03.12.03, 18:24
no i co? powtorze z watku w którym tak dzisiaj zadymiło. no i co? czy nie
miałem racji piszac przed miesiacem i wypominajac ze jesteście TWA takim
towarzystwem które nie toleruje nikogo z zewnatrz, a już szczególnie gdy jest
go zaduzo na f. wszedzie pelno. takim przykladem jest users. Pojawil się
chcial zablysnac, uwaza ze wymyslil zagadki które na forum były od zawsze.
sadzac po postach januszax o wirtualnej piaskownicy i czuka1 o wodzu, usersie
nie masz szans, wroc w cien ogrodu. znowu wkladam kij w mrowisko, ale czy nie
zauwazyliscie ze po mojej ostatniej wizycie forum ozywilo sie, a teraz
poczatek marazmu. gamma zaslaniajac się praca znika a tyle jej tu było,
zjawia się natomiast ciocia_klocia ktorej jet tez nie za wiele, czuk1 znika
udajac chorego, ubott tworzy jakby mniej watkow, januszx dwoi się i troi, mm-
ki tez nie wiele widac a to wszystko dlatego ze pojawila się nowa twarz nie
pasujaca do rodzinnej fotografi. uczestnicy tego forum czas stanac przed
lustrem i popatrzec sobie w gleboko w oczy niech każdy kto przeczyta te
slowa rozwazy je we wlasnej glowie. konflikt usersa z czuk1 a tak to trzeba
nazwac po imieniu potwierdza ze wzajemne glaskanie się i chwalenie to tylko
pozory i potwierdza tez teze o istnieniu TWA.
Obserwuj wątek
    • users1 Re: TWA 03.12.03, 18:42
      O!! znowu przyszło sumienie tego forum?
      Witam Cie obserwatorze zwyczajem naszego zamojskiego forum. Rozpływam się w
      uwielbieniu do Ciebie, a głównie z tego powodu, że raczyłeś wynienić moje imię,
      chociaż wolabym gdybyś mi mówił "usersik" tak tu czasem na mnie wołają.
      Zmartwiłeś mnie trochę że podejrzewasz mnie o rozwalenie tego forum. Mój drogi
      tak tego nie odczuwam, a wymiana zdań z czukiem1 to tylko burza po której jak
      już to kiedyś ktoś tu zauważył powietrze staje się czystrze. Ja czuję się tu
      jak narazie mimo wszystko dobrze, gdyby było inaczej poszedłbym w cień ogrodu
      jak zauważyłeś. Tam rzeczywiście jestem w cieniu bo raczej słucham ucząc sie
      ogrodu, a dużo mniej piszę. Dziwi mnie jednak fakt że zjawiasz sie tak rzadko
      i tylko z krytyką, zdejm mój drogi obserwatorze przyłbicę, stań na udeptanej
      ziemi, pozwole Ci wybrać oręż, a wtedy jeżeli żadna z białogłowych tu obecnych
      nie narzuci chusty roztrzaskam Cię i udowodnie że racji nie masz, choć pozornie
      by sie mogło tak wydawać. Nie jest prawdą, że na FZ następuje marazm. Ja sam
      wiem, a zapewne nie tylko ja, że są dni w których mam więcej czasu, ale również
      są dni gdy go nie mam w ogóle i to że nie odezwę sie przez dzień czy dwa nie
      oznacza, że mnie niema. Zobacz ile jest postów.
      Pozdrawiam W. 155
      • ubott.1 Re: TWA 03.12.03, 20:00
        Jestem z Tobą users i także mam takie zdanie jak Ty !!! Odpiszę dokładniej
        obserwatorowi trochę później bo mam teraz tylko chwilę, a jest też i o mnie
        więc odpowiem dokładniej jakie jest moje zdanie. Tymczasem pa pa
      • mise Re: TWA 04.12.03, 10:49
        Zdaje się, że miesiąc temu to ja atakowalam razem z obserwatorem. I przez cały
        czas było miło, tylko tak jakoś głupio mi było jak przeczytałam wczoraj te
        posty o piaskownicy i zabawkach. Pomyślałam-to jeszcze nie Twoje forum kobieto,
        choćby nie wiem, jak mili byli. No ale cóż, nie od razu Rzym zbudowano.
        Może tamta krytyka Obserwatora wpłynęła na forum konstruktywnie?
        W każdym razie poczuwam się jako białogłowa do rzucenia mu białej chusty. W
        końcu to On utorował mi droge do Was, jakby na to nie patrzeć
    • mm-ka Re: TWA 03.12.03, 23:47
      Przepraszam,a Obserwator to nie lubi mrówek?Tylko kij w mrowiski co jaks czas
      wkłada.Może niech sam troszkę"popracuje"czytaj popisze,jak wiecej osób to
      milej,a ludzie wszędzie sa róznie nie tylko tu na FZ.
      Poadrawiam i zapraszam do czestrzego odwiedzania FZ nie tylko raz na miesiąc.
      M
    • czuk1 Tylko nie TWA ! 04.12.03, 11:41
      obserwatorfz napisała:

