susz

(67 wyników)
  • obciełam włosy i niestety na razie - codzienne suszenie+prostowanie. na razie włosy znoszą to dobrze, ale pewnie tak nie będzie wiecznie :) polećcie jakąś odżywkę, spray, cokolwiek. Niestety włosy bardzo mi się przetłuszczją wiec musi to być cos w miarę lekkiego. Dzięki z góry :)
  • j.w. zal mi meczyc wlosow suszeniem skoro tak szybko schna same, ale z 2 strony bez suszarki sa sypkie, cienkie i nie chca sie ukladac :-(
  • czy jeśli zawsze po umyciu glowy suszę wlosy to niszczę je? czy suszenie wlosów suszarką szkodzi? pozdrawiam
  • Jak w temacie. Uzywacie jakichś przyspieszaczy, utwardzaczy? Które są naprawdę skuteczne? Szlag mnie trafia, że to musi tak długo trwać. I zawsze, kiedy paznokcie wydają się już suche, jakieś mocniejsze dotknięcie pozostawia ślad.
  • Mam pilne pytanie dziewczyny, od ciągłego suszenia i modelowania mam teraz strasznie zniszczone włosy, chcę je jakoś odbudować ale nie mogę sobie pozwolić nawet na 5 dni bez suszarki! Znacie jakieś inne sposoby?Może maseczki? Podajcie nazwy tylko takich w normie cenowej, dziekuje z góry pa:*
  • Jesli bylo, to przepraszam, ale wysszukiwarka dzis odmawia posluszenstwa. Jak umyc pedzel (do nakladania pudru) z naturalnego wlosia? Potem - jak wysuszyc? Nie chcialabym go zniszczyc.
  • Mam taki problem z włosami... moja mama ma proste jak druty, tata szopę loków jak owca (gdyby zapuścił) ja natomiast... no właśnie... jak je wysuszę li i tylko to one są.. nijakie..jakieś takie pogniecione, więc zawsze gruba szczotka szła w ruch, było modelowanie i prostowanie no i były proste. Tyle ze po umyciu jak je zostawię same sobie to kręcą się na końcach w śliczne loczki, i to samo jest kiedy je tylko wymodeluję i dostaną trochę wilgoci. Spodobało mi się to, tylko że jak myje je...
  • czy jonizator cos pomaga? Np czy wlosy sa bardziej błyszczące po nim?
  • ja lekko falowane wlosy, ktore czesto susze suszarka z dyfuzorem. Robie to tka, jak mi kiedys tu polecony,ale efekt jest marny. w lekko osuszone recznikiem wlosy wcieram pianke do wlosow kreconych i susze, ugniatajac wlosy. w konsekwencji loki sa, ale jets efekt mokrej wloszki i wlosy sa sklejone. tworza posklejane strąki. Moze ktos cos podpowie?? lub wskaze wlasciwy kosmetyk? dzieki z góry
  • jak je wiazac, nawijac, spinac cokolwiek zeby rano nie byly takie przylizane do glowy ?
  • Zastanawiam sie czy to dobry pomysł stosować na przemian szampon p/łupieżowy i drugi szampon. Włosy myję codziennie i codziennie traktuję suszarką. Z tego powodu zimą miałam łupież. Obecnie łupież pojawia mi się sporadycznie, ale mam szampon p/łupieżowy i czasem profilaktycznie go używam. Wpadłam an pomysł, że może tak co 2-gi dzień ten p/łupieżowy, a co 2-gi dzień inny szampon. Czy to dobry pomysł?
  • Ostatnio słyszałam ze suszenie włosów suszarką ma wpływ na ich wypadanie. Ponieważ ostatnio zaczęły mi wypadać włosy zaczęłam się zastanawiać czy to prawda. Do tej pory myślałam że suszarka może niszczyć tylko włosy ale nie ma wpływu na ich wypadanie. Słyszałyście może coś na ten temat?
  • Marzyły mi sie lekko pofalowane włosy i chcąc to osiągnąć kupiłam sobie suszarke z dyfuzorem.Umyłam włosy,osuszyłam lekko,wtarłam pianke i zaczęłam suszyć, wkładając włosy między zęby dyfuzora.Niestety nie uzyskałam efektu jak na filmikach, włosy wyglądały jak zawsze-były proste. W jaki sposób należy je suszyć,alby faktycznie troche sie pokręciły?
  • Mam ochote kupic sobie suszarke Philips Straight, ktora ma niby wygladzac wlosy (ma 2 zamienne koncowki), kosztuje ok 150zl, wogole w "urodzie" jest fajny ranking suszarek. Czy ktoras z was ma jakas "profesjonalna" suszarke, warto ?
  • Jak w temacie. Jest JAKIKOLWIEK sposób na takie połączenie codziennego mycia i suszenia długich włosów, żeby pozostały zdrowe? Nie mogę już na moje patrzeć :( a jeszcze 2 lata temu były takie piękne :(
  • Czesc dziewczyny:) Bardzo prosze o opinie kobietki,ktore posiadaja taka suszarke? Czy sa jakies widoczne efekty? Jesli tak,to jakie.Czy warto sobie tym glowe zawracac,czy kupic jakas zwykla i bedzie to samo ? Byc moze juz bylo o tym na forun,ale jakos kiepsko mi idzie to szukanie. Za podpowiedzi z gory dziekuje:) Pozdrawiam.
  • dziewczyny mam taki problem z moimi dość gęstymi półdługimi włosami. jakie kosmetyki używacie by unieść włosy u nasady?
  • Moje włosy kiepsko się układaja,sa przyklapniete...zastanawiam sie czy suszarka z dyfuzorem moze pomóc,w sensie czy faktycznie włosy po suszeniu są "puszyste" czy to pic na wodę? I tak codziennie suszę włosy,ale nie chce mi sie ich układać na szczotkę... Bardzo proszę o opinie osoby,które uzywają suszarki z dyfuzorem,czy faktycznie podnosi włosy i czy warto?
  • No właśnie. Chyba nie odkryałam Ameryki, że ma to kolosalne znaczenia. Ostatnio wysuszyałam jakąś starą suszarą będąc u znajomych i tragedia- ptasi puch! Moja trochę lepsza, ale z 5 latek ma, więc chciałam kupić coś dobrego, nieelektryzującego, z jonami, niejonami... na co zwrócić uwagę przy zakupie, a może polecicie konkretny model?
  • Nowy rok-nowe postanowienie - w końcu mieć swoje naturalne włosy! Farbuję włosy od ok. 7 lat, od ok 5 katuję je suszarką(i to dosłownie) i od 2 prostownicą. Ostatnio nawet fryzjerka złapała się za głowę mówiąc ,że moje włosy są poprostu okropnie przesuszone. Pamiętam,że mając naturalne były one naprawdę zdrowe!Nie za cienkie nie za grube i .. PROSTE! Czy możliwe jest to,że od zabiegów suszenia,prostowania,farbowania kręca mi się teraz? (dodam jeszcze,że są dosc mocno wycieniowane)...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się