susz

(9 wyników)
  • Pewnie większość Was ma swoje i problem z głowy - ja niestety totalnie się na grzybach nie znam i nikt z rodzinki nie ma radości ze zbierania więc nie jeździmy...Gdzie kupić żeby cena nie zabiła ;)
  • Właśnie- jak w temacie. Uwielbiam suszona żurawinę- do jogurtu, musli tak sobie jako przegryzkę, kocham po prostu, no ale cena ostatnio zwala mnie z nóg. Znacie mozę jakieś żródło taniej żurawiny- gdzie można najtaniej kupić (dobrą w smaku oczywiscie). Wiem, wiem, w sezonie mozna nazbierac i ususzyć:). Ale tak poza tym...
  • Chodzi mi o suszarki suszące pranie. Kto jaką używa? Jak długo trwa suszenie? Jak ze zużyciem prądu? No i jaki efekt- tzn. czy ubrania są pogniecione czy nie. Pytam ponieważ zaczynam powoli mieć dość wiecznie wiszącego w łazience suszącego sie prania- przy sporej rodzinie jest to niestety nie do unikniecia. Dlatego coraz bardziej kusi mnie taka suszarka.
  • Jakie kupujecie bakalie i gdzie? Uwielbiam fistaszki kupuje w Lidlu. Strasznie lubie pisatację i figi ale dość drogie są. Może macie miejsca gdzie mozna kupic taniej? Pozdrawiam
  • No właśnie co oprócz reklamowanej i drogiej Aktivi reguluje i smakuje? Obecnie jadam jogurty (owocowe w dużych opakowaniach lub naturalne ale wówczas muszę dodać kakao bo inaczej nie przełknę) i dodaję granulki suszonej śliwki. Działa, ale zastanawiam się, że może Aktivia lub inne specyfiki działają skuteczniej. Tylko zaznaczam ma być nie tylko skuteczne ale też smakować.
  • Witam chetnie do was zaglądam i podczytuje:)Swięta już niedługo i stąd moje pytanie o potrawy ktore przygotujecie oczywiście tanie i pyszne.Może zrobimy wspólnie Śiąteczne menu? Poozdrawiam
  • Chyba już mi się nie uda tania naprawa...i będę zmuszona zakupić nową pralkę. Ale jak kupować? Ponoć albo tanią-ale z dobrą opinią, albo bardzo drogą. Przyglądam się takiej: Beko WML 15085 w sklepie internetowym nawet od 712 zł nie ma opóźnionego startu(ale na co to potrzebne?) otwór 30 cm, reszta dość standardowa. Czy ma ktoś taka pralkę? Czy polecacie coś innego-ma być ładowane od przodu, głębokość ok 45 cm. Opinie w necie o tej firmie(choć tureckiej) dość dobre.
  • święta(11)

Mam w tym roku na święta gości.Co przygotować na święta i wigilie, aby było efektownie, tradycyjnie, ale niedrogo tak by starczyło jeszcze na prezenty. Co Wy podajecie dobrego na Wigilie?
  • Myje w zmywarce raz dziennie,wiem ze oszczedza wode ale z pradem nie jestem pewna...Ma funkcje "oszczedna" ale czy to sie tyczy pradu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się