z 74kg zrobiło się 10kg więcej. Trzeba wkoncu zrobić z tym porządek!!!Mam nadzieje ze uda mi się wytrwać jak najdłużej. Mam przed sobą 6tygodni odchudzania i zaczynam od kopenhaskiej na dobry początek:))Oby mi tylko tego optymizmu wystarczyło. Zapr...
  • Czy jest chętny ktośżeby zacząć dietę razem ze mną od poniedziałku??
  • dzis rozpoczynam dzien 5, czuje sie tak slabo,ze nie mam sily chodzic...ale juz 5kg do tylu;) dam rade,ale ten szpinak,bleeeeeeee.........
  • Witam serdecznie. Zaczynam 13-dniową walkę, ma ktoś ochotę zacząć ze mną? Czy podczas stosowania diety mogę normalnie ćwiczyć? Czy powinnam sie oszczędzać? Mam nadzieję, że się uda. Ufff do boju:)
  • Witam serdecznie! Dzisiaj rozpoczęłam kolejne podejście do DK :). Mam nadzieję, że mi się tym razem uda - to moje chyba z dziesiąte podejście. Pierwszy raz był najlepszy, bo wytrwałam i schudłam 8 kg. Było łatwo, bo odchudzałyśmy się w 5 osób. Rekord to 9 kg a najmniejszy spadek to 4 kg. Wszystko zależy od wagi wyjściowej. To było 8 lat temu. Potem, mniej więcej raz na pół roku, raz na rok robiłam kolejne podejścia, ale już nigdy nie było tak super jak za pierwszym razem :(. Albo zamie...
  • Zaczełam od dzisiaj dietkę, mam nadzieję ze wytrwam, kiedys ją stosowalam i niestety wróciło to co zgubiłam :( ale to przeze mnie, złe nawyki wróciły. Mam nadzieje ze z waszym wsparciem przetrwam do końca i utrzymam swój wynik na dlugo :) bo wiem że efekty są i to duuuuuuuuuuuuuuże. A może ktos tez dzisiaj zaczyna??
  • Hmm... taak jestem tego pewna zaczynam zaraz po świętach :D ktoś może razem ze mną?? Razem zawsze kobitki raźniej;) Pozdrawiam:*
  • Cześć Wszystkim :) dzisiaj zaczynam dietę....jestem już po śniadanku i obiadku ( był okropny)...ale dałam radę i jestem dumna :)może KTOŚ też dzisiaj rozpoczął dietę????? POZDRAWIAM WSZYSTKICH :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się