mummia 03.12.15, 10:01 szukam mieszkania do wynajecia w Geoerlitz , dla rodzny piecioosobowej. Od pierwszego marca zaczynam prace w Goerlitz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znana.jako.ggigus tam stoi masa pustych mieszkan! 03.12.15, 11:43 Fajne miasto, niemiecka czesc piekna, a w polskiej mozna isc na zakupy. Fajnie Ci! Odpowiedz Link
znana.jako.ggigus masz racje 03.12.15, 15:10 wczoraj i dzis znosilam torby zakupow, ale polowa z tego na paczki do Pl. suszonep omidory, nierafinowany cukier ze sklepu azj. (pyszny, pachnie karmelem), no takie towary emigranckie. Bo w Polsce trudno o sklep z zywnoscia azjatycka np, kupno swiezego tofu jest w wielu miastach Polski niemozliwe. Odpowiedz Link
irek200663 Re: mieszkanie do wynajecia w Goerlitz 03.12.15, 22:13 w necie poszukaj ja wynająłem przez portal immobilien wohnung wysłałem pare maili sami oddzwonili i wysyłali oferty .przykładowa 64 m2 dwa pokoje 3 pietro z piwnicą i dostepem do parkowania gesamiete 370 euro Odpowiedz Link
znana.jako.ggigus Re: mieszkanie do wynajecia w Goerlitz 04.12.15, 10:01 przeprowadzam sie do 'Goerlitz Odpowiedz Link
vermieter ładniej jest na wsi w Meckpomm, 04.12.15, 13:40 lasy, jeziora, drogi wysadzane drzewami, sielanka Odpowiedz Link
vermieter ich nie widać, ukrywają się tak, jak inuk ;) 07.12.15, 11:18 pokazują się tylko w tłumie, a tam gęstość zaludnienia mikroskopijna. Odpowiedz Link