radom

(32 wyniki)
  • witam, wiem, ze wątków o garnkach co niemiara, chyba przejrzałam wszystkie co możliwe, i nadal potrzebuję konkretnej Waszej rady... chcę kupić mały komplet garnków stalowych, bez dodatków, bajerów. mają być trwałe ale i praktyczne. ponieważ gotuję na prastarych obtłuczonych garnkach emaliowanych, tak więc każda zmiana będzie dla mnie odczuwalna, ale jednocześnie nie bardzo wiem co się naprawdę przydaje. mogę wydać tak 250-400 zł. skłaniam się ku prostym garnkom, bardziej matowym, ...
  • Witam. Mam zamiar kupić zmywarkę, i tu pojawił się problem ponieważ jedynym miejscem gdzie mogła by się znaleźć jest szafka pod zlewem (60cm). Może ktoś mi doradzi jak zmieścić w tej szafce zlew i zmywarkę. Czy jest to wogóle możliwe. Z góry dziękuję za radę.
  • Witam, Chcę kupić: sokowirówkę do warzyw, wyciskarkę do cytrusów i mikser do robienia koktaili. Dobrze by było gdybym mogła tez np. utrzeć ziemniaki na placki. Albo szybciej przygotować ciasto drożdżowe. Zastanawiam się nad kupnem robota Siemens: www.ceneo.pl/productInfo.aspx?productID=10215&longDesc=true ale nie wiem czy te miski nie są za duże: np. mikser o pojemności 1,5 litra... czy można w nim ubić śmietanę do 4 deserów (czyli niewiele)?? No i ta misa 3-litrowa - dlaczeg...
  • Szukam lodówki, tak ok 170-180, z zamrażarką 2-komorową. Mam prodblem jaką firmę wybrać? Siostra jest BARDZO zadowolona ze swojego Polara. Kupiona w 2000 roku, cichutka (nie słychać pracy agregatu), żadnej (podkreślam - ŻADNEJ) awaryjności.Pewnie wybrałabym to samo, ale o ile wiem marki Polar już nie ma. Czy teraz mam szukać w Wirlpoolach? Koleżanka ma Bosha, ale trochę jej hałasuje.Przedział cenowy - tak do ok 1800 zł. (no i pytanie - czy jest sens inwestować w dwa agregaty? - wygodne ...
  • wybralam mode Teka DB 90,co o nim myslicie?prosze o opinie lub jesli znacie jakies dobre okapy kominowe w przystepnej cenie 90cm szerokosci prosze o namiary pozdrawiam
  • Witam wszystkich Mam prośbę o poradę odnośnie okapu wyspowego okrągłego www.okapykuchenne.pl/rundo_isola_38_1max-p33782.html Czy ktoś posiada podobny okap? Mam pewne wątpliwości co do skuteczności działania takiego okapu, głównie ze względu na tak małą powierzchnię ssącą. Okap taki prezentuje się na prawdę doskonale i na pewno dodałby uroku mojej kuchni, ale czy w tym przypadku design idzie w parze ze skutecznością? Bo co z tego że okap będzie ładnie wyglądał jak nie będzie pochłaniał...
  • Jedna to Siemens - SF 55M550EU druga Elektrolux ESI 4142 X, dość trudno dojść do tego która jest lepsza,elektrolux ma sterowanie elektroniczne,co do siemensa to nie wiem,swoją drogą nie wiem również czy ma to duży wpływ na jakość mycia i używania.Bardzo proszę o radę.Pozdrawiam:)
  • .i nie dotyczy ona przepisów. Nie wiem też na , które forum nadaje się moje pytanie. Otóż dzisiaj zauważyłam dziśiaj w kuchni dwa owady przypominające mole.Słyszałam, że pewien rodzaj tych zgag potrafi w kuchni grasować. Nie rozumiem tylko jak zechciały znależć się teraz po generalnym remoncie i w kuchni zostało wszystko , ale to wszystko zmienione i jest czyściutko. Czy mogły zasmakować w suszonych grzybach?. Są zabezpieczone w płóciennym worku. Poradźcie co zrobić, aby się nie ro...
  • wiem ze juz wiele razy podobny watek byl poruszany na tym forum, ale mam taki metlik w glowie...wstepnie wybralam takie modele, ale wcale nie wiem czy to dobry wybor. prosze was o opinie: piekarnik bosch hbn 434350e (glownie zalezalo mi na "wózku", chłodnym froncie i zabezpieczeniu przed dziecmi) zmywarka SGI45m85eu Natomiast nie mam zielonego pojecia jaka wybrac lodowke z zamrazarka do zabudowy (wys 177)i jaka plyte elektryczna (wiem tylko ze ma byc bezramkowa) potrzebuje urz...
  • Witam bardzo proszę o opinie jaki okap kominowy,mam wybrać, dodam, że chcę aby miał doby wyciąg i o niskim hałasie? Proszę o pomoc.
  • Chcę kupić okap kuchenny. Nie mogę go podpiąć do przewodu kominowego, bo mieszkam w bloku i kominiarz powiedział, że to jest zabronione. Słyszałam, że są okapy bez takich podłączeń do przewodu kominowego. Jaki byście polecali?? Na co zwrócić uwagę przy zakupie?? Co jest istotne?? (Słyszałam o jakiś okapach teleskopowych) Nie chcę kupować drogiego, bo w perspektywie roku-dwóch mam zaplanowany remont kuchni. Póki co musze coś kupić, bo mam założone nowe rolety i szkoda mi ich,...
  • proszę o opinię na temat używania i funkcjonalności w kuchni noża elektrycznego. Chciałabym go kupić ale nie wiem czy warto. Co można nim kroić? Czy miękki chleb czy pokroję karpia na cząstki itp. Bardzo proszę o opinię
  • Choć moja kuchania pełna jest "przydasiów", sokowirówki jeszcze nie posiadam. Sporo ostatnio wydaję na soki warzywne i owocowe jednodniowe, które niestety są dość drogie. Stąd też myśl, czy nie taniej byloby kupić sobie sokowirówkę? Macie sokowirówki? Jakich firm? Używacie często czy stoją one na półkach i zachodzą kurzem?
  • witam w zimie, mam pytanie: chcę na dniach kupić zmywarkę i mam ofertę firmy Candy-CDF 615X. Podoba mi się cena, ale nie podoba mi się,że górny kosz tak jakby lekko "latał" na tych prowadnicach. czy to normalne? będę wdzięczna za każdy głos w sprawie pozdrawiam, jadzia
  • Będę kupować zmywarkę. Przymierzam się do Boscha, modelu jeszcze nie wybrałam. Poradź mi: - na jakie funkcje zwrócić uwagę, co jest przydatne, a co można sobie w zupełności odpuścić, - z jakich funkcji najczęściej korzystacie.
  • Potrzebuję znaleść lodówkę która jest węższa niż 60 cm i jak najwyższa najlepeij w kolorze białym i oczywiscie nie droga .... znalazłem juz kilka modeli gorenje ale chciałbym odszukać jeszcze kilka innych producentów żeby mieć porównanie cenowe itd. Jeżeli mógłby ktoś coś poradzić byłbym bardzo wdzięczny. Wchodzą w gre również sklepy internetowe chociaż po warszawie pojeździć tez mogę :-) dziekuje
  • Z gory przepraszam, jesli to nie jest wlasciwe forum do tego typu watkow, ale pozwole sobie zapytac o sprawe techniczna dotyczaca lodowki. Co oznaczaja krople wody pojawiajace sie na tylnej, wewnetrznej sciance urzadzenia?
  • Zamierzam kupić formę do muffinek na 12 dołków;) Nie silikonową, tylko metalową. Ikeowska odpada. Znalazłam w ofercie firmy Tescoma: www.aledobre.pl/640,Blacha_do_pieczenia_muffinek_12_wglebien_Tescoma.html ale koszt 70 + przesyłka to sporo, choć jak widzę produkt zbiera dobre recenzje. Z kolei słyszałam, że dobre formy muffinkowe ma Duka, ale nie znam ceny i dopiero za kilka dni będę w stanie wybrać się do tego sklepu. Z kolei dzisiaj w Tesco znalazłam formę no-name za niecałe...
  • Powiedziałam sobie dość!!! Dość wiecznego stania przy zlewie. Kupuję zmywarkę! Ale firm i modeli jest tak wiele, że zupełnie nie wiem co wybrać. Po przejrzeniu tego forum doszłam do 2 wniosków: 1. Na pewno 60-tka 2. Bosch lub Electrolux Polecano mi w sklepie model AEG Favorit 40850, ale nie jestem pewna czy to najwłaściwszy wybór. Bardzo proszę o opinie na temat tego modelu jeśli ktoś posiada, jak również o polecenie zmywarek, które Wy posiadacie, a z których jesteście zadowolen...
  • właśnie skonczyłam remont kuchni i kupiłam zmywarke 45 cm, jest to moja pierwsza zmywarka i zupełnie nie wiem jak się zabrać do jej eksploatacji. Mianowicie moge uzywać soli i czegoś tam lub tabletek, a ja nie wiem co wybrać, co jest bardziej ekonomiczne i lepiej się sprawdza w praktyce. Widziałam w sklepie tabletki, są strasznie drogie. Poradzcie co wybrać i jakiej firmy najlepiej bo jestem załamana :( Dzięki śliczne Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się