Gość: Qcharz IP: *.kartuzy.sdi.tpnet.pl 15.08.02, 10:13 Weż ty koles spadaj na drzewo i sie nie wpieprzaj do kultury hip hopu jasne magister Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pała Re: Ziomal IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.02, 03:09 Dokładnie!!! Chaciński tyle wie o hip hipie co przeczyta w internecie i w dodatku wszystko się mu pierdoli w głowie. Człowieku, gdzie w tekstach Molesty lub ZIP Składu znalazłeś słowo "ziomal", co najwyżej ziom lub ziomek, a to wcale nie są nowe słowa. Od razu mogłeś napisać że tak w rodzinie do siebie mówicie. Ziomal to mówią W Gibon składzie i ozanacza wyluzowanego zioma, ale to są zajebiści kolesie i do tego baunsowcy (baunsiarze) więc mogą tak mówić. Ziomal=baunsujący ziomek. A ty jesteś sztywny jak zmarźniety balas i dla ciebie to wszystko jedno. Posłuchaj sobie Molesty albo lepiej Liroja i napisz nowe głupoty. Natomiast "ziomala" to rodzaj żeński od zioma. Odpowiedz Link
Gość: HWDZIOMAL Ziomale-ziomki stalina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 22:31 elorap wsadz se w dupe ziomek krzak Odpowiedz Link
Gość: togo Re: Ziomal IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.02, 22:05 "Ziomal","ziomuś" pochodzą z języka wojskowego.Byłem w LWP w połowie lat 80-tych i sam używałem tych słów. Odpowiedz Link
kalor_god Re: Ziomal 20.12.02, 15:36 no ale wiesz.. tych dwóch wyżej to andergrandowcy oni to dopiero są alternatywni, wiesz.. gardza więc takim artykuliwem burzącym ich waskie pojmowanie rzeczywistości. Odpowiedz Link
nowe.slowa Re: Ziomal 24.12.02, 10:22 Pala, bardzo Cie prosze, napisz mi w takim razie: co to znaczy "baunsujacy ziomek". Nie slucham Liroya, wypraszam sobie. ZIP-ow znam, paru osobiscie. Polecam teksty: znajdziesz tam slowo, ktoremu sie tak dziwisz. I jeszcze jedno: co oznacza Twoj pseudonim? Odpowiedz Link
Gość: ja ;) Drabna Uwaga IP: *.chello.pl 11.10.03, 19:47 Elo używamy TYLKO na powitanie, nie na koniec wypowiedzi... Odpowiedz Link
Gość: stary piernik ;) Re: czyżby IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.10.03, 04:22 "Wylansowanie obu tych słów to zasługa Molesty" Bez przesady. Ziomal mówiš do mnie znajomi z dawnych lat - mimo że nie miaszkamy już w tej samej miejscowo�ci. Gadanie na necie w rodzaju Cze�ć XY Cze�ć AB ///.../// gadu-gadu-gadu ///.../// też pochodzisz z PQR to ty mój ziomal jeste�! Yo brachu... I wcale nie chodzi o uczestników kultury HipHopowej z żadnej strony Odpowiedz Link