szkodliwy

(7 wyników)
  • dziewczyny mam pytanie! od jakiegos czasu pije herbate herabapolu III fazy- głównie faze spalanie. zastanawiamsie czy przy ewentualnej ciazy moga one zaszkodzic-zaznaczam ze na opakowaniach nie ma adnotacji ze nie mozna spozywac ich w czasie ciazy lub przy jej planowaniu jak to jest w przypadku figury z senesem... Martwie sie-dzieki za odpowiedz. pozdrawiam- Marta- Mama Aniołka 09.2005 r. (*)
  • Pepperann, mowilas ze wiesz cos na temat lekow przeciwko malarii. Moj lek to Malarone, podobno ma miec najmniej skutkow ubocznych. W sumie musze wziac 16 tabletek, po jednej dziennie (2 dni przed wyjazdem, tydzien wakacji i tydzien po). na ulotce jest napisane zeby skonsultowac z lekarzem w razie ciazy, nic o planowaniu ciazy nie ma. Lariam nie chcialam bo ma duzo skutkow ubocznych. Mieszkam w UK a tu sa trzy leki dostepne, nazwy trzeciego nie pamietam (jakis antybiotyk chyba - po...
  • Czy fakt że mąz pracuje w w kontakcie z olejami, nafta i innymi tego typu środkami moze miec wpływ na jakośc plemniczków???
  • Czy lot samolotem (ok 2,5 godz)w bardzo wczesnej ciazy (ok.1-1,5 tydzien po zaplodnieniu,o ile do niego dojdzie oczywiscie))jest niebezpieczny??Bede wdzieczna za odpowiedz:)
  • Witam, czy we wczesnej ciąży mogę zrobić sobie baleyage? jestem umówiona na 15 kwietnia w salonie fryzjerskim, a w piątek tj.7 kwietnia test pokazał że jestem w ciąży. Napiszcie proszę, może macie sprawdzone informacje na ten temat? Pozdrawiam Aga
  • Kochane,poradzcie! Chciałabym poprawić sobie wygląd dłoni (a jednocześnie samopoczucie)i założyć tipsy żelowe na paznokcie.Czy to jest bezpieczne we wczesnej ciąży? Bardzo Was proszę o rade.Nie chciałabym potem tego bardzo żałować.Pozdrawiam
  • Dziewczyny, jeszcze za wcześnie żeby cokolwiek wiedzieć bo jeżeli zaszłam to dosłaownie kilka dni temu (4-6). Biore leki na zawroty głowy (niezwiązane z ciążą) Betaserc i Vinpoton, wiem że nie mozńa ich brac w ciązy ale czy na razie do testu mogę je brać? Słyszałam różne opinie nawet wśród lekarzy, a są to leki których brania wolałabym nie przerywać jeśli nie jestem jednak w ciązy, oczywiście odstawiłabym je od razu jakbym sie tylko dowiedziała że jestem w ciązy ale teraz...boję s...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się