andapka 28.08.05, 14:31 zamknij sie bo ogladam film, a skarzycie sie na młodzież a z kad ona ma brac przyklad?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DOBRA (zd)RADA Zdarza się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 14:34 Zależy czy jest to nagminne czy matka ma akurat zły dzień?... Myślę, że Twoje pytanie jest retoryczne. Każdy wie jak jest i jak POWINNO być. Bądzmy pokoleniem lepszych rodziców :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andapka Re: Zdarza się 28.08.05, 14:40 notoryczne, a na dodatek na nic rodzic nie pozwala wieczne zakazy i dyscyplina, a tyle sie mówi o buncie nastolatków, ale one czasami maj.ą powód no czy nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOBRA (zd)RADA Re: Zdarza się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 14:49 Żeby coś zaradzić trzeba by poznać sytuację rodzinną. Może poprostu matka nie nadaje się do wychowania albo ma jakieś problemy? Albo ma despotyczne usposobienie? Nie wiem dopóki nie poznam więcej szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Rodzic do dziecka IP: 81.15.226.* 28.08.05, 14:49 Ja pochodze z normalnej rodzicy, w ktorej sie nie pije i w ogole, a w czasie klotni z ojcem slysze: "suka pie..na". Jest to nagminne. Najgorsze jest to, ze nikt w domu na to nie reaguje, co wiecej slysze jak mnie obgaduja jaka to jestem nienormalna (JA JESTEM NIENORMALNA NONSENS!) i podkreslam, ze obelgi leca z byle powodu (bo jestem dobra dziewczyna dobrze sie ucze nie sprawiam jakis wiekszych problemow no moze jestem troszke leniwa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOBRA (zd)RADA Starszym ludziom odbija IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 14:58 To przykre, że starszym ludziom, rodzicom, tak odbija :( Coraz częściej spotykam się z takimi wątkami w życiu osobistym a więc problem narasta... Odpowiedz Link Zgłoś