saras-wati 09.03.11, 12:29 Dziewczyny, może pomożecie? Która parasolka będzie najkrótsza po złożeniu? Oczywiście ideałem byłaby taka, która miałaby po złożeniu max. 80 cm... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia_arma Re: Która z parasolek jest najkrótsza? 09.03.11, 14:36 Też szukam spacerówki krótkiej po złożeniu. Wyszło mi,że : Baby confort streety 84x33x27,5 zooper twist 97x31x35, jane solo 90x36x39, krótkie nie parasolki to jeszcze BJ mini i navington scooner no i co wybrać? -- Odpowiedz Link
saras-wati Re: Która z parasolek jest najkrótsza? 09.03.11, 15:20 miałam mini, ale szukam czegoś parsolkowatego i krótkiego Mini jest fajny, bo z kołami wchodzi do corsy Odpowiedz Link
arina.w Re: Która z parasolek jest najkrótsza? 09.03.11, 21:37 Si również wchodzi do corsy Odpowiedz Link
srebrno-listka Re: Która z parasolek jest najkrótsza? 09.03.11, 15:32 Właśnie znalazłam, że coneco flash - 84x54x39, ale nie wiem czy to parasolka. Podobne wymiary ma traper. Odpowiedz Link
kornnella Re: Która z parasolek jest najkrótsza? 09.03.11, 18:16 No nie sprzedałaś BJmini? A tego MB tez? Odpowiedz Link
kornnella Re: Która z parasolek jest najkrótsza? 09.03.11, 18:18 a w temacie to kojarze , że sonic ma opcję składania kół jakoś jeszcze dodatkowo. Nie wiem czy ten wymiar podany jest po złożeniu kół czy przed Odpowiedz Link
saras-wati Re: Która z parasolek jest najkrótsza? 09.03.11, 19:50 no właśnie, też kojarzę z filmików zaraz pomęczę, bo jedna z dziewczyn ma sonic, to może mi zmierzy Odpowiedz Link
saras-wati Re: Która z parasolek jest najkrótsza? 09.03.11, 19:51 Wszystko sprzedałam no i dzisiaj spacerowałam z ergonomikiem Odpowiedz Link
anaq Re: Która z parasolek jest najkrótsza? 10.03.11, 00:26 Długość Sonica 99 cm. Przy składaniu kółka same się "składają". Odpowiedz Link
variuss sonic evo 10.03.11, 08:02 Podepne, sie, bo ostatnio sie napalam na sonic evo i mam pare pytań: - czy on jest w komplecie z palakiem- bo roznie piszą w sklepach - czy ma jakas kieszonke w budce z tyłu - czy faktycznie jest taki cichy- nie trzeszczy i nie terkocze - czy stabilnie stoi na tej niepozornej nożce? - czy da sie go prowadzic 1 reka z dzieckiem w srodku - czy ta budka sie naciaga do przodu - czy da sie ja odpiac od oparcie i naciagnac, tak ze jak dziecko spi to z tyłu ma przewiew a z przodu oslone od słonca ? Będę wdzieczna za info! Odpowiedz Link
anaq Re: sonic evo 10.03.11, 15:00 2010 jest z pałąkiem w komplecie. Dodam, że można go składac z pałąkiem . NA resztę pytań odpowiedziała ci mamaly. Odpowiedz Link
variuss Re: Która z parasolek jest najkrótsza? 10.03.11, 08:05 saras, kupiłas SI? Czekamy na pierwsze wrażenia A MB Swift? Ja tez sie szykuje na zmiany, myslalam o PP mini ( ale nie ma pałąka), albo sonic evo, na dalszej pozycji własnie SI ( juz go kiedys bardzo chcialam) albo inglesina trip ( ale to skrzypienie ....) Odpowiedz Link
saras-wati Re: Która z parasolek jest najkrótsza? 10.03.11, 08:25 haha, napisałam 'si', jako 'tak' po hiszpańsku(powtarzam materiał, a kupiłam mb swift, na którego czekam jeśli ktoś zainteresowany jest mb, to w świecie dziecka wyprzedają ostatnie, nowozelandzkie roczniki(2009) i są w całkiem fajnych cenach, bo swift 1579, a urban ok.1890 Odpowiedz Link