kira15 26.08.03, 15:30 Witam czy ktos moze mi podpowiedziec na jakie strony moge wejsc, zeby sprobowac znalezc towarzystwo na podroz do Ameryki Pd ( Ewador ). W Gazecie jakos ostatnio trudno o wyruszajacych w tamte strony pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kambodja Re: poszukiwanie podroznika 26.08.03, 16:01 Spróbuj na: www.travelbit.pl/glowna.htm thorntree.lonelyplanet.com/categories.cfm?catid=22 Powodzenia ! Odpowiedz Link
kira15 Re: poszukiwanie podroznika 29.08.03, 09:13 wielkie dzieki za adres. Jest tam nawet watek Ameryka Pd. Szkoda, ze u nas wszyscy tacy malo zorganizowani w grupy. Mysle, ze gdzies w innym miejscu Polski ktos jak ja planuje sobie podroz. pozdrowienia jakby komus jeszcze cos wpadlo do glowy, to bede wdzieczna Odpowiedz Link
krafla Re: poszukiwanie podroznika 29.08.03, 14:22 jezeli nie ma wiekszych ograniczen jezykowych to proponuje forum lonely planet. Na www.lonelyplanet.com wejdz w thorn tree. To najwieksze forum podroznicze na swiecie i rowniez tam mozesz poszukac kogos ktow tym samym czasie co ty bedzie w Ekwadorze. A taj przy okazji - bylam w Ekwadorze wiec jesli chcesz jakis informacji to sluze pomoca. Odpowiedz Link
kira15 Re: poszukiwanie podroznika 03.09.03, 08:01 Wielkie dzieki. Pamietam o Lonely Planet, ale chcialam wybrac sie z kims z Polski. Chyba nastawie sie, ze spotkam jakas podrozniczke na miejscu i jak nam bedzie po drodze, to polaczymy sily i ciekawosc. Mam jedno wielkie pytanie o...Wyspy Galapagos. Jakie ostatnio byly ceny do przybytku zolwiowo - iguanowego? Aha- jakie miejsce polecasz w Quito na nocleg? dzieki za odzew i salutaciones Odpowiedz Link
krafla Re: poszukiwanie podroznika 03.09.03, 14:52 Kira, zdaje sie rownoczesnie wymieniamy sie informacjami na dwoch roznych forach. Moze latwiej bedzie jednak na jednym - sugeruje travelbit. Galapagos - przelot 380 USD w dwie strony. Rejs czterodniowy od 600 USD w gore w zaleznosci od lodzi. Tygodniowy - od 800 USD. To sa dolne ceny na najtanszych lodziach, zazwyczaj oznacza to podobno podle jedzenie i brak slodkiej wody do mycia. Na travelbicie podalam swoj adres prywatny. Pisz jak masz pytania. Odpowiedz Link