Dodaj do ulubionych

Zooper Waltz

01.03.11, 10:49
Witam, mam kilka pytań do użytkowniczek albo osób, które miały okazje oglądać ten wózek. Na stronce formy Zooper jest informacja, że ma amortyzowane koła. Czy ta amortyzacja jest coś warta? Czy wózek jest na tyle szeroki i ma długi podnóżek, że dziecko będzie mogło wygodnie spać? Mój synek przesypia spacery i zastanawiam się czy ten wózek odpowiadał by mu? Poza tym, czy jest on na tyle duży, że starczy nam na dłużej? Najlepiej do końca korzystania z wózka? I tak ogólnie, czy jest to wózek w który warto zainwestować? Nie ma na jego temat za wielu opinii, a chciałabym wiedzieć czy jest on porządny.
Z góry dziękuję za informacje!!
Obserwuj wątek
    • magda19lenka Re: Zooper Waltz 01.03.11, 14:58
      amortyzacja jest wyczuwalna, jak wózek jedzie np po kostce to widać, jak przednie koła "pulsują"
      poczytaj na forum o zooperze bo było sporo i raczej pozytywne opinie, ja mam hulę i mogę ten wózek polecić. Moja córka też sypiała w tym wózku na spacerze a nawet w domu i uważam że było jej wygodnie
    • variuss Re: Zooper Waltz 01.03.11, 15:10
      waltz ma krótkie oparcie i nisko budke, moj roczniak miał ja prawie na głowie jak go posadziłam
      mysle, ze waltz jest najmniej udanym modelem zoopera i na pewno nie jest to wozek dla duzego dziecka- juz teraz nie pamietam ile w sumie dokładnie cm, ale oparcie miało 43 lub 44 cm
      jak ma wystarczyc do konca to twist - najlzejszy, wysokie oparcie 48cm, wysoko buda, powierzchnia spania 34x84 cm- szersza niz w maclarenie xt,a na długosc tak samo
      • szawra Re: Zooper Waltz 01.03.11, 23:19
        Do końca wózkowania, to raczej nie. Miałam Waltza, ale kupowałam już dość dawno, bo w 2009 r. i w tym moim amortyzacji nie czyłam. Sztywniak był. A Huli nie ma co żałować, bo bezsensownie cięzka jak na wózek parasolkę. Jak porównywałam w sklepie z Waltzem, to wydawał misię nawet cięższy.
        Ale i tak uważam, że Waltz to fajny wózek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka