Forum Sport Fitness
ZMIEŃ
      susz

susz

(7 wyników)
    • czy tyje sie od jednego i od drugoego tak samo?;) po ilosc kcal w paczku i 100 gramach suszonych sliwek jest porowywalna... czy na jedno wychodzi jak mam ochote na cos slodkiego (w sensie tycia) czy zjem 2 paczki czy paczke sliwek?
    • Hej, hej, co sadzicie o suszonych owocach? Ja , jak mam ochote na slodkie, to podjadam i pomaga. I chyba sie uzaleznilam:)) Ulubione to banany i papaja. Oczywiscie nie przesadzam z tym, bo kalorie trzeba liczyc. Pa Magda
    • Czy można je stosować w Montignacu? Mają sporo węglowodanów,ale jaki IG? Czym jeszcze można regulowac trawienie (poza otrębami, herbatkami Figura czy błonnikiem w zielonych warzywach?) Pozdrawiam.
    • Witajcie Od tygodnia jestem na montim i mam pare watpliwosci, moze juz byly poruszane ale bede wdzieczna za wszystkie odpowiedzi. 1. jaki jecie chlebek? mi udalo sie znalezc jeden, ktory chyba spelnia wymagania ale nie jestem pewna. Firma Benus, mestemacher fitness plus pelnoziarnisty z siemieniem i otrebami, sklad:rozdrobnione ziarno zytnie, maka zytnia, otreby owsiane, siemie lniane, woda, sol, drozdze. Jak myslicie, moze byc do montiego? btw czy syrop skrobiowy w pumperniklu to cos zlego...
    • Moim ulubionym danie sa platki kukurydziane z mlekiem i na wierzch daje zawsze jogurt owocowy. Czasem jak mnie cos najdzie to robie sobie mala jajeczniczke albo gotowane jajko, do tego zolty ser, albo wafel ryzowy z bialbym serem i dzemem. Ciekawa jestem co jadacie na sniadanie, bo chociaz wieczorem juz marze o moich platkach z mlekiem i jogurtem, to mam ochote troche urozmaicic moje pierwsze danie. Zaznaczam, ze mam troche zawezone pole dzialania, bo jestem na diecie bezglutyno...
    • czy ktoś stosował herbatkę figura ? jeśli tak to z jakimi efektami? słyszałam że jak się ją pije to przemiana materii jest idealna a jak sie ją odstawia to jest fatalnie, jeszcze gorzej niż przed stosowaniem
    • 1.Czy ćwicząc aeroby z ciężarkami na nogach przyspieszam spalanie tłuszczu, czy może lepiej ćwiczyć z ciężarkami na rękach? 2. Co po aerobach jaki posiłek? wysokobiałkowy czy może skoro ćwiczę na wieczór to lepiej już nic po nim nie jeść? 3. Jak ćwiczyć biust by podniósł się trochę do góry ujędrnił a przy tym nie stracił zbyt dużo na wielkości? 4. Są otręby żytnie, pszenne i owsiane, które są najlepsze, biorąc pod uwagę, że się odchudzam? 5. Czy owoce suszone są wskazane dla odchu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się