Forum Sport Fitness
ZMIEŃ
      szkodliwy

szkodliwy

(8 wyników)
    • Na pewno wszyscy wam zawsze powtarzali, ze jedzenie w nocy jest niezdrowe, bo sie po nim tyje. Wszystkie diety i poradniki zalecaja, zeby ostatni posilek jesc o godzinie 18.00. Jak cos zjesz pozniej, to na pewno utyjesz. Ale czy jest to prawda? Polecam lekture artykulow: www.eduskrypt.pl/naukowcy_obalaja_mit_ze_jedzenie_w_nocy_tuczy-info-297.html serwisy.gazeta.pl/nauka/1,34148,3144740.html?skad=rss chetday.com/eatinglate.htm news.bbc.co.uk/2/hi/health/3263249.stm Czyzby ko...
    • Czytalem jakis czas temu, artykul lekarza stwierdzajacego ze ludzie stosujacy na dluzsza mete diete Atkinsa beda cirpiec na chorobe nerek z powodu przeladowania proteinami. Co o tym sadzicie?
    • CZy jest cos o atkinsie w internecie po polsku bo szukalam i znalazlam strony wysylkowe z ksiazkami jak cos jest pliiz o link:)
    • Joggerze, chcialbm cię ostrzec, że stąpasz na niebezpiecznym gruncie. Pomieszales już w głowach tym biednym ludziom... uzywając pseudonaukowego słownictwa sprawileś ze oni wsyztscy uważają , że jestes jakims wielkim dietetykiem... ROBISZ IM KRZYWDE! wierzą ci, stosuja się do twoich porad nie sprawdzając czy są szkodliwe czy nie! Jak możesz im radzić dietę Atkinsa! Radzę wszytskim przeczytać parę książek na temat żywienia, lub pochodzić na wykłady na ten temat. Nie mam zamiaru się...
    • Naczytałam sie na forum mnóstwo rzeczy jak walczyć z grubymi udami, cellulitisem zacznę od diety antyhormonalnej z ćwiczeniami Prosze mi tylko powiedzieć jak to się ma do planowanej ciązy Czy ta dieta nie będzie szkodliwa ? chciałabym zajść w ciąże za 2,3 m-ce Proszę o odpowiedź
    • >> weglowa fobia nakręcona jest przez media przeznaczone dla gospodyń domowych (mam na mysli oczywiscie obawę niektórych ludzi że weglowodany w diecie to cos szkodliwego- ale "cool" jest mówić węgle - choc samo unikanie " wegli" jest bez sensu) >> wszystkie diety odchudzajace maja zasadniczo dwa składniki: 1- silna motywacja 2- ogran iczenie kalorii >> Znany mi osobnik utył na diecie odchudzająacej Kwąsnieskiego 15 kg a schudł 6 kg na pocztek na diecie wysokow...
    • Czy dobry jest chrom organiczny firmy naturell?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się