wnuczka

(3 wyniki)
  • Czesc dziewczyny! Ostatnie rozmowy z moja Mama usiwadomily mi jak bardzo jest ona sama wobec straty swoeje wnuczki a mej coreczki Malgorzatki. Siostry, znajomi po prostu uciekaja od tematu, zbywaja haslami: "Bog tak chcial", "Nie martw sie bedzie dobrze" i nagle uswiadomilam sobie, ze ja mam was, kilku moich przyjaciol ktorzy potrafia rozmawiac na trudne tematy, a babcie pewnie czesto zostaja z tym wszystkim same. I choc duzo z mama rozmawiam, to wiem ze potrzebuje tez wsparcia o...
  • Witam,bo kto jak nie nasze mamy,a babcie naszych dzieci pomagały i pomagają w ciężkich chwilach naszego życia.Należy się im wielki ukłon do ziemi i podziękowanie płynące z serca.Moja mama ,a babcia mego aniołka Bunia wielokrotnie przesiadywała w szpitalu przy łóżeczku,albo wyjechała do Wrocławia ,aby być z moją żoną tam na zmiane w szpitalu.Człowiek docenia to zawsze późno ,ale gdyby nie te BABCIE to byłoby kiepsko: DZIĘKUJE mojej Mamie BABCI BUNIA mego -Mamo dziękuje Adam tata...
  • Histeryczka - to usłyszałam niedawno od brata mojego męża podczas spotkania rodzinnego gdzie poruszony został oczywiście najważniejszy z tematów - choroby.Jak juz wszyscy się wyżalili co komu dolega ktoś stwierdził, że przecież sa biedne dzieci ciężko chore i umierające. Strasznie mnie to zabolało i wkońcu wyszłam i rozpłakałam się. To, że mam zdrową i piękną córeczkę nie znaczy że mam zapomnieć o Jagódce. Żyła tylko godzinkę nikt jej nie poznał. Brat mojego męża nie pojawił się n...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna