Peg Perego Si - raz jeszcze 
marcia19 06.10.10, 08:14 Odpowiedz
Witam!
Decyzja zapadła - kupuję Si i sprzedaję Cybexa Callisto (szkoda mi go bo ma dopiero miesiąc i jest naprawdę super, ale jestem za niska do tego wózia sad).
Może użytkowniczki mogły by mi jeszcze podać jaka jest rzeczywista powierzchnia do spania?
Moja córcia ma 21miesięcy, ale należy raczej do drobnych dzieci (80cm wzrostu i 9kg), więc myślicie że będzie ok?
Proszę doradźcie mi jeszcze w kwiestii koloru - baardzo podoba mi sie z kolekcji 2011 Fantasy Beige, ale nie jest dostępny narazie

Zastanawiam się więc nad Noir (czarny), ale boję się, że będzie zbyt ponury

Chociaż miałam już Concorda Neo w kolorze Bamboo - też był czarny, ale miał jednak dodatek beżu. Zielony odpada ... A do czerwonego to w sumie nie jestem przekonana
Re: Peg Perego Si - raz jeszcze 
agness131f 08.10.10, 17:30 Odpowiedz
wysokosć oparcia to ok.49cm
szerokosc siedziska to ok.30cm
głębokość siedziska to ok.22 cm
głębokośc siedziska z rozłożonym podnóżkiem to ok.40cm
Moja mała ma podobne gabaryty do twojej córeczki i mam wrażenie, że jest obszerne dla niej to siedzisko..naprawdę sporo miejsca jest, przy czym naprawdę zgrabny wózek, sprytny i świetnie się sprawuje.Polecam
marcia19 09.10.10, 08:10 Odpowiedz
Dziękuję Ci serdecznie za odpowiedź, bo już myślałam, że nikt się nie odezwie

Niestety narazie się załamałam,bo nigdzie nie ma tych wózków dostępnych sad
A jak są to tylko w kolorze Java i Tropical sad((
Javy nie widziałam na żywo, a pomarańczowego napewno nie chcę.
Pozostało mi czekać na nową dostawę, tylko też w sumie nie wiadomo kiedy ona będzie - w sklepach internetowych twierdzą, że po 15-stym października, natomiast importer powiedział, że dopiero do końca listopada...
Ciekawa również jestem jaka będzie cena Si z kolekcji 2011
milenka_net 09.10.10, 12:45 Odpowiedz
Witam
Własnie przed chwilą zakupiłam ten wózek , kolor Java, marzył mi sie black step no ale rzeczywiście nie ma juz tych kolorów sad a ja nie mogę czekać kilka tygodni
Wózek ma przyjść we wtorek , zobaczymy.
W sklepie internetowym bodajże tosia, czy cos takiego widziałam że jeszcze dostępny jest kiwi - zielony.
marcia19 09.10.10, 19:31 Odpowiedz
milenka_net napisała:
> Witam
> Własnie przed chwilą zakupiłam ten wózek , kolor Java, marzył mi sie black step
> no ale rzeczywiście nie ma juz tych kolorów sad a ja nie mogę czekać kilka tygo
> dni
> Wózek ma przyjść we wtorek , zobaczymy.
> W sklepie internetowym bodajże tosia, czy cos takiego widziałam że jeszcze dost
> ępny jest kiwi - zielony.
>
Nie wiem jak ten Java będzie wyglądał w rzeczywistości - jak dostaniesz wózio to podeślij na forum foteczki

Będę wdzięczna!!!