> no i co? powtorze z watku w którym tak dzisiaj zadymiło. no i co? czy nie
      > miałem racji piszac przed miesiacem i wypominajac ze jesteście TWA takim
      > towarzystwem które nie toleruje nikogo z zewnatrz, a już szczególnie gdy jest
      > go zaduzo na f. wszedzie pelno. takim przykladem jest users. Pojawil się
      > chcial zablysnac, uwaza ze wymyslil zagadki które na forum były od zawsze.
      > sadzac po postach januszax o wirtualnej piaskownicy i czuka1 o wodzu, usersie
      > nie masz szans, wroc w cien ogrodu. znowu wkladam kij w mrowisko, ale czy nie
      > zauwazyliscie ze po mojej ostatniej wizycie forum ozywilo sie, a teraz
      > poczatek marazmu. gamma zaslaniajac się praca znika a tyle jej tu było,
      > zjawia się natomiast ciocia_klocia ktorej jet tez nie za wiele, czuk1 znika
      > udajac chorego, ubott tworzy jakby mniej watkow, januszx dwoi się i troi, mm-
      > ki tez nie wiele widac a to wszystko dlatego ze pojawila się nowa twarz nie
      > pasujaca do rodzinnej fotografi. uczestnicy tego forum czas stanac przed
      > lustrem i popatrzec sobie w gleboko w oczy niech każdy kto przeczyta te
      > slowa rozwazy je we wlasnej glowie. konflikt usersa z czuk1 a tak to trzeba
      > nazwac po imieniu potwierdza ze wzajemne glaskanie się i chwalenie to tylko
      > pozory i potwierdza tez teze o istnieniu TWA.
    • januszx T olerancja W olność A sertywność 04.12.03, 12:17
      Muszę powiedzieć, że zastanawiałem się czy nie przemilczeć tego wątku... ,
      żeby nie „wywoływać duchów” ale widzę , ze możliwe to nie jest, trzeba
      napisać.
      Obserwator , który pojawił się po miesiącu milczenia jak sam mówi, rzucił kij
      w mrowisko i co udało mu się? Zapewne..., ale tylko w pewnym stopniu.
      O.FZ zarzuca , ze "towarzystwo" nie toleruje na forum pewnych osób. Muszę
      powiedzieć , a jak wiecie Moi Drodzy , jestem tu już czas jakiś , że mam inne
      odczucia...
      Wspominam czasy , gdy na forum pisały właściwie (przedewszystkim) oprócz mnie
      jeszcze dwie osoby Mariusz i Gamma w tym miejscu muszę zauważyć , ze to były
      też bardzo miłe czasy... Mariusz od początku potrafił zaskoczyć nas swoją
      ogromną wiedzą na temat Zamościa, niezwykle ciekawymi opowiastkami z życia.
      Zawsze czytam te posty z dużą przyjemnością
      Gamma, która z przymrużeniem oka podchodziła do wszystkich poruszanych spraw
      doskonale potrafiła się wkomponować w atmosferę na forum , a wręcz ją tworzyć.
      Wpada już od dawna ze swymi niezwykle inteligentnymi tekstami Tytus de zoo,
      potem pojawił się Uboot, który tez bardzo duzo wniósł.
      Kilka dobrych tygodni temu pojawiły się kolejne osoby na forum a ja cieszyłem
      się z każdej duszyczki, jak dziecko!:-))))
      Czy mam Je wymienić ?, jeszcze kogoś pominę...? , może nie napisze
      nickow...wybaczcie
      Ale razem z nowymi osobami , zaczęty pojawiać się nowe tematy i wątki, nowe
      zagadki, nowe punkty widzenia, robiło się jeszcze ciekawiej, weselej etc.
      Obserwator pisze także o konflikcie Mariusza (Czuk1) z Usersem.
      Moim zdaniem Obserwator nie powinien przejmować się tą sprawą , na forum
      Zamość jest miejsce dla Wszystkich , którzy kochają Zamość i okolice , albo
      nawet po prostu „lubią tu wpadać” .
      Jestem przekonany , że nawet jeśli jakieś konflikty były wszystko zostanie
      rozwiązane w duchu wzajemnego zrozumienia i dla Każdego znajdzie się tutaj
      miejsce!
      Uważam , tak jak już kiedyś o tym wspominałem , że nadrzędną zasadą powinna
      być wolność , swoboda wypowiedzi i mam nadzieje , że taka zagości już na stałe
      na forum Zamość.

...........................................................................
      A mottem mogłyby być słowa ( jak już kiedyś pisałem) wybitego filozofa i
      ekonomisty, laureata nagrody Nobla:

W o l n o ś ć

"Stan, w którym człowiek nie jest podporządkowany woli innego człowieka czy
      ludzi . Wolność oznacza stan, do którego człowiek żyjący między bliźnimi może
      się bardzo przybliżyć, ale trudno oczekiwać, że osiągnie go w stopniu
      idealnym. Dlatego głównym zadaniem powinno być minimalizowanie przymusu, nawet
      jeżeli nie można go całkowicie wyeliminować".

Friedrich August von Hayek
    • tytus.de.zoo Re: TWA 04.12.03, 13:32
      Najmocniej przepraszam, że się wtrące ... Mogę? ;)))
      Słuchajcie k... ja nie bardzo kumam o co chodzi z tym towarzystwem adoracji.
      Obserwator chyba jakoś miesza rzeczywistość ze światem wirtualnym. Oczywiście
      na forum mogą zaistnieć jakieś relacje międzyludzkie przypominające
      rzeczywistość, ale nie przesadzajmy. Sama formuła forum nie pozwala na
      tworzenie się zamkniętych kręgów ludzi. Tu każdy może coś napisać, każdy może
      to czytać, pytanie czy to jest czytanie wszystkiego mnie interesuje. Mnie nikt
      nigdy nie zapraszał do pisania na forum, nie czuję się też wyalienowany gdy
      ktoś np. nie odpowie na mój post, nie czuję się też skrępowany gdy chce mi się
      coś napisać. Nie będę czekał na zaproszenia, laury za fajny post, czy ich dużą
      ilość, czy słowa potępienia: ale gówniany post stary napisałeś. Sorry, ale
      międzyludzkie relacje wolę uskuteczniać w knajpie przy winie, a nie na forum.
      Nici sympatii czy antypatii wolę wiązać z ludzmi nie z anonimowymi "nikami". Tu
      oczekuję wymiany poglądów, bo forum to miejsce wymiany poglądów. Nie twórzmy
      alternatywnej wersji rzeczywostości. Czy wy ludzie nie macie znajmowych,
      przyjaciół, wrogów... Rozumiem, że można poprzez swobodną wymianę poglądów
      spotkać "osob-NIKI" myślące podobnie, może kiedyś sie poznamy, które może
      kiedyś się one "spersonalizują" dla nas w świecie realnym i to będzie na pewno
      wielka korzyść. Póki co nie rozumiem koncepcji przewodnictwa na forum,
      konfliktu o prymat, o ilośc założonych wątków. A/ na boga nie bijemy się o
      złotą patelnię! B/ internet nie może, nie powinien zastąpić tych relacji, które
      się dzieją poza monitorami. Chcesz wymieniać poglądy to je wymieniaj, nikt tego
      nie cenzuruje, nikt cie nie będzie zapraszał, ani nikt cie nie będzie
      wypraszał. Taka jest formuła każdego forum. Masz coś ciekawego do powiedzenia
      to mów, na pewno ktoś to przeczyta, komuś sie spodoba, komuś pewnie nie, niech
      cię ocenią po tym co myślisz, nie tylko po tym, że istniejsz.
      • czuk1 Re: TWA 04.12.03, 15:01
        tytus.de.zoo napisał:

> Najmocniej przepraszam, że się wtrące ... Mogę? ;)))
        > Słuchajcie k... ja nie bardzo kumam o co chodzi z tym towarzystwem adoracji.
        > Obserwator chyba jakoś miesza rzeczywistość ze światem wirtualnym. Oczywiście
        > na forum mogą zaistnieć jakieś relacje międzyludzkie przypominające
        > rzeczywistość, ale nie przesadzajmy. Sama formuła forum nie pozwala na
        > tworzenie się zamkniętych kręgów ludzi. Tu każdy może coś napisać, każdy może
        > to czytać, pytanie czy to jest czytanie wszystkiego mnie interesuje. Mnie
        nikt
        > nigdy nie zapraszał do pisania na forum, nie czuję się też wyalienowany gdy
        > ktoś np. nie odpowie na mój post, nie czuję się też skrępowany gdy chce mi
        się
        > coś napisać. Nie będę czekał na zaproszenia, laury za fajny post, czy ich
        dużą
        > ilość, czy słowa potępienia: ale gówniany post stary napisałeś. Sorry, ale
        > międzyludzkie relacje wolę uskuteczniać w knajpie przy winie, a nie na forum.
        > Nici sympatii czy antypatii wolę wiązać z ludzmi nie z anonimowymi "nikami".
        Tu
        >
        > oczekuję wymiany poglądów, bo forum to miejsce wymiany poglądów. Nie twórzmy
        > alternatywnej wersji rzeczywostości. Czy wy ludzie nie macie znajmowych,
        > przyjaciół, wrogów... Rozumiem, że można poprzez swobodną wymianę poglądów
        > spotkać "osob-NIKI" myślące podobnie, może kiedyś sie poznamy, które może
        > kiedyś się one "spersonalizują" dla nas w świecie realnym i to będzie na
        pewno
        > wielka korzyść. Póki co nie rozumiem koncepcji przewodnictwa na forum,
        > konfliktu o prymat, o ilośc założonych wątków. A/ na boga nie bijemy się o
        > złotą patelnię! B/ internet nie może, nie powinien zastąpić tych relacji,
        które
        >
        > się dzieją poza monitorami. Chcesz wymieniać poglądy to je wymieniaj, nikt
        tego
        >
        > nie cenzuruje, nikt cie nie będzie zapraszał, ani nikt cie nie będzie
        > wypraszał. Taka jest formuła każdego forum. Masz coś ciekawego do powiedzenia
        > to mów, na pewno ktoś to przeczyta, komuś sie spodoba, komuś pewnie nie,
        niech
        > cię ocenią po tym co myślisz, nie tylko po tym, że istniejsz.

To jest dobre motto -FORUM TO MIEJSCE WYMIANY POGLĄDÓW. Dla mnie to będzie
        upewnienie potrzeby mojego tu istnienia. pzdr m
        • czuk1 Re: TWA 04.12.03, 15:32
          czuk1 napisał:

> tytus.de.zoo napisał:
          >
          > > Najmocniej przepraszam, że się wtrące ... Mogę? ;)))
          > > Słuchajcie k... ja nie bardzo kumam o co chodzi z tym towarzystwem adoracj
          > i.
          > > Obserwator chyba jakoś miesza rzeczywistość ze światem wirtualnym. Oczywiś
          > cie
          > > na forum mogą zaistnieć jakieś relacje międzyludzkie przypominające
          > > rzeczywistość, ale nie przesadzajmy. Sama formuła forum nie pozwala na
          > > tworzenie się zamkniętych kręgów ludzi. Tu każdy może coś napisać, każdy m
          > oże
          > > to czytać, pytanie czy to jest czytanie wszystkiego mnie interesuje. Mnie
          > nikt
          > > nigdy nie zapraszał do pisania na forum, nie czuję się też wyalienowany gd
          > y
          > > ktoś np. nie odpowie na mój post, nie czuję się też skrępowany gdy chce mi
          >
          > się
          > > coś napisać. Nie będę czekał na zaproszenia, laury za fajny post, czy ich
          > dużą
          > > ilość, czy słowa potępienia: ale gówniany post stary napisałeś. Sorry, ale
          >
          > > międzyludzkie relacje wolę uskuteczniać w knajpie przy winie, a nie na for
          > um.
          > > Nici sympatii czy antypatii wolę wiązać z ludzmi nie z anonimowymi "nikami
          > ".
          > Tu
          > >
          > > oczekuję wymiany poglądów, bo forum to miejsce wymiany poglądów. Nie twórz
          > my
          > > alternatywnej wersji rzeczywostości. Czy wy ludzie nie macie znajmowych,
          > > przyjaciół, wrogów... Rozumiem, że można poprzez swobodną wymianę poglądów
          >
          > > spotkać "osob-NIKI" myślące podobnie, może kiedyś sie poznamy, które może
          > > kiedyś się one "spersonalizują" dla nas w świecie realnym i to będzie na
          > pewno
          > > wielka korzyść. Póki co nie rozumiem koncepcji przewodnictwa na forum,
          > > konfliktu o prymat, o ilośc założonych wątków. A/ na boga nie bijemy się o
          >
          > > złotą patelnię! B/ internet nie może, nie powinien zastąpić tych relacji,
          > które
          > >
          > > się dzieją poza monitorami. Chcesz wymieniać poglądy to je wymieniaj, nikt
          >
          > tego
          > >
          > > nie cenzuruje, nikt cie nie będzie zapraszał, ani nikt cie nie będzie
          > > wypraszał. Taka jest formuła każdego forum. Masz coś ciekawego do powiedze
          > nia
          > > to mów, na pewno ktoś to przeczyta, komuś sie spodoba, komuś pewnie nie,
          > niech
          > > cię ocenią po tym co myślisz, nie tylko po tym, że istniejsz.
          >
          >
          > To jest dobre motto -FORUM TO MIEJSCE WYMIANY POGLĄDÓW. Dla mnie to będzie
          > upewnienie potrzeby mojego tu istnienia. pzdr m

Forum internetowe (też "zamojskie") >>>>>>>>> TO WYMIANA ARGUMENTÓW.{TWA}
          Taki jest postulat Obserwatorki ? Może trzeba więcej watków wymagających
          wymiany pogladów?, a tym samym argumentów? Była by to twórcza uwaga. m
          • januszx Re: TWA 04.12.03, 15:51
            Czuk1 napisał

> Forum internetowe (też "zamojskie") >>>>>>>>> T
            > O WYMIANA ARGUMENTÓW.{TWA}
            > Taki jest postulat Obserwatorki ? Może trzeba więcej watków wymagających
            > wymiany pogladów?, a tym samym argumentów? Była by to twórcza uwaga. m

to wymiana argumentów -jasne!
            Zakładajmy nowe wątki, tematy rozmów , wymieniajmy opinie- to niewątpliwe jest
            ożywcze,wprowadza dynamizm... (jeśli oczywiście mamy na to ochotę)
        • czuk1 Re: TWA 04.12.03, 15:33
          czuk1 napisał:

> tytus.de.zoo napisał:
          >
          > > Najmocniej przepraszam, że się wtrące ... Mogę? ;)))
          > > Słuchajcie k... ja nie bardzo kumam o co chodzi z tym towarzystwem adoracj
          > i.
          > > Obserwator chyba jakoś miesza rzeczywistość ze światem wirtualnym. Oczywiś
          > cie
          > > na forum mogą zaistnieć jakieś relacje międzyludzkie przypominające
          > > rzeczywistość, ale nie przesadzajmy. Sama formuła forum nie pozwala na
          > > tworzenie się zamkniętych kręgów ludzi. Tu każdy może coś napisać, każdy m
          > oże
          > > to czytać, pytanie czy to jest czytanie wszystkiego mnie interesuje. Mnie
          > nikt
          > > nigdy nie zapraszał do pisania na forum, nie czuję się też wyalienowany gd
          > y
          > > ktoś np. nie odpowie na mój post, nie czuję się też skrępowany gdy chce mi
          >
          > się
          > > coś napisać. Nie będę czekał na zaproszenia, laury za fajny post, czy ich
          > dużą
          > > ilość, czy słowa potępienia: ale gówniany post stary napisałeś. Sorry, ale
          >
          > > międzyludzkie relacje wolę uskuteczniać w knajpie przy winie, a nie na for
          > um.
          > > Nici sympatii czy antypatii wolę wiązać z ludzmi nie z anonimowymi "nikami
          > ".
          > Tu
          > >
          > > oczekuję wymiany poglądów, bo forum to miejsce wymiany poglądów. Nie twórz
          > my
          > > alternatywnej wersji rzeczywostości. Czy wy ludzie nie macie znajmowych,
          > > przyjaciół, wrogów... Rozumiem, że można poprzez swobodną wymianę poglądów
          >
          > > spotkać "osob-NIKI" myślące podobnie, może kiedyś sie poznamy, które może
          > > kiedyś się one "spersonalizują" dla nas w świecie realnym i to będzie na
          > pewno
          > > wielka korzyść. Póki co nie rozumiem koncepcji przewodnictwa na forum,
          > > konfliktu o prymat, o ilośc założonych wątków. A/ na boga nie bijemy się o
          >
          > > złotą patelnię! B/ internet nie może, nie powinien zastąpić tych relacji,
          > które
          > >
          > > się dzieją poza monitorami. Chcesz wymieniać poglądy to je wymieniaj, nikt
          >
          > tego
          > >
          > > nie cenzuruje, nikt cie nie będzie zapraszał, ani nikt cie nie będzie
          > > wypraszał. Taka jest formuła każdego forum. Masz coś ciekawego do powiedze
          > nia
          > > to mów, na pewno ktoś to przeczyta, komuś sie spodoba, komuś pewnie nie,
          > niech
          > > cię ocenią po tym co myślisz, nie tylko po tym, że istniejsz.
          >
          >
          > To jest dobre motto -FORUM TO MIEJSCE WYMIANY POGLĄDÓW. Dla mnie to będzie
          > upewnienie potrzeby mojego tu istnienia. pzdr m

Forum internetowe (też "zamojskie") >>>>>>>>> TO WYMIANA ARGUMENTÓW.{TWA}
          Taki jest postulat Obserwatorki ? Może trzeba więcej wątków wymagających
          wymiany pogladów?, a tym samym argumentów? Była by to twórcza uwaga. m
        • januszx Otwartość ! 04.12.03, 15:36
          Zdecydowanie się zgadzam!, to jest "miejsce wymiany poglądów" ,przecież
          tutaj każdy może napisac swoje informacje, opinie, komentarze - dowolne.
          Ja również nie wyobrażam sobie by na forum tworzył się zamknięty krąg ludzi.
          Ale bądźmy dobrej mysli, z pewnością przyjdą Nowi ,
          a Otwartość mozna by dorzucić do tych wszcześniej wymienionych zasad
          Tolerancji, Wolności, Asertywności ale obserwator nie uwzględnił:-))pisząc
          jedynie "TWA" ale TWAO też ładnie nie?
          Cóż, nieprzewidujący gość, ale jak to gość, nie zna warunków, wpadając raz
          na miesiąc, bywaj częsciej Obserwatorze...

pozdrawiam
          j
          • czuk1 Re: Otwartość ! 04.12.03, 15:48
            januszx napisał:

> Zdecydowanie się zgadzam!, to jest "miejsce wymiany poglądów" ,przecież
            > tutaj każdy może napisac swoje informacje, opinie, komentarze - dowolne.
            > Ja również nie wyobrażam sobie by na forum tworzył się zamknięty krąg ludzi.
            > Ale bądźmy dobrej mysli, z pewnością przyjdą Nowi ,
            > a Otwartość mozna by dorzucić do tych wszcześniej wymienionych zasad
            > Tolerancji, Wolności, Asertywności ale obserwator nie uwzględnił:-))pisząc
            > jedynie "TWA" ale TWAO też ładnie nie?
            > Cóż, nieprzewidujący gość, ale jak to gość, nie zna warunków, wpadając raz
            > na miesiąc, bywaj częsciej Obserwatorze...
            >
            > pozdrawiam
            > j

Do miłego Obserwatora - odezwa. Forum jest - TWA OBSERWATORZE !!!! Witamy.
    • czuk1 Re: TWA 04.12.03, 15:43
      obserwatorfz napisała:

> no i co? powtorze z watku w którym tak dzisiaj zadymiło. no i co? czy nie
      > miałem racji piszac przed miesiacem i wypominajac ze jesteście TWA takim
      > towarzystwem które nie toleruje nikogo z zewnatrz, a już szczególnie gdy jest
      > go zaduzo na f. wszedzie pelno. takim przykladem jest users. Pojawil się
      > chcial zablysnac, uwaza ze wymyslil zagadki które na forum były od zawsze.
      > sadzac po postach januszax o wirtualnej piaskownicy i czuka1 o wodzu, usersie
      > nie masz szans, wroc w cien ogrodu. znowu wkladam kij w mrowisko, ale czy nie
      > zauwazyliscie ze po mojej ostatniej wizycie forum ozywilo sie, a teraz
      > poczatek marazmu. gamma zaslaniajac się praca znika a tyle jej tu było,
      > zjawia się natomiast ciocia_klocia ktorej jet tez nie za wiele, czuk1 znika
      > udajac chorego, ubott tworzy jakby mniej watkow, januszx dwoi się i troi, mm-
      > ki tez nie wiele widac a to wszystko dlatego ze pojawila się nowa twarz nie
      > pasujaca do rodzinnej fotografi. uczestnicy tego forum czas stanac przed
      > lustrem i popatrzec sobie w gleboko w oczy niech każdy kto przeczyta te
      > slowa rozwazy je we wlasnej glowie. konflikt usersa z czuk1 a tak to trzeba
      > nazwac po imieniu potwierdza ze wzajemne glaskanie się i chwalenie to tylko
      > pozory i potwierdza tez teze o istnieniu TWA.
      Za mnie wypowiedział się reprezentacyjnie Janusz. Mógłbym też temat międlić.
      Ale po co. Chyba nie było celem obserwatorkifz aby udawadniać nam hermetyczność
      i zaściankowość a także brak tolerancji i kultury. Było by to pozbawione
      sensu i logiki. m
    • ubott.1 No i to, że ..... nie masz racji !!!! 04.12.03, 21:20
      Nie zgadzam się z Twoim zdaniem, o TWA na forum. Nie sądzę by usersik chciał ze
      swymi zagadkami tylko "zabłysnąć" na FZ, Janusz że uważa forum za tylko swoją
      piaskownicę a czuk1 udaje chorego, sam kiedyś napisał, że na wsi będzie miał
      teraz trudniejszy dostęp do netu. Wchodzą tu nie z przymusu tylko z własnej
      woli bo lubią to forum. Postów również jest dużo więcej i trudno je czytać a co
      mówić odpisywać na wszystkie. Piszesz o konflikcie który to ma potwierdzić tezę
      o TWA. Jakoś nie zauważyłem dyskryminacji usersa (lub innej osoby) przez inne
      osoby z forum. A różnica zdań jest, była i będzie. Więc jest ona i u nas. To
      ożywia dyskusję. Lecz zauważyłeś chyba w jak miłej atmosferze bez huligaństwa i
      obrażania się wzajemnie. Nie można także niedocenić wkładu Janusza, gammy,
      czuk1, tytus.de.zoo dla forum zamojskiego. Jak ja wchodziłem na forum te
      właśnie osoby były tylko stale obecne i gdyby nie one to zapewne widząc brak
      rozmówców uciekłbym i ja. Mise też pisze, że jest tu jej miło a weszła później
      (nam zresztą również). A wątek z piaskownicą uważam za nieporozumienie, żart.
      A tak i ja zostałem i starałem się je rozpropagować. Wysyłając między innymi
      dużo linków. Więc tym bardziej mi miło, że już tyle osób odwiedza to forum.
      Czuję w tym też trochę swojej zasługi. Teraz nie ma już potrzeby bym tyle
      postów wysyłał bo jak to wszystko byłoby ogarnąć a i czasu mam teraz mniej. A
      jak pisze też users czas jest albo go nie ma. Ale za to jak miło mi jest
      przyjść do domu włączyć komputer i poczytać sobie posty innych. Mam czas to
      odpisuję. Zgadam się także w całości z tytusem, który pisze że forum nie jest
      TWA bo każdy może tu wejść napisać co mysli, jakie ma zdanie i czekac na
      odpowiedzi. Może też bronić swego zdania lub je zmienić.

Nie uważam również by Twoje jedno wejście przyczyniło sie do ożywienia forum,
      łatwo sobie samemu przypisać taki wpływ. Poruszyłeś jak na razie dwa tematy na
      cały 1 miesiąc (a ile jest ich na FZ od tego czasu) O TWA i gammie jako
      rodzynek forum. Nie jest już gammma rodzynkiem (choć wtedy jeszcze była). Dużo
      pań jest już tutaj u nas z czego się bardzo cieszę. Zauważ ile jest osób co
      nie tylko czytają ale i piszą, wtedy taki obserwator może sobie poczytać. Coś
      się dzieje na forum, nowe tematy sa poruszane, wątki. I to że jest teraz nas
      więcej jest to zasługa tych wszystkich co nie tylko krytykują forum czytając go
      jedynie. Więc i Ty się dołącz by jeszcze więcej nas było a nie chowaj się na
      cały miesiąc. Marazmu także nie zauważyłem na forum tylko to że inne osoby
      teraz się wypowiadają. Raz jedni piszą a inni czytają i tak na zmianę w
      zależności kto kiedy ma czas.
      Moje zdanie na ten temat jest właśnie takie. Zapraszam więc i Ciebie do
      pisania bo jak zauważyłem nie jest Ci zupełnie obojętne forum zamojskie.
      Pozdrawiam wszystkich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka