Dodaj do ulubionych

Byłam w sklepie i...

12.02.11, 14:49
...i zwariowałam, wybór ogromny, mieli nawet graco symbio, który mnie lekko rozczarował wielkością siedziska. W volo się zakochałam po prostu, nie wiedziałam za co mam się łapać hehe.
Jezu dziewczyny ja muszę tam pracować, bo nie wytrzymam wink
Obserwuj wątek
    • mama1dawidka Re: Byłam w sklepie i... 12.02.11, 15:20
      wiem co czujesz smile
      mi kiedys pinik dala namiary do duzego sklepu z wozkami i tam sa od stokke bugaboo do peg perego uwielbiam ten sklep smile tylko wygrac w totolotka i bym wiekszosc tam wózków wykupila smile i tez jak tam ide to jak z buszu wszystko musze dotknac bynajmniej troche pojezdzic i w ogóle
      • simimi Re: Byłam w sklepie i... 19.04.11, 21:42
        Pamiętam jak kiedyś Pinik zaczęła pracę w sklepie z wózkami jaka była szczęśliwa smile
    • pomilak1 Re: Byłam w sklepie i... 12.02.11, 16:45
      Ale wybrałaś coś czy nie? :p mnie ogarnął szok jak zobaczyłam Joolz'a w sklepie big_grin od razu sprawdziłam czy mu się tak te przednie kółka uginają tongue_out
      co do symbio to uważam że ma zbliżone siedzisko do tego mniejszego od buzz'a.
      • sylki Re: Byłam w sklepie i... 12.02.11, 17:01
        wybrałam kolor tapicerki i koła do Teutoni tongue_out i już wiem, że kocham ten wózek big_grin
        byłam w szoku jak go podniosłam.
        Joolza też widziałam smile

Co dp symbio, to sie zgadzam z tobą smile
        Na zdjęciach wygląda o wiele lepiej (na większy)
        • twitti Re: Byłam w sklepie i... 12.02.11, 17:32
          A gdzie taki wspaniale wyposazony sklep? ja to juz lapie sie na tym ze zaczynam myslec o zminie pipismile ale nie mam kasysad wiec tylko poogladac moge.
          • sylki Re: Byłam w sklepie i... 12.02.11, 17:50
            W Szczecinie - Oleńka wink
            aż w szoku byłam, jeszcze niedawno nie mieli aż takiego wyboru, a tu proszę miłe zaskoczenie big_grin sprzedawcy rozeznani, zwłaszcza jeden, ale brakuje tam kobiety wink (od wózków ;P)
            • szawra Re: Byłam w sklepie i... 12.02.11, 19:23
              O wow, a w której Oleńce. Na Powstańców Wlkp. czy Małopolskiej? Jakoś nigdy tam nie byłam.
              A tak a propos pierwszego postu, to mój mąż mówi, ż e powinnam pracowć w sklepie z wózkami. Czułabym się tam jak w niebie.
              • pomilak1 Re: Byłam w sklepie i... 12.02.11, 19:27
                szawra mój M też tak mówi tongue_out jestem ciekawa gdzie na śląsku jest taki sklep smile byłam ostatnio w będzinie na partyzantów i w sumie też fajne wózki mieli ale tak dziwnie poukładane tongue_out ale nawet navingtona mieli smile
              • sylki Re: Byłam w sklepie i... 12.02.11, 19:30
                Na Powstańców, za Biedronka. Oni od jakiegos czasu maja 2 pietra i to drugie jest teraz zawalone wózkami smile
                • trawaa Re: Byłam w sklepie i... 12.02.11, 21:05
                  świetny pomysł z tymi wózkami na 2. piętrze dla osoby z dzieckiem w wózku...
                  • sylki Re: Byłam w sklepie i... 12.02.11, 21:07
                    no to im nie wyszło wink
                  • sylki Re: Byłam w sklepie i... 12.02.11, 23:41
                    trawaa napisała:

> świetny pomysł z tymi wózkami na 2. piętrze dla osoby z dzieckiem w wózku...

a zapomniałam, że oni wózek wnoszą tongue_out wystarczy poprosić big_grin
                • szawra Re: Byłam w sklepie i... 12.02.11, 23:37
                  O Boże, muszę tam pojechać!
          • mama1dawidka Re: Byłam w sklepie i... 12.02.11, 17:58
            twitti napisała:

> A gdzie taki wspaniale wyposazony sklep? ja to juz lapie sie na tym ze zaczynam
            > myslec o zminie pipismile ale nie mam kasysad wiec tylko poogladac moge.

w kolonii w niemczech :p
            • didis Re: Byłam w sklepie i... 12.02.11, 21:03
              Łee... no ja czasem też mam ochotę tak popracować... Ale zdecydowanie wolę wybierać, a osoby w sklepach zazwyczaj są mało kompetentne.
              Sylki Ty teutonie kupujesz? Po co? Masz bugaboobig_grin
              • sylki Re: Byłam w sklepie i... 12.02.11, 21:08
                no mam ale czuję niedosyt wink
                • ilhenny Re: Byłam w sklepie i... 13.02.11, 00:40
                  ja poproszę sylki zdjęcia i nie będę jej wpuszczał do siebie smile
                  jak byście wsadziły do magazynu i z magazynu 30 wózków dziennie, plus foteliki, mebelki, to po tygodniu odechciałoby się pracy w sklepie z wózkami
                  oczywiście o nabuzowanych hormonami mamach i mądrzejszych teściowych nie wspomnę, naprawdę to mało fajna praca, ja ostatnio zrobiłem 6 miesięcy urlopu bo już mi nerwy puszczały, zostawiłem sobie tylko foteliki i ekskluzywną klientelę
                  każda wózkomaniaczka powinna pojechać do Koloni na targi, zapewniam was że jest to lepsze niż wyjazd nad morze lub w góry, jeszcze nigdy nie przeszedłem wszystkich stoisk a targi są tydzień
                  • sylki Re: Byłam w sklepie i... 13.02.11, 01:11
                    ilhenny napisał:

> ja poproszę sylki zdjęcia i nie będę jej wpuszczał do siebie smile

Jak to, mnie nie będziesz wpuszczał, no jak tak?

> jak byście wsadziły do magazynu i z magazynu 30 wózków dziennie, plus foteliki,
                    > meelki, to po tygodniu odechciałoby się pracy w sklepie z wózkami

eee to akurat lubię robić i uwierz, że miałam hmmm mniej przyjemną pracę niż ta

> oczywiście o nabuzowanych hormonami mamach i mądrzejszych teściowych nie wspomn
                    > ę,

Tu się zgodzę, ale czasami naprawdę sprzedawca gówno wie, ale tego nie mogę powiedzieć akurat o panach pracujących w Oleńce

naprawdę to mało fajna praca, ja ostatnio zrobiłem 6 miesięcy urlopu bo już
                    > mi nerwy puszczały, zostawiłem sobie tylko foteliki i ekskluzywną klientelę

W każdej pracy czasami jest ciężko i nerwy puszczają, zwłaszcza w takiej z klientami

> każda wózkomaniaczka powinna pojechać do Koloni na targi, zapewniam was że jest
                    > to lepsze niż wyjazd nad morze lub w góry, jeszcze nigdy nie przeszedłem wszys
                    > tkich stoisk a targi są tydzień

gdybym tylko wiedziała gdzie i kiedy są i akurat miałabym na to kasę, to z wielką chęcią bym pojechała
                  • sylki Re: Byłam w sklepie i... 13.02.11, 01:17
                    aaa i jeszcze jedno

Co sobie myśli sprzedawca, gdy widzi taką laskę jak ja czy inne dziewczyny, które wózki po prostu kochają wink?
                    Pewnie o kolejna wariatka przyszła pomacać ;P
                    • ilhenny Re: Byłam w sklepie i... 13.02.11, 09:45
                      ja wtedy mówię ależ Pani wie więcej niż ja i ją zostawiam ( wtedy jest dowartościowana a ja mam spokój) i jak przychodzi powiedzmy po smoczek to jej pokazuję jakąś nowość, 99% klientek kojarzę, może nie koniecznie czym wszystkie jeżdżą, ale przynajmniej z jakiej półki
                    • thea19 Re: Byłam w sklepie i... 13.02.11, 11:00
                      to juz pod fetyszyzm podchodzi big_grin
                      • sylki Re: Byłam w sklepie i... 13.02.11, 11:05
                        thea19 napisała:

> to juz pod fetyszyzm podchodzi big_grin

chyna masz racje, ale to zboczenie mi sie podoba
                        • pomilak1 Re: Byłam w sklepie i... 13.02.11, 11:57
                          ja bym na takie targi z chęcią pojechała smile gdzie dokładnie się to odbywa? może namówię M na zwiedzanie Kolonii w pewien ciepły weekend tongue_out
                          • ilhenny Re: Byłam w sklepie i... 13.02.11, 14:23
                            nie jest to ciepły okres chociaż nie jest to i zima
                            w październiku albo listopadzie są targi w Koloni
                            w lutym Walencja za Chwilę Brno jeszcze dwa razy Moskwa
                            o targach w Chinach nie piszę bo to już zabójczy koszt
                            jednak Kolonia to najważniejsza impreza branży dzieciowej są wszyscy i pokazują premiery
                            czasami nie można wejść na stoisko, albo premiery są za zamkniętymi drzwiami na imienne zaproszenia
                            a i dobrze zabrać z sobą dużo wizytówek
                            a w ostatni dzień wielu wystawców rozdaje towar bo nie opłaca się płacić za bagaż lotniczy
                            • sylki Re: Byłam w sklepie i... 13.02.11, 14:33
                              O to może bym się wybrała big_grin
                              • agnes_nyc Re: Byłam w sklepie i... 13.02.11, 15:35
                                W warszawie beda w marcu targi na bank bedzie BJ ,fisher price itd

w poniedzialek tzn. jutro bede znala szczegoly chyba 19 marca jak dobrze kojarze
                                • ilhenny Re: Byłam w sklepie i... 13.02.11, 16:00
                                  polskie imprezy nie są gorsze ale nigdy nie będzie tak spektakularne jak Kolonia
                                  zobaczcie co i ile tego było www.kindundjugend.com/
                                  • sylki Re: Byłam w sklepie i... 13.02.11, 16:04
                                    ze Szczecina do Koloni mam szybciej, lepsza droge niz do Wawki smile
                                  • tygisek Re: Byłam w sklepie i... 13.02.11, 16:15
                                    targi te odbeda sie w tym roku w dniach 15-18 wrzesnia, wiec szansa, ze zwiedzanie Koln polaczone ze zwiedzaniem targow zalapie sie na ladna pogode, taka w sam raz do zwiedzania wink
                                    • pomilak1 Re: Byłam w sklepie i... 13.02.11, 19:54
                                      ło jaaa!i jeszcze bym miała okazję wózek dostać??? big_grin to ja juz teraz M zacznę namawiać big_grin no z Katowic trochę km jest ale co tam tongue_out
                                      • saras-wati Re: Byłam w sklepie i... 13.02.11, 20:08
                                        ej, to może i ja pojadę? albo przywieźcie mi coś, a ja zaopiekuję się Waszymi dziaciakami pod nieobecnośćsmile
                                        • mama1dawidka pomilak 13.02.11, 21:19
                                          z katowic to wizzaira masz smile jak szybko zabukujesz to wycieczka az taka droga nie bedzie
                            • mama1dawidka 15.09.-18.09. Kind + Jugend* 13.02.11, 21:17
                              messa Koln smile
                              to moze spotkanie? wink
                              ja napewno pójde tylko ze ja do tej mesy to mam 10 minut.....
                  • mama1dawidka Re: Byłam w sklepie i... 13.02.11, 21:13
                    > każda wózkomaniaczka powinna pojechać do Koloni na targi, zapewniam was że jest
                    > to lepsze niż wyjazd nad morze lub w góry, jeszcze nigdy nie przeszedłem wszys
                    > tkich stoisk a targi są tydzień
                    no pieknosci smile
                    tez tam byłam i w tm roku tez pójde!!!
      • juliaimama2 Re: Byłam w sklepie i... 19.04.11, 18:58
        Tak, w Joolz, uginają się te kółka smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka