Forum Turystyka Europa Europa
ZMIEŃ
      radom

radom

(4 wyniki)
    • planujemy wybrac sie do Estonii na kilka dni w czerwcu, w zwiazku z tym mam prosbe, o jakiekolwiek wskazowki osob ktore odwiedzily ten kraj. zaznacze ze pojedziemy autokarem z Warszawy. Interesuja mnie wskazowki jak i gdzie najlepiej i najtaniej zalatwic nocleg, jak z kosztami wyzywienia, itd...oczywiscie bedziemy tez bazowac na przewodniku, ale rady osob oswiadczonych zawsze sa mile widziane, mozna na priv
    • Chcę wybrać się na wycieczkę do Paryża. Planowałam zrobic to z Triadą, lecz gdy przeczytałam Wasze posty, to odechciało mi się!!! Może Rainbow Tours lub Itaka? Czy ktoś z Was korzystał z usług tych biur? Pozdrówki - Kamishka
    • witam wybieram sie na miesiac do wiednia i mam kilka pytan bylbym niezmiernie wdzieczny gdyby ktos chcial na nie odpowiedziec:) 1) Pociag Chopin z Warszawy czy on jest bezpieczny? slyszalem ze zdarzaja sie tam kradzieze 2) Zdazylem sie zorientowac ze bilet miesieczny kosztuje Euro 45, czy potrzeba do niego zdjecie? 3) o co chodzi ze strefami? zamierzam mieszkac w Dobling czy potzrbuje biletu na druga strefe? 4) czy trzeba kasowac tak jak w polsce bilet za bagaz? jesli tak to jaki?...
    • Po objechaniu Baltyku w 2000r, po pobycie na Bałkanach 2001, po zwiedzeniu Litwy w 2002 r naszła mnie ochota na zwiedzenie Czech. Czechy przede wszystkim sie kojaza z Praga Czeska, piwem i knedliczami. Co bardziej obeznani znaja Sumawe: gory i park narodowy, ktory jest podobnie dziki jak nasze Bieszczady ale rozciega sie na wiekszy obszarze. Ale po przeczytaniu przewodnika dowiedzialem sie, ze w Czechy sa najezone mnostwem zamkow, palacow i miasteczek z kameralnymi starowkami. Na ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się