Dodaj do ulubionych

Mam dwie kreseczki

26.07.06, 11:29
Ja również nieśmiało się dołączę do Tych szczęśliwych które zobaczyły w lipcu
swoje dwie kreseczki.
Do lekarz idę w przyszłym tygodniu, dam znać jak będę po wizycie.
Obserwuj wątek
    • magda_bb Re: Mam dwie kreseczki 26.07.06, 11:34
      WIELKIE GRATULACJE!!! Widze, ze grono zaciazonych w lipcu rosnie z dnia na
      dzien.Ja tez dzis testowalam ale a niepowodzeniemsad pocieszam sie ze to bylo
      przed terminem @ wiec jest jeszcze nadzieja. Zycze Ci spokojnych 9 m-cy i dbaj
      o siebie i malenstwo.Gratujacje smile
    • agilator Re: Mam dwie kreseczki 26.07.06, 12:52
      Moje GRATLUACJE smile Fajnie, że lipiec okazuje sie taki "urodzajny" smile Oby tak
      dalej smile
      • bedada Re: Mam dwie kreseczki 26.07.06, 13:30
        Gratulacje!
        Ja równiez dziś robiłam test.Dziś mam 34 dc przy 33-36 cyklach.Robiłam Pre-
        test. Wstałam rano o 6.40 zrobiłam test,odczekałam przepisowe 3 min,zobaczyłam
        jedną kreskę i poszłam spać.Wstałam na dobre o 8 poszłam do kuchni gdzie leżał
        ten nieszczęsny test i ku mojemu ździwieniu zobaczyłam II kreski. Przeczytałam
        dokładnie instrukcję i na niej było napisane,aby wynik odczytywac maksymalnie
        do 15 min. I teraz nie wiem kiedy ta druga kreska się pokazała! Czy po 5,czy po
        10 min,a może po godzinie! I dalej nie wiem na czym stoję! Zamówiłam sobie
        testy ciążowe od Ewy,mam nadzieję,że dojdą do weekendu.
        • alusia_7 Dziękuję... 26.07.06, 17:12
          Dziękuję wszystkim za gratulacje. Zapisałam się w następną środę do lekarza. To
          będzie według ostatniej @ ( 13.06) 8 tc, ale z moich obliczeń wynika że owu
          miałam ok 26 dnia cyklu więc ciąża też młodsza.
          Może coś będzie jednak już widać.

Dodam tylko dla tych dziewczyn które jeszcze swoich uprogniowych II nie ujżały.
          Na każdą z nas przyjdzie czas. Ja to wiem jak mało kto bo czekałam ponad rok na
          tę chwilę. Miałam w tym czasie i nadzieje i chwilę zwątpienia, parę razy się
          popłakałam jak przyszła @. Teraz kiedy usłyszałam od lekarza że cykl
          bezowulacyjny i nie zajdę w ciąże chyba że poddam się laparoskopii ( mam PCO )
          udało się. Zycie bywa zaskakujące. Wróciłam z wczasów a tu niespodzianka.
          Myślałam nawet że to zmiana klimatu bo coś nie najlepiej się czułam, a to TO.
          Trzymajcie się i pamiętajcie. Kiedyś TA chwila nadejdzie...

OBJAWY: Praktycznie żadnych nie mam. Może jem więcej niż zwykle, troszeczkę
          popolewają mnie piersi ( ale tylko przy dotyku ) i od kilku dni budzę sie ok
          3.00 w nocy i nie śpię ok godziny. Poza tym nic. Jak byłam na wczasach to kilka
          razy było mi niedobrze, ale zakładałam że to z upałów. I to tyle.

Pozdr.
          Ala

• juwil1 Re: Mam dwie kreseczki 26.07.06, 13:39
      Gorące gratulacje... spokojnych 9 miesięcy
      pozdr
      Justyna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka