susz

(32 wyniki)
  • wiecie co wpadłam w wielki szał owocowego suszenia normalnie suszę wszystko co mi w ręce wpadnie Ant uwielbia wszelkie owoce w kazdej postaci więc suszarka chodzi prawie nonstop a hitem w tym roku sa wisnie kandyzowane słodkie jak cukierki poprostu przepyszne jesli lubicie suszone owoce (i nie tylko) i zwracacie uwagę by były bez siarki to polecam kupno SUSZARKI do grzybów i owoców
  • Ja do tej pory nigdy, ale teraz takie mrozy, od okien nam wieje, wczoraj po kapieli sie zastanawialam, ale w koncu jakos w kapturze i z pomoca recznikow w miare szybko wyschly. Uzywacie suszary?
  • juz od jakiegos czasu nie ma sloiczkow z suszonymi sliwkanmi Gerbera. pojawily sie jablka ze sliwkami, a teraz to juz nawet i tego nie moge nigdzie znalezc. a moze poszukac w necie?
  • Właśnie, gdzie? Macie jakieś podsufitowe wieszaki na pranie w łazienkach, czy używacie tylko wieszaków stojących? Zastanawiam się jak ten problem rozwiązać w naszym mieszkaniu.
  • Ostatnio kupiłam Oliwii czipsy jabłkowe. WIecie takie jabłuszko pociachane na plasterki i wysuszone. Młoda zajadała się jak szalona no i zastanawiam się nad kupnem ów suszarki spożywczej czy jak to się zwie.... Widziałam wątek był ale za wiele w nim nie wyczytałam więc pozwoliłam sobie drugi ras napisać.... Czy ktoś posiada cudo zwane suszarką do warzyw i owoców?? Jaką firmę polecacie?? Ile czasu suszą się np. jabłka czy truskawki???
  • Ponieważ w domu mam mało miejsca a prania do suszenia całe góry zastanawiam się nad kupnem pralko-suszarki. W tym temacie jestem baaardzo zielona. Czy któraś z was posiada takowe cudo?? Jakie są plusy i minusy ??
  • Moja suszarka się zepsuła i muszę szybko kupić nową. Czy macie jakieś modele, które byście poleciły? Suszę włosy często, w najwyższej temperaturze suszenia. Układam włosy na gładko albo podkręcam. Mam gęste i długie włosy, jeśli to ma znaczenie.
  • Ostatnio daję Małemu jako deserek sliwki z jabłkiem albo same sliwki dodaję do innego deserku, zazwyczaj dzielę deserek na dwie porcję do południa i po południu (około 12-14 jest zupka) bo Paweł od zawsze ma problemy z zaparciami. I od kilku dni robi kupkę nawet pare razy dziennie czego dnie robił od 2 miesiąca życia (lub po szczepieniu kiedy miał rozwolnienie). Zastanawiam się tylko czy tyle tych sliwek można dawac w sumie to nie dużo bo taki słoiczek 80 g to na trzy cztery porcję rozk...
  • Moczka(6)

dziewczyny chcę zrobic pierwszy raz, tym bardziej ,ze tutaj wogole nie wiedza co to :) A ze potrawa pochodzi ze SLąska trzeba sie popisac ;) Macie jakis sprawdzony przepis?
  • Proszę, dajcie jakieś sprawdzone przepisy..będę bardzo wdzięczna :-)
  • Dziewczyny KOchane co Wy robicie zeby Wasze dzieci robily normalna kupke? moj nie je juz 3 dzien kompletnie nic z owocow i warzyw... i dzis sie mega meczyl i wymeczyl 4 bobki kozie, straszne to jest ale nie wiem jak mu pomoc... nie chce nic jesc procz ziemniakow, nie martwilabym sie ale ten stan trwa juz chwile, wczoraj zrobilam racuchy z jabłkami...to pluł nimi, dzis mam zamiar zrobic mu koktajl z owocowy, kupilam tez sloiczki z samymi warzywami , moze tez uda mu sie wcisnac... sama ju...
  • :) Coroczny temat:) Co się u was je? W tym roku planuję zrobi jedną nową potrawę i szukam pomysłu:) Macie 12 potraw?
  • po naszym zatruciu nie mamy wymiotow ale zostala luzna kupa i ten nieszczesny brak apetytu. Doradzcie co podac zeby jej pomoc, kompot z suszonych borowek czy co?? A co z jedzeniem, dzis jest na jogurcie z biszkoptami , zupki niet :(((
  • która ma i jaką, szukam i szukam i nie umiem zdecydowac
  • czyli kupa. Czy to normalne, zeby miala forme bobkow?i byla taka jak troche rozrobiona plastelina?gdzies mi ktos mowil, ze to oznaka alergii, ktos inny, ze nie, no i sama nie wiem, czy trzeba z tym do lekarza ( Hania sie troche meczy z jej zrobieniem, mimo moreli w sloiczku codziennie i picia wody, dalej tez podaje jej piers w dzien i w nocy, poza 2 stalymi posilkami, no i te morelki to 3)?..help.
  • z napinania zwymiotowala......... szokszok szok od jakiegos czasu Blanka ma problem z kupskiem kurcze nie wiem co jest przyczyna co polecacie ??mase rzeczy dzis zastosowalam- kupy brak a mala poplakuje jak nigdy M
  • Czym one się roznią? Jadłam jakies w dodatku do sałatki (u kogos) i nie wiem które :) Teraz chciałąbym kupic.
  • może macie jakiś sprawdzony? kwaśny, na żeberkach? nigdy w życiu nie robiłam jeszcze bigosu
  • W sobotę mały skończył 4 miesiące. Wczoraj dałam mu pierwszą w jego życiu zupkę jarzynową. Jadł aż się uszy trzęsły. Zjadł mniejsze pół słoiczka. Poleciła mi to położna z IMiD ze względu a to iż mały bardzo ulewa. natomiast mamy problem kupy dzisiaj 6 dzień bez. I wszystko już było herbatka na trawienie, czopki glicerynowe, ja piję rumianek i nic. Mały marudny pręży się zastanawiam się czy mu jabłuszka jutro nie wprowadzić. A wy te które karmicie piersią wprowadzacie już coś czy ...
  • pomóżcie dobra radą, od 3 dni ma zatwardzenie, wprowadziłam mu rodzynki, czy to moż ebyć po nich? juz mu nie daję, na wszelki wypadek, podaję surowe jabłko, zero marchwi i ryżu, dałam mu suszoną śliwkę, co jeszcze mogę mu podać? pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się