15.03.11, 11:21
Uzywala go ktoras z was? W zwiazku z ograniczeniami bagaznika (Corsa) rozwazam zakup tego wozka. Moglybyscie podzielic sie opiniami.

Wiem juz ze minusem jest nisko posadzona gondla, ale ponoc mozna dokupic adaptery zeby ja podwyzszyc.
Obserwuj wątek
    • izzyy6 Re: Delti Emu 15.03.11, 14:06
      macalam go w sklepie i jak dla mnie ten wozek to sama duza wada, sztywny twardy bez amortyzacji kiepsko sie podbija pusty a co dopiero z dzieckiem widzialam go tez na ulicy w uzytecznosci jak dla mnie beznadzieja, ale to moje takie zdanie
    • gosc-2010 Re: Delti Emu 15.03.11, 16:06
      Ja używam Emu od roku.Kupiłam go ze względu na rozmiary i wagę. Żal mi było amortyzacji,ale coś za coś jak tu piszą dziewczyny. Kiedyś pisałam,że jest to taki miejski Smart,a nie terenowy Land Cruiser, czyli taki wózek który sie wszędzie zmieści i dobrze jezdzi po rownym terenie. Miałam adaptery do wózka i nie narzekalam na nisko usadowioną gondolę. Wózek trzymałam w bagażniku Golfa III pod blokiem- miescil sie i stelaż i gondola , wiec nie musialam wózka taszczyc po schodach. Co do podbijania to uwazam,ze jest ok., nie mialam z tym zadnego problemu. Podbijalam jedna reka i z mala i bez niej.Wadą malo zabudowanan budka w spacerowce, ale w modelach z 2011 r. jest to juz poprawione. Jest fajny i superzwrotny. Mysle,ze jednak wozek dla wiosenno-letnich dzieciaczkow, bo gondola malutka. W sumie po roku uzytkowania moge powiedziec, ze jestem zadowolona z zakupu. A i naprawde jestem uzytkownikiem, (a wlasciwie bylam, bo teraz przesiadamy sie do PP Sismile)), a nie reklamujacym firme sprzedawca!
    • variuss Re: Delti Emu 15.03.11, 17:20
      Emu ma 2 wady- zero amortyzacji i blaknące tapicerki - na to najbardzie sie skarżą użytkownicy- sporo czytałam o nim jak tez szukałam małego wozka
      Navington cadet to taka bardziej "wypasiona" wersja emu- ten sam producent, inna marka- ale jeszcze brak opinii, przy tym nawington lansuje sie na "luksusowa" markę wiec może te tapicerki beda wiecej warte

W sumie, jak myslisz nad emu to moze jeszcze wez pod uwage wóki "parasolki" te bardziej zabudowane, sa tez modele z pełną rączką, bo wcale nie beda mniej komfortowe
      np jane: solo, cross
      Peg Perego-( bardzo fajna amortyzacja) Pliko P3, Easy drive, switch
      Inglesina - zippy, zippy free oraz otuto

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka