sylki 12.02.11, 14:49 ...i zwariowałam, wybór ogromny, mieli nawet graco symbio, który mnie lekko rozczarował wielkością siedziska. W volo się zakochałam po prostu, nie wiedziałam za co mam się łapać hehe. Jezu dziewczyny ja muszę tam pracować, bo nie wytrzymam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama1dawidka Re: Byłam w sklepie i... 12.02.11, 15:20 wiem co czujesz mi kiedys pinik dala namiary do duzego sklepu z wozkami i tam sa od stokke bugaboo do peg perego uwielbiam ten sklep tylko wygrac w totolotka i bym wiekszosc tam wózków wykupila i tez jak tam ide to jak z buszu wszystko musze dotknac bynajmniej troche pojezdzic i w ogóle Odpowiedz Link
simimi Re: Byłam w sklepie i... 19.04.11, 21:42 Pamiętam jak kiedyś Pinik zaczęła pracę w sklepie z wózkami jaka była szczęśliwa Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Byłam w sklepie i... 12.02.11, 16:45 Ale wybrałaś coś czy nie? :p mnie ogarnął szok jak zobaczyłam Joolz'a w sklepie od razu sprawdziłam czy mu się tak te przednie kółka uginają co do symbio to uważam że ma zbliżone siedzisko do tego mniejszego od buzz'a. Odpowiedz Link
sylki Re: Byłam w sklepie i... 12.02.11, 17:01 wybrałam kolor tapicerki i koła do Teutoni i już wiem, że kocham ten wózek byłam w szoku jak go podniosłam. Joolza też widziałam Co dp symbio, to sie zgadzam z tobą Na zdjęciach wygląda o wiele lepiej (na większy) Odpowiedz Link
twitti Re: Byłam w sklepie i... 12.02.11, 17:32 A gdzie taki wspaniale wyposazony sklep? ja to juz lapie sie na tym ze zaczynam myslec o zminie pipi ale nie mam kasy wiec tylko poogladac moge. Odpowiedz Link
sylki Re: Byłam w sklepie i... 12.02.11, 17:50 W Szczecinie - Oleńka aż w szoku byłam, jeszcze niedawno nie mieli aż takiego wyboru, a tu proszę miłe zaskoczenie sprzedawcy rozeznani, zwłaszcza jeden, ale brakuje tam kobiety (od wózków ;P) Odpowiedz Link
szawra Re: Byłam w sklepie i... 12.02.11, 19:23 O wow, a w której Oleńce. Na Powstańców Wlkp. czy Małopolskiej? Jakoś nigdy tam nie byłam. A tak a propos pierwszego postu, to mój mąż mówi, ż e powinnam pracowć w sklepie z wózkami. Czułabym się tam jak w niebie. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Byłam w sklepie i... 12.02.11, 19:27 szawra mój M też tak mówi jestem ciekawa gdzie na śląsku jest taki sklep byłam ostatnio w będzinie na partyzantów i w sumie też fajne wózki mieli ale tak dziwnie poukładane ale nawet navingtona mieli Odpowiedz Link
sylki Re: Byłam w sklepie i... 12.02.11, 19:30 Na Powstańców, za Biedronka. Oni od jakiegos czasu maja 2 pietra i to drugie jest teraz zawalone wózkami Odpowiedz Link
trawaa Re: Byłam w sklepie i... 12.02.11, 21:05 świetny pomysł z tymi wózkami na 2. piętrze dla osoby z dzieckiem w wózku... Odpowiedz Link
sylki Re: Byłam w sklepie i... 12.02.11, 23:41 trawaa napisała: > świetny pomysł z tymi wózkami na 2. piętrze dla osoby z dzieckiem w wózku... a zapomniałam, że oni wózek wnoszą wystarczy poprosić Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Byłam w sklepie i... 12.02.11, 17:58 twitti napisała: > A gdzie taki wspaniale wyposazony sklep? ja to juz lapie sie na tym ze zaczynam > myslec o zminie pipi ale nie mam kasy wiec tylko poogladac moge. w kolonii w niemczech :p Odpowiedz Link
didis Re: Byłam w sklepie i... 12.02.11, 21:03 Łee... no ja czasem też mam ochotę tak popracować... Ale zdecydowanie wolę wybierać, a osoby w sklepach zazwyczaj są mało kompetentne. Sylki Ty teutonie kupujesz? Po co? Masz bugaboo Odpowiedz Link
ilhenny Re: Byłam w sklepie i... 13.02.11, 00:40 ja poproszę sylki zdjęcia i nie będę jej wpuszczał do siebie jak byście wsadziły do magazynu i z magazynu 30 wózków dziennie, plus foteliki, mebelki, to po tygodniu odechciałoby się pracy w sklepie z wózkami oczywiście o nabuzowanych hormonami mamach i mądrzejszych teściowych nie wspomnę, naprawdę to mało fajna praca, ja ostatnio zrobiłem 6 miesięcy urlopu bo już mi nerwy puszczały, zostawiłem sobie tylko foteliki i ekskluzywną klientelę każda wózkomaniaczka powinna pojechać do Koloni na targi, zapewniam was że jest to lepsze niż wyjazd nad morze lub w góry, jeszcze nigdy nie przeszedłem wszystkich stoisk a targi są tydzień Odpowiedz Link
sylki Re: Byłam w sklepie i... 13.02.11, 01:11 ilhenny napisał: > ja poproszę sylki zdjęcia i nie będę jej wpuszczał do siebie Jak to, mnie nie będziesz wpuszczał, no jak tak? > jak byście wsadziły do magazynu i z magazynu 30 wózków dziennie, plus foteliki, > meelki, to po tygodniu odechciałoby się pracy w sklepie z wózkami eee to akurat lubię robić i uwierz, że miałam hmmm mniej przyjemną pracę niż ta > oczywiście o nabuzowanych hormonami mamach i mądrzejszych teściowych nie wspomn > ę, Tu się zgodzę, ale czasami naprawdę sprzedawca gówno wie, ale tego nie mogę powiedzieć akurat o panach pracujących w Oleńce naprawdę to mało fajna praca, ja ostatnio zrobiłem 6 miesięcy urlopu bo już > mi nerwy puszczały, zostawiłem sobie tylko foteliki i ekskluzywną klientelę W każdej pracy czasami jest ciężko i nerwy puszczają, zwłaszcza w takiej z klientami > każda wózkomaniaczka powinna pojechać do Koloni na targi, zapewniam was że jest > to lepsze niż wyjazd nad morze lub w góry, jeszcze nigdy nie przeszedłem wszys > tkich stoisk a targi są tydzień gdybym tylko wiedziała gdzie i kiedy są i akurat miałabym na to kasę, to z wielką chęcią bym pojechała Odpowiedz Link
sylki Re: Byłam w sklepie i... 13.02.11, 01:17 aaa i jeszcze jedno Co sobie myśli sprzedawca, gdy widzi taką laskę jak ja czy inne dziewczyny, które wózki po prostu kochają ? Pewnie o kolejna wariatka przyszła pomacać ;P Odpowiedz Link
ilhenny Re: Byłam w sklepie i... 13.02.11, 09:45 ja wtedy mówię ależ Pani wie więcej niż ja i ją zostawiam ( wtedy jest dowartościowana a ja mam spokój) i jak przychodzi powiedzmy po smoczek to jej pokazuję jakąś nowość, 99% klientek kojarzę, może nie koniecznie czym wszystkie jeżdżą, ale przynajmniej z jakiej półki Odpowiedz Link
sylki Re: Byłam w sklepie i... 13.02.11, 11:05 thea19 napisała: > to juz pod fetyszyzm podchodzi chyna masz racje, ale to zboczenie mi sie podoba Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Byłam w sklepie i... 13.02.11, 11:57 ja bym na takie targi z chęcią pojechała gdzie dokładnie się to odbywa? może namówię M na zwiedzanie Kolonii w pewien ciepły weekend Odpowiedz Link
ilhenny Re: Byłam w sklepie i... 13.02.11, 14:23 nie jest to ciepły okres chociaż nie jest to i zima w październiku albo listopadzie są targi w Koloni w lutym Walencja za Chwilę Brno jeszcze dwa razy Moskwa o targach w Chinach nie piszę bo to już zabójczy koszt jednak Kolonia to najważniejsza impreza branży dzieciowej są wszyscy i pokazują premiery czasami nie można wejść na stoisko, albo premiery są za zamkniętymi drzwiami na imienne zaproszenia a i dobrze zabrać z sobą dużo wizytówek a w ostatni dzień wielu wystawców rozdaje towar bo nie opłaca się płacić za bagaż lotniczy Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Byłam w sklepie i... 13.02.11, 15:35 W warszawie beda w marcu targi na bank bedzie BJ ,fisher price itd w poniedzialek tzn. jutro bede znala szczegoly chyba 19 marca jak dobrze kojarze Odpowiedz Link
ilhenny Re: Byłam w sklepie i... 13.02.11, 16:00 polskie imprezy nie są gorsze ale nigdy nie będzie tak spektakularne jak Kolonia zobaczcie co i ile tego było www.kindundjugend.com/ Odpowiedz Link
sylki Re: Byłam w sklepie i... 13.02.11, 16:04 ze Szczecina do Koloni mam szybciej, lepsza droge niz do Wawki Odpowiedz Link
tygisek Re: Byłam w sklepie i... 13.02.11, 16:15 targi te odbeda sie w tym roku w dniach 15-18 wrzesnia, wiec szansa, ze zwiedzanie Koln polaczone ze zwiedzaniem targow zalapie sie na ladna pogode, taka w sam raz do zwiedzania Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Byłam w sklepie i... 13.02.11, 19:54 ło jaaa!i jeszcze bym miała okazję wózek dostać??? to ja juz teraz M zacznę namawiać no z Katowic trochę km jest ale co tam Odpowiedz Link
saras-wati Re: Byłam w sklepie i... 13.02.11, 20:08 ej, to może i ja pojadę? albo przywieźcie mi coś, a ja zaopiekuję się Waszymi dziaciakami pod nieobecność Odpowiedz Link
mama1dawidka pomilak 13.02.11, 21:19 z katowic to wizzaira masz jak szybko zabukujesz to wycieczka az taka droga nie bedzie Odpowiedz Link
mama1dawidka 15.09.-18.09. Kind + Jugend* 13.02.11, 21:17 messa Koln to moze spotkanie? ja napewno pójde tylko ze ja do tej mesy to mam 10 minut..... Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Byłam w sklepie i... 13.02.11, 21:13 > każda wózkomaniaczka powinna pojechać do Koloni na targi, zapewniam was że jest > to lepsze niż wyjazd nad morze lub w góry, jeszcze nigdy nie przeszedłem wszys > tkich stoisk a targi są tydzień no pieknosci tez tam byłam i w tm roku tez pójde!!! Odpowiedz Link
juliaimama2 Re: Byłam w sklepie i... 19.04.11, 18:58 Tak, w Joolz, uginają się te kółka Odpowiedz Link