viking73 14.05.03, 14:38 Co my sieroty bez Ciebie poczniemy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viking73 Słuchaj Kiciorze 14.05.03, 14:51 To może jeszcze spróbuj z jakimiś biurami tłumaczeń nawiazać współpracę. W nich na etat bardzo trudno się zatrudnić, ale na umowy o dzieło to z własnego doświadczenia wiem, że chetnie zlecają. Kokosów (przynajmnie w moim przypadku) może na tym się nie zarobi, ale zawsze coś. Poszukaj dobrze w necie, cała Polska stoi przed Tobą otworem Ja tu w Krakowie obsługuje dwa biura, dużo zleceń mam... z Gliwic, trochę z Rzeszowa. Spróbuj tak, powinno się udać. Trzymaj się! Odpowiedz Link
kicior99 Re: Słuchaj Kiciorze 14.05.03, 14:54 hmmm ale totalnie wali mi sie zdrowie. z godziny na godzine. Proponuje przeniesc te dyskusje na maila. Po 18.00 skasuje ten watek Odpowiedz Link
aankaa Re: Słuchaj Kiciorze 14.05.03, 15:44 kicior99 napisał: > hmmm ale totalnie wali mi sie zdrowie. z godziny na godzine. zacznij patrzeć "z uśmiechem" w przyszłość. W takim tempie jedynie "uleczalne" choroby działają. Masz @ na wp. Odpowiedz Link