Dodaj do ulubionych

Okazuje się, że gramatyka jest bardzo ważna!

20.05.16, 10:11
Przynajmniej gramatyka języka arabskiego jest niezwykle ważna do zbawienia

Kanadyjski profesor i znawca Koranu stwierdził, że większość tłumaczeń jest błędna !

I to jest największą tragedią ludzkości.

A na naszym "Forum o Języku" nie widzę żadnych arabistów !

Ot, co...
Obserwuj wątek
    • kalllka Re: Okazuje się, że gramatyka jest bardzo ważna! 20.05.16, 10:51
      no ale mamy ciebie-inuku.
      / żartobliwie nieco, ale po błędach merytorycznych pana Petru widać ze w Polsce-arabiści to ci co zajmują sie końmi.,/
      • the-great-inuk Re: Okazuje się, że gramatyka jest bardzo ważna! 20.05.16, 11:17
        kalllka napisała:

> no ale mamy ciebie-inuku.
        > / żartobliwie nieco, ale po błędach merytorycznych pana Petru widać ze w Polsc
        > e-arabiści to ci co zajmują sie końmi.,/
        ==========================================

Nu, to spluwamy w dłonie, zakasujemy rękawy i zabieramy się do roboty...

Ot, co...
        • the-great-inuk pasjonaci 20.05.16, 11:34
          Odkryli podstawową bazę wszelkiej sensownej aktywności...

=============================================
          W Szkole "Rhesis" uczą nie tylko profesjonaliści, ale i pasjonaci. Kochamy to, co robimy, i zależy nam, żebyście także Państwo poznali dobrze te języki, które nas zachwyciły.
          =============================================

Ot, co....
          • the-great-inuk Re: pasjonaci 20.05.16, 13:27
            the-great-inuk napisała:

> =============================================
            > W Szkole "Rhesis" uczą nie tylko profesjonaliści, ale i pasjonaci. Kochamy t
            > o, co robimy
            , i zależy nam, żebyście także Państwo poznali dobrze te języki
            > , które nas zachwyciły.
            > =============================================

(...) rotkaeppchen1 21.03.16, 13:52
            Ja nie pracuje ciezko big_grin Moze dlatego, ze moja praca to moje hobby smile (...)

(Skradzione z sąsiedniego foruma...)

Wielka szkoda, że tej niewiasty nie spotkałem kilka dekad wcześniej...

Ot, co...
        • kalllka Re: Okazuje się, że gramatyka jest bardzo ważna! 20.05.16, 12:02
          Ahh, pasjonaci językowi., oferta brzmi wspaniale., a już ichnia summer worksheep to winda do nieba bez błogosławieństwa proroka
          Ale wracając do arabskiego., jak tu sie nauczyć języka gdy nie ma porządnej inspiracji muzycznej? Jedyna znana to sting z desert rose.,
          • the-great-inuk Re: Okazuje się, że gramatyka jest bardzo ważna! 20.05.16, 12:17
            kalllka napisała:

> Ale wracając do arabskiego., jak tu sie nauczyć języka gdy nie ma porządnej in
            > spiracji muzycznej? Jedyna znana to sting z desert rose.,
            =====================================

Co za szczęście, że żyjemy w dobie internetu!

Jedno kliknięcie i nie muszę do pobliskiej biblioteki latać!

Ot, co...
            • kalllka Re: Okazuje się, że gramatyka jest bardzo ważna! 20.05.16, 12:42
              No właśnie, o tym pisze., ile razy ,w kółko, można wąchać pustynna różyczkę ?
              Mnie nie przekonują takie naukowe metody, a starej daty jestem, jak i ty inuku. Myśle sobie ze gramma mogłaby być muzycznie taktowana ., i przyswajana jak w wierszyku w którym:' Flis-Hrabinie podniósł Halkę i zobaczył Straszny dwór'
              • the-great-inuk Re: Okazuje się, że gramatyka jest bardzo ważna! 20.05.16, 13:32
                kalllka napisała:

i przyswajana j
                > ak w wierszyku w którym:' Flis-Hrabinie podniósł Halkę i zobaczył Straszny dwór
                ========================> '

Humor pomaga w przyswajaniu wiedzy.
                • kalllka Re: Okazuje się, że gramatyka jest bardzo ważna! 20.05.16, 14:41
                  Tez tak uważam., tyle ze dobry.
                  A teraz powinnismy porozmawiać o jakości., biorącej sie, mojem zdaniem, z różnorodności humorystycznej.
                  • kalllka Re: Okazuje się, że gramatyka jest bardzo ważna! 20.05.16, 14:43
                    Ja chce gram, a grań mi wychodzi
                    Wąskie gardło nie pozwala przechodzić!
                    / do porządku dziennego/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka