Dodaj do ulubionych

Coletto Aveo Quatro - wygląda super

08.04.11, 16:28
Ten wózek "na oko" ma wszystko czego szukam: 4 pojedyncze, spore koła, dość sporą budkę, pojedynczą rączkę, szerokie siedzisko, podnoszony podnóżek i jakąś amortyzację. Ale jak on się może prowadzić i podbijać? Ktoś miał z nim do czynienia? Nie widziałam go na żywo ...
Obserwuj wątek
    • emasis Re: Coletto Aveo Quatro - wygląda super 08.04.11, 20:03
      zwróć uwagę na wysokość oparcia "wymiary oparcia (szer/wys): 33 cm/43 cm" może być za niskie dla większego dziecka.
    • magda19lenka Re: Coletto Aveo Quatro - wygląda super 08.04.11, 20:37
      przymierzałam rok temu do niego swoją (wtedy) roczną córkę - był fajny ALE miał naprawdę krótkie oparcie.
      mogę ci polecić coś podobnego.
      Szwagier kupił tydzień temu dla swojej 5,5 miesięcznej córki. Ja wsadziłam tam swoją 2latkę. Podbija się świetnie, ma fajną amortyzację, córka jak się położyła to było jej naprawdę wygodnie, leżała na wprost-gdyby przyszło jej tam spać na spacerze miała by okey, oparcie reguluje się bardzo delikatnie (jest na mechanizm, nie na pasach).
      Szczerze, uważam, że fajny ten wózek, no i wg mnie oparcie wyższe niż w tym quatro.
      Ten wózek to Bebetto Magellan. W sklepie szwagier dał za niego 385zł, na allegro widzę, że droższe, ale on podobno kupił straszą kolorystycznie kolekcje, którą wyprzedają.
      • monia_kondrat bebettomagelan 12.04.11, 12:58
        kochana widze zepizesz o wozku bebetto magelan-ogladalismy w weekend taki wozek i bardz nam sie podobal ale poczytalismy opieni i sie przerazilismy-podobno strasznie psuja sie kółka czy to prawda?bo juz jeden wozek kupilam i musialam go oddac bo byl wadiwy i teraz sie boje zeby z drugim nie bylo podobnie posze o odp
    • berciunia1 Re: Coletto Aveo Quatro - wygląda super 09.04.11, 12:30
      ostatnio byłam w sklepie i przymierzałam córke 11 gd do bardzo podobnego wózka dokładnie takiego link i powiem ci że podbić było go bardzo trudno! amortyzacja słaba, poza tym jak za tą cenę ok. szukałam dla córki wózia ale w między czasie ortopeda zalecił nam chodzenie na nogach. jak szukasz wózka świetnie podbijającego się i zwrotnego ze sporym siedziskiem to polecę jedo- mamy vedi i jest to mój ulubiony wózek- niestety musimy się z nim rozstać jak była byś zainteresowana to napisz na gazetowego smile
      • mala_malgo Re: Coletto Aveo Quatro - wygląda super 09.04.11, 16:30
        Dzięki, ale z tego co wiem Aveo jest dużo mniejszy od Quatro, więc jest szansa, że inaczej wyważony i może ... lepsze podbijanie. Co do Vedi - dzięki, nie chcę tak dużego wózka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